Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Canım bakımlara devam mı? Uzama var mı saçında?

Bakımlara devam bu gün yine yağlı bakimimi uygulayacağım gece sabaha kadar duracak saçımda sabah yikarim.
Saçlarım kesildiğinde omzumun altında düz kesimdi göğüs ustu tam. Simdi iste attigim son fotolardaki gibi

Bakımlara devam bu gün yine yağlı bakimimi uygulayacağım gece sabaha kadar duracak saçımda sabah yikarim.
Saçlarım kesildiğinde omzumun altında düz kesimdi göğüs ustu tam su an attigim gibi iste
Bende devam ediyorum canım bugün karışımımı yaptım

Tabii olur. Hangi gün olsun
Şimdi ölctüm 45 günde 3 cm uzamış saclarım tam olarak. Simdi yağimi surucem . sabaha kadar duracak saçımda .
Her ayin 10 u iyimi? Bu sayede ayda bi kere ölceriz çok kafaya takmamis oluruz boyunu ve sonra uzama sürpriz olur ve hevesle devam ederiz?

Olur canım bana uyar.

Burası canlansın kızlar toplaşın
Saçlarım ne kadar uzadı biliyo musunuz siz?
Müthiş oldular

Canim saçlarını hep ıslakken çek artik daha iyi anlarsın . bu şekilde daha uzun görünüyor ancak islaninca sac %30 daha uzun görünür zaten kuru haline oranla . bende foto aticam cekemedim
Aynen canım en doğru uzunlukta saçlarım dalgalı olduğu için o zaman belli oluyor. Bundan sonra o şekilde çekerim.

Canim saçlarını hep ıslakken çek artik daha iyi anlarsın . bu şekilde daha uzun görünüyor ancak islaninca sac %30 daha uzun görünür zaten kuru haline oranla . bende foto aticam cekemedim
Çekince sende at canım merak ettim ne kadar uzamış

Eve gideyim düş alıp atacağım bu aksam yada yarin sabah

Ben normalde kısa saç severdim, çenemin bir iki cm üstünde kestirirdim hep, ama bu sefer uzatmaya karar verdim, köprücük kemiklerimin biraz altına geliyor şu an, uzasın dayanabileceğim yere kadar, pek alışkın değilim çünkü..

Tatlım saçlarını daha cabuk uzatabilirsin zaten yaz geldi bos vaktin daha çok oluyor dur diye düşünüyorum bence sinameki kürünü denemelisin..

Sinameki kürü nedir?

Sinameki otu var aktarlarda ondan al 1 paketi 1 lira falan baya yeter o birde tatlı badem yagi eczaneden de bemiks ampul al sinamekiyi bir tutam alıp yarım cay bardağı suda kaynar cay gibi bir rengi olacak suyunu süz fisfisli bir şişeye koy bir kapak badem yağı koy içine birde bemiks ampul kırıp koy saçlarına sur özellikle köklere ben gece sürüp sabah yikiyorum çok hızlı uzatıyor saci etkisini hemen göre neye bilirsin bu kürü 2 ay boyunca haftada bir yap sonra 2 hafta ara ver tekrar başla .. Ben bir ay yaptım uzamıyor gibi geldi ilk basta saclarimi boyamayı bırakınca farkettim herkes uzamış saçın diyordu zaten ... Mutlaka dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…