• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

kedim :oops:, sinameki'den bende sonuç göremedim, üstelik mis kokulu şampuanlar kullannmama rağmen bemiksin kokusu kaldı hep..:110: 1yıl sonra saçımı düzleştirirken bile bemiksin kokusu geldi burnuma .:110: ama şimdi sen beni heveslendirdin, napsam bilemedim bak:KK53::KK53: ailemde bana çok söylenir , yeter bıktık senin saçlarından diye :KK62:

Kuzucum bence denemekten zarar gelmez .
Hem çok kişi uzatmış bu yöntemle saçını kararlı istekli inançlı şekilde yeniden başlayalım bu bakıma . 8 hafta deneyelim .
Uzatırsa 2 hafta ara verip tekrar deneriz internete kontes yaz o bayanda 3 ay da saçlarını baya uzattı bu yöntemle hatta ilk kadınlar kulübünde paylaştı zaten o günden sonra patladı gitti bu bakım :)

canım ara sayfalara bakarken gördüm.. bende ondan kullanıyorum, fiyatıda da biraz daha uygun aktarlara göre.. ben gliss'in içine kattım ayda 3 cm kadar uzadı son ay
çok sevindim sen nereden almıştın ismi ne yagın tam olarak bime cuma günü koşarak gidip alıcam :) 2 kutu alırım kenara koyarım :) kaç ml bide boyutu falan nasıl ?

kızlaar sinemaki kürüne kesin başlayacaktım biliyorsunuz .
sinemaki uzatıyormuş ancak bakım açısından yetersiz ve ek bakım gerektiriyor .
bu ek bakımı da mayonez kürü ile yapacağııım :)
mayonezde vardı evde yanlış hatırlamıyorsam içinde yağ yumurta ve sirke falan var ve bunlarda saça faydalı
bu yöntemi bi kaç kuaförden ve kuaförlük okulunda olan arkadaşımdanda duymuştum .

kedim :oops:, sinameki'den bende sonuç göremedim, üstelik mis kokulu şampuanlar kullannmama rağmen bemiksin kokusu kaldı hep..:110: 1yıl sonra saçımı düzleştirirken bile bemiksin kokusu geldi burnuma .:110: ama şimdi sen beni heveslendirdin, napsam bilemedim bak:KK53::KK53: ailemde bana çok söylenir , yeter bıktık senin saçlarından diye :KK62:
hahahahaha :D o zaman gel beraber havuç kürü ve maya maskesini kullanalım haftada iki kez bi ondan bi ondan son kararım bu benim :) havuç kürü zaten sinemekine alternatif bir maskeymiş :)

bende havucu normal yiyerek desteklerim sizi :KK65::KK9:
Kusur kalmayım dimi kikikiki :KK71::KK48:

peki kızlar neye başlayalım o zaman ben yaglı bakım yaptım hep sıkıldım .
Sinemakiyi 8 hafta deniycem yine de kızlar birşey kaybetmem :)
Artı bi bakım daha düşünüyorum sizce ne yapalım ?
Canım sinemakiyi pes etmeden yapman gerekiyor 8hafta kisa bi süre herkesin büyüme hizi farkli canim israrla devam et derimmm :))))

salı günü sarımsaklı zeytinyağı kürüne başlıyorum kızlar. ekimde düğün var. uzasın artık:KK62::KK62::KK62:

çok sevindim sen nereden almıştın ismi ne yagın tam olarak bime cuma günü koşarak gidip alıcam :) 2 kutu alırım kenara koyarım :) kaç ml bide boyutu falan nasıl ?
Ankarada yaşıyorum canım ve her bimde var diğer çeşitleri de var üstelik, argan , çörekotu, karışık bakım yağı, badem, kayısı vs.. normal boyutu.. 50 ml'lik ve 1 yıl gidiyor

• gfcgcghcghgh:KK12:
    Canım sinemakiyi pes etmeden yapman gerekiyor 8hafta kisa bi süre herkesin büyüme hizi farkli canim israrla devam et derimmm :))))

8 hafta 2 aya tekabül ediyor 2 haftada dinlendirme süresinde bekliycem eğer sonuç alamazsam sinemakiye devam etmem Başka bakıma geçerim 1 tanesinde takılıp kalmayı istemiyorum 2 ayda bir değiştiricem bakımları şubata kadar e baktım ki sinemaki iyi sonuc veriyor onu devam ettiririm

Ankarada yaşıyorum canım ve her bimde var diğer çeşitleri de var üstelik, argan , çörekotu, karışık bakım yağı, badem, kayısı vs.. normal boyutu.. 50 ml'lik ve 1 yıl gidiyor

Damam teşekkürler cuma günü alırız öyleyse :KK55::KK9:

kızlar yahu şu bi kaç gündür kafamda deli sorular uzasın diye uğraşıyorum görüyorsunuz dimi :rolleyes::KK53::confused:
ama bir yandan da kulağın altınta dümdüz saçlar ilgimi çekmeye başladı :(
Ühühühüh :(
ama kestirirsem kafayı yerim yani bu kesin
teyzemin kızıda kısa peruk kullan hevesini al dedi .
ama bu ara ucu düz kısa saça takdım kafayı herkes yaz diye böyle yaptırmış ya .
şuda var hadi kestirdim diyelim yine üzülüp bi ton uzzatmaya çalışıcam artı kısa saçhiç sevmem uzun saç aşıgıyım
napcam bilmiyom ama kestirmemek için kendimi tutuyorum :(

zaten kuaförlerde hiç bi türlü istediğim gibi kesemicek zaten ya yamuk yumuk keserler ya çok kısa bilmem ne :D
kıskanıyorlar saçlarımızı :)
jha bide bu kuaförlerin saçı niye çok çirkin yia :KK33::oops:

bakalım canım :KK51: yine kk 'da buldum çok övmüşler :KK23: 2-3 ayda etki etmiş, ki ben 6 ay kadar yapacagim, citayi yuksellttim bel diyorum:KK45: biraz umutsuz ama olsun :KK51::KK53:
çıtayı yükseltirken bakımlara da ek birşyler ekle canım :)

Back
X