- 2 Ocak 2015
- 344
- 89
- 323
Benim nacizane fikrim o kızıllığı da kapatmak adına küllü koyu kumral tarzı bir boya ile boyayabilirsin.. İlk seferde çok fazla bi kapatma bekleme ama 2. yada 3. boyamanda renk oturucaktır kapatıcaktır kızıllığıKızlar saçlarımı kumral yapmak istiyorum..
Ama şöyle bişey var..
Boyalıydı saçlarım aktı şuan kızıl kahve gibi ama onun bakımsızı olarak duruyor rengi..
Açıldı yani..
Şimdi napabilirim boya tutsun diye..
Maddi durumum sıkıntı kendim boyamam gerek..
Benim nacizane fikrim o kızıllığı da kapatmak adına küllü koyu kumral tarzı bir boya ile boyayabilirsin.. İlk seferde çok fazla bi kapatma bekleme ama 2. yada 3. boyamanda renk oturucaktır kapatıcaktır kızıllığı
Koyu küllü sarı ile 3 -4 boyamada ki 6 aylık bir dönemde 2.fotodaki saçın bi ton açığını elde etmiştim.. saçım bakırımsı sarımsı acayip bir renktiBen şu renk olsun istiyorum ;
Koyu küllü sarı ile 3 -4 boyamada ki 6 aylık bir dönemde 2.fotodaki saçın bi ton açığını elde etmiştim.. saçım bakırımsı sarımsı acayip bir renkti...
Koyu küllü sarı ile 3 -4 boyamada ki 6 aylık bir dönemde 2.fotodaki saçın bi ton açığını elde etmiştim.. saçım bakırımsı sarımsı acayip bir renkti...
Benim nacizane fikrim o kızıllığı da kapatmak adına küllü koyu kumral tarzı bir boya ile boyayabilirsin.. İlk seferde çok fazla bi kapatma bekleme ama 2. yada 3. boyamanda renk oturucaktır kapatıcaktır kızıllığı
Saçın ektra açık gümüş sarısı garnier ile güzel bi sarı yapabilirsn üstüne istediğin küllü kumrala boyayabilirsin ama kızılların var, çok çeşitli bi saç çıkabilir senin saç renginden kumrala geçişi denemediğim için net konuşamıyorumRenk bu işte ben kumrala dönük olmasını istiyorum..
Tepedeki koyuluk kendi rengim..
Bunun üstüne sarı boyasam nolur ?
Ama yerinde olsam küllü kumralla başlarım..4 5 ay sonra açık küllü kumralla devam eder sonra istediğim kumrala geçerdim.Renk bu işte ben kumrala dönük olmasını istiyorum..
Saçın ektra açık gümüş sarısı garnier ile güzel bi sarı yapabilirsn üstüne istediğin küllü kumrala boyayabilirsin ama kızılların var, çok çeşitli bi saç çıkabilir senin saç renginden kumrala geçişi denemediğim için net konuşamıyorumbir kere boyamayla çikolata kahve tutar..yani içinde kızıllık olan kahveler...
aslında forumda saç renklerinde konu açabilirsin belki senin saç renginden kumrala dönenler vardır yardımcı olurlar.
Ama yerinde olsam küllü kumralla başlarım..4 5 ay sonra açık küllü kumralla devam eder sonra istediğim kumrala geçerdim.
Onu yaptım işte.. bi ay haftada bir iki maya kürü uyguladım saçıma ön hazırlık hesabı bu arada saçım düz ateş kızılıydı yani komple kıpkırmızı..bi ay sonunda iki kere evde üst üste açtım..yani iki kutuyla açtım yıkadım kuruttum kalan yerlere tekrar iki kutu daha yaptım diğer sabah açık küllü kumrala boyadım...hiç kızıllık kalmamıştı bulabilirsem fotoyu atarım ama saçım normalde dayanıklıydı o zamanlar yani kendine güvenirsen toz açıcı kesin çözüm..yıpratsadaBu kızıllıkları nasıl açabilirim peki çok çok fazla açmak istemiyorum bakıra yakın bişey olsa turuncu falan sonra o boyayla kapanır sanırım
Ben açık tonlar kullandığım için böyle oldu tam kızıldan dönmeye örnek olarak yükledim fotoyu:) sen küllü kumralla tutturabilirsin koyu rengi..çok açık tutarsa ilkinde, ikincisinde oturur küllü kumral.Bu kızıllıkları nasıl açabilirim peki çok çok fazla açmak istemiyorum bakıra yakın bişey olsa turuncu falan sonra o boyayla kapanır sanırım
Onu yaptım işte.. bi ay haftada bir iki maya kürü uyguladım saçıma ön hazırlık hesabı bu arada saçım düz ateş kızılıydı yani komple kıpkırmızı..bi ay sonunda iki kere evde üst üste açtım..yani iki kutuyla açtım yıkadım kuruttum kalan yerlere tekrar iki kutu daha yaptım diğer sabah açık küllü kumrala boyadım...hiç kızıllık kalmamıştı bulabilirsem fotoyu atarım ama saçım normalde dayanıklıydı o zamanlar yani kendine güvenirsen toz açıcı kesin çözüm..yıpratsadaben düz kırmızıdan döndüm senin o kadar değil tek açmada kurtulursun gibi.
Ben açık tonlar kullandığım için böyle oldu tam kızıldan dönmeye örnek olarak yükledim fotoyu:) sen küllü kumralla tutturabilirsin koyu rengi..çok açık tutarsa ilkinde, ikincisinde oturur küllü kumral.
Bunun üstüne sarı boyarsan bakırımsı bi renk olur kumralla alakası olmaz.. Ozaman sen koyu küllü kumral değilde normal küllü kumral yani 7.1 tonla boya yine dediğim gibi 3. yada 4. boyamanda renk oturur tek seferde açık bi sarıyla boyamaya kalkarsan dediğim gibi bakırımsı bi renk olur ve onu kapatmak içinde ekstra bi uğraş gerekicek hiç uğraşma öyle küllü kumrala boya sen bikaç boyamada renk istediğin gibi olur..Renk bu işte ben kumrala dönük olmasını istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?