Canm bende 3.güm embriyosu dün kanda 0.1 cıktı ctesi günü benm test günüm bende bir ümit bekliyorum inşallh Sennde benmde olumlu olurOlabilirmi ki yukselirmi cuma gunune kadar ?
canim benim çok sagolllll darısı isteyen herkeseüzülme. %60 olmalıydı en az, değil mi? senin ki %100'e gayet yakın ve referans aralık değeri içinde.
o yüzden boşver "acaba"ları ve bebeğinle bağ kurtadını çıkar :)
Yaptim cikmadinaptınnn ????
Canım önceki verdiğin saatte bile versen yüzde altmış olarak artması yeterli diyor doktorlar tadını çıkar çok sev onu seninle artık bebeğinkızlar benim pazartesi 500 çıkan kanım bugün sabah çok erken verdim 986 çıkmış iyi dimi
Kan mı idrar mi canımYaptim cikmadi
Kan yaptırdın mı hemen ardından bu arada ne zaman yaptırdın?Yaptim cikmadi
Evde testin varsa yp canım bize de umut olSizden 2 gün önce transfer oldum. Ama bende korkuyorum. Yapsam artık belli olur az çok. Ama yepamıyorum
Idrar canim aslinda cokk silik golge seklnde bisey cikiyor onu gormek icin ya ben halüsinasyon görüyorum ya da yok oyle biseyKan mı idrar mi canım
Gayet iyi gözüküyor 2 katı şeklinde artması gerekiyor gayet iyi hayırlısı olsunCanım önceki verdiğin saatte bile versen yüzde altmış olarak artması yeterli diyor doktorlar tadını çıkar çok sev onu seninle artık bebeğin❤
Kan yaptirmadim dün baktim idrardaKan yaptırdın mı hemen ardından bu arada ne zaman yaptırdın?
Oohhh hayırlı olsunnkızlar benim pazartesi 500 çıkan kanım bugün sabah çok erken verdim 986 çıkmış iyi dimi
Siyah yap ekranı o zaman gözüküyorIdrar canim aslinda cokk silik golge seklnde bisey cikiyor onu gormek icin ya ben halüsinasyon görüyorum ya da yok oyle biseycildiricam bugun 6. Gunum
Çok güzel canım haber bekliyordum bende senden çok guzellkızlar benim pazartesi 500 çıkan kanım bugün sabah çok erken verdim 986 çıkmış iyi dimi
Bir kanda baktirsana idrarda çok az silik çıkıyorsa yeni olduğu için vardırKan yaptirmadim dün baktim idrarda
Bebegim kanda korkuyorum bakmayaBir kanda baktirsana idrarda çok az silik çıkıyorsa yeni olduğu için vardır
Benim de hatırlamıyon mu 103ten 186ya çıktı ne stres yapmıştım bk katlandı sonra gayet ikiye katlanmış senin kisağol kuzum ama 1000 i geçer diye düşünmüştüm biraz uzuldum
amin amin inşallah :)canim benim çok sagolllll darısı isteyen herkese
Ekrani her renk yaptim inanki tam gözükmüyor ama ben gördümSiyah yap ekranı o zaman gözüküyor
Cok iyi masallah annesi artik stres yapma degerin cok guzelkızlar benim pazartesi 500 çıkan kanım bugün sabah çok erken verdim 986 çıkmış iyi dimi
çok sukur canim benimBenim de hatırlamıyon mu 103ten 186ya çıktı ne stres yapmıştım bk katlandı sonra gayet ikiye katlanmış senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?