Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam düz değil aslında kabarık baksana . inşallah gelir yaaaayani herkes çok takıyosun saçların kısa değil diyip duruyorlar.
ama ben artık söylenmeyi
bıraktım sadece saçlarıma bakım yapıp gerisini Allaha bırakıyorum ne yapayım :)
çevremde okadar rezil saçlı insan varki yıllardır makas değmemiş ama şakır şakır uzuyor .aaa hadi ya inş oyledir canım ama sağlıksız saç uzamaz diyolar![]()
Bende saçlarımı uzatma kararı aldım ve iyi bir bakım kürü buldum.
1-Bemix Ampul
2-Tatlı Badem Yağı
Bunların ikisini karıştırıp 2 haftada bir saça sürüp en az 2 saat beklemek lazım.
Ben 2 kere yaptım ve gerçekten uzadı ayrıca küçük saçlarda çıktı .Bemiks ampul vitamin olduğu için biraz kötü kokuyor :)Ayrıca çok uygun içinde 4 adet ampul var ve 5 tl
şubata kadar beline gelir ayrıca :)
Bende saçlarımı uzatma kararı aldım ve iyi bir bakım kürü buldum.
1-Bemix Ampul
2-Tatlı Badem Yağı
Bunların ikisini karıştırıp 2 haftada bir saça sürüp en az 2 saat beklemek lazım.
Ben 2 kere yaptım ve gerçekten uzadı ayrıca küçük saçlarda çıktı .Bemiks ampul vitamin olduğu için biraz kötü kokuyor :)Ayrıca çok uygun içinde 4 adet ampul var ve 5 tl
şubata kadar beline gelir ayrıca :)
saçımı yıkadıktan sonra anneme ördürüyorum neden örüyorsun çok ıslak dedi uzatmak için dedim kafayı yemişsin sen dedi ühühühü![]()
bak mesala benim şimdiki mesajıma tıkla cevapla kısmına aşağıda dosya yükl yazıyor oradan yükleya kızlar ben resim ekleyemiyorum nasıl yapcam![]()
gelir tabikide :) yalnız ben okul başlayana kadar saçımı uzatmak istiyordum 3 haftada ne kadar uzatabilirim acaba ? bende bi ara fotosunu çekip atıyımkızlar saçlarımı attım ya yorumlarınız neler bu arada merak ediyorum :/ ne diyorsunuz subata gelir mi bele![]()
okuldaykende devam edicem zatende 2-3 cm uzarmı acaba yinede ? bu arada şey sormak istiyorum burnumda siyah nokta var nasıl geçirebilirim acaba bunun hakkında bir bilgin varmı alakasız oldu amacanım 3 haftada çok bi uzama olmaz bence okul açılınca da devam et zaten bakımlar en az 1 ayda etkisini gösteriyor
okuldaykende devam edicem zatende 2-3 cm uzarmı acaba yinede ? bu arada şey sormak istiyorum burnumda siyah nokta var nasıl geçirebilirim acaba bunun hakkında bir bilgin varmı alakasız oldu ama![]()
Sinemaki küre basladim ben de omuzlarimdan 5 parmak falan asagiya dogru düzei olarak kullanacam hedef belimle sirtim arasinda cokta uzun olmayan saclar ama bakalim :)))