- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
ay yarim saate öğrenirim canim çok korkuyorum burda ilk kanı 1000 çıkıp kimyasal olan okudum o nedenle çok korkuyorumHadi İnşallah kat katlansin degerin.. Bende de çıktı sivilce bu sefer kuzu
insallah canim insallahAyyy darısı başıma inşallah
ay insallah bugün ikimizde güzel haberler alırızİnşallah devamın gelir güzel haberinin canım bende kan verdim sağlık ocağı baya zorladı kota varmış felan neyse ikna ettim de akşam üzeri bakıcam çok heycanlıyım
Canım senin taze transfer miydi donmuş muydu kaçıncı gün embriyosuyduKızlaaaarrr günaydınn☺ Bugün 6.günüm. Ben 2gündür ovülasyon testi yapıyordum ve üstüne bugün de hcg testi yaptım. Ovülasyonlar çok daha önce kopkoyu çıkmaya başlamıştı. Alttaki normal gebelik testi. Üsttekiler ovülasyon.
Hayirli olsun canimKızlaaaarrr günaydınn☺ Bugün 6.günüm. Ben 2gündür ovülasyon testi yapıyordum ve üstüne bugün de hcg testi yaptım. Ovülasyonlar çok daha önce kopkoyu çıkmaya başlamıştı. Alttaki normal gebelik testi. Üsttekiler ovülasyon.
Canım benim yumurtalar toplandı sonra ohss oldum aşırı yumurta oluştuğu için. Transfer olamadım dondurdular. 2ay rahmi dinlendirdik. 5.gün embriyosuydu.Canım senin taze transfer miydi donmuş muydu kaçıncı gün embriyosuydu
Kaçıncı gün embriyosu canım?8. Günden merhaba kızlar. Hala test yapamadım Korkuyorum. Ama bugün adet ağrılarımla uyandım. Kasik ağrısı ve bel ağrısı var. Umudumu kaybetmek üzereyim. Bu güne kadar hiç belirti yaşamadım...
naptınnn ????Esim de almiycakmis
5. GünKaçıncı gün embriyosu canım?
Bende de ağrı mağrı yok diye hayıflanıyorum :/5. Gün
Benim bugün 6.gün ben yaptım. Eğer negatif çıkarsa gününe kadar ümidini koruyabileceğine inanıyorsan yap bence5. Gün
Benim de 13 şubatta donmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum tahlil yapmaya korkuyorum ama ya çıkmazsa diyeCanım benim yumurtalar toplandı sonra ohss oldum aşırı yumurta oluştuğu için. Transfer olamadım dondurdular. 2ay rahmi dinlendirdik. 5.gün embriyosuydu.
Bende de ağrı mağrı yok diye hayıflanıyorum :/
inşallah bünyelerimiz farklı çalışıyordur ve ikimiz de güzel sonuçlarla geliriz.
ama adet sancısına çok benzediği için bence korkma. iyiye yor.
Benim de 13 şubatta donmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum tahlil yapmaya korkuyorum ama ya çıkmazsa diye
orası hiç belli olmaz. belki geç tutunmuştur?Bu güne kadar hiç yoktu. Bugün başladı. 5. Gün embriyosu olduğu için tutunma filan değildir heralde. Şimdiye kadar çoktan tutunmuş olması lazımdı.
maaşallaah geliyor bebiş :)kızlar benim pazartesi 500 çıkan kanım bugün sabah çok erken verdim 986 çıkmış iyi dimi
sağol kuzum ama 1000 i geçer diye düşünmüştüm biraz uzuldummaaşallaah geliyor bebiş :)
gözün aydın kuzum.
üzülme. %60 olmalıydı en az, değil mi? senin ki %100'e gayet yakın ve referans aralık değeri içinde.sağol kuzum ama 1000 i geçer diye düşünmüştüm biraz uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?