Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Evet dayan en azından yaz bitimine kadar

Sende su an uzatiyormusun sacini

Yağ surmeden önce şimdi çektim . yağ surdum topladım bu şekilde uzunluğu pek belli değil ıslakken cekme fırsatım olmayabilir söz verdim diye çektim

Eklentiler

• IMG_20150615_200050.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 138
kendi saç rengimi boya olarak uyguluyorum bills .
sarı yaptım saçlarımı 2 3 ay oyle kullandım şimdide doğala dönmek için doğal tonda kahveye boyuyorum yani kendi saç rengim kaşlarımla aynı renk .

saçlarım çok kötü çıkmış yalnız.
yıkayıp çeksem yada düzleştrip daha iyi olurdu vakit bulunca öylede cekicem

Bende sinemakiye başladım 2 hafta önce. 1 ayı doldurduktan sonra görücez bakalım ne kadar uzatacak ben içine badem yağı,hint yağı,susam yağı,bemiks ampul koyuyorum. Ayrıca şampuanımın içinede çam terebentin koyuyorum. Haftada 1 zeytinyağıyla çam terebentini karıştırıp yine diplerime masaj yaparak uyguluyorum.

Güzel canım . benimde karisik yagim var 2 3 günde bir uyguluyorum . keratinli serumum var onuda saç uçlarıma uyguluyorum . gliss in sarı setini kullanıyorum şampuan ve krem olarak ta dışta

kendi saç rengimi boya olarak uyguluyorum bills .
sarı yaptım saçlarımı 2 3 ay oyle kullandım şimdide doğala dönmek için doğal tonda kahveye boyuyorum yani kendi saç rengim kaşlarımla aynı renk .

rengi çok hoşuma gitti tam istedigim

rengi çok hoşuma gitti tam istedigim
Senin saçının fotosunu atsana bi hatırlayamadım tam .
Ben boyanin adını nosunu bulup söylerim sana 18 20 TL falandi yanlış hatirlamiyorsam bir tüpü . ben indirimli 12 ye almıştım

Yağları alıp kendin karisik bakım yağı olustur canim

En tatlı çabalarımız bunlar olur inşallah..
Bende uzatmaya çabalıyorum saçımı sinamekiyle başladım, ama pek sonuç aldığımı söyleyemem
Şu sıralar dax supergro uyguluyorum, tabi vakit buldukça
Ama etkisini gördüm mü evet gördüm saçlarımı uzattı saçlarım öyle bi haldeydi ki uzamaktan kilometrelerce uzaktaydı
Saç tipimde bi karışık valla dipleri yağlı ama uçları kuru yani kırık değiller ama ha kırıldı kırılıcak gibiler.
Soğan suyu uygulamayı düşünüyorum bende bakalım artık hayırlısı

Kızlaaaarrrr !!!!
Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama;
Benim dün saçlarım yağlanmıştı 2 gün yıkamamıştım.
Dün duşa girdim..
Saçlarımı yıkadım topladım taramadım hiç.
Bugün uyandığımda hala ıslaktı..
Açtım saçlarımı kurudu..
Sonra tam tepem değil ama arkaya doğru olan kısım var ya orası sanki hala yağlı gibi duruyor..
Neden olabilir..
Bazen oluyordu bende ama son 2 yıldır hiç olmamıştı..

fazladan yaglanmis, ve tam temizlenmemis olabilir mi
birde önceden oluyordu sanirim ?

Uzun süre ıslak kaldığı için olabilir mi acaba

Şampuanı direk oradan uygulamaya başlayıp, iyi durulayamayınca oluyor. Elinde önce sulandırıp sonra uygulamayı deniyebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…