Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ya ben de buklelerim zıplasın istiyorum artik yürüdükçe :)saçlarım bi uzasa da kızlar ilk isim kalin maşa almak aklim gidio onla yapilan dolgun dolgun kiwrimlara![]()
bilmem ki ben yağları watsonsdan alıyorum daha güvenli :)tamam bakarımda bimde argan jojoba badem yagı falan gördüm fiyatları her birinin 3 75 idi yanlış hatırlamıyosam sahte falan olabilir mi acaba
Merhaba kızlar hemen ara sayfaları okuyup yetişiyorum size :)
bilmem ki ben yağları watsonsdan alıyorum daha güvenli :)
çakaaalkızlar bu arada birbirimizin cevaplarını beğenelim beğenimiz artsınbaşlıyorum beğenmeye sizinkilerin :)
hahahahaçakaaal![]()
Canım argan yağı ne işe yarıyor tam olarak?kızlar cuma günü yani haftaya bime 10 tl ye argan yağı geliyor iyi bişeye benziyor ben almayı düşünüyorum![]()
supergro ne ? cahiliğim tuttu ühühühüSupergro falanda kullanmıştım ben ama hiç bi uzama elde edemedim nedense onda
supergro ne ? cahiliğim tuttu ühühühü![]()
bencede ya yedik kafayı annem bile diyo yeter çok takıyosun diye![]()
saglıklı duruyo canım saçların
saglıklı duruyo canım saçlarınama senın kırıklarda aynı benimki gibi gel beni kes diyo ha
![]()
aaa hadi ya inş oyledir canım ama sağlıksız saç uzamaz diyolarCanımcım dün o kadar araştırma yaptım ki kırıkları kestirmek asla ve asla uzamaya etki etmiyor çok saglam araştırmlar yaptım .
sadece sağlıklı görünüyor .o kadar.
ve Saç ucundan hava alıyo falan filan diyorlar öyle birşey yokmuş dipteki gözeneklerden alıyormuş