Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim cnm bende ufaktan belirtiler var ama kaptirmak istemiyorumInsallah hayirli olur kuzum yarn asilamam bu sefer cok heycanliym sn naslsn
Yumurtlama gunu icin sabah yataktan cikmadan yapiyolar canim ama bunda da ole mi bilmiyorum konu basligi vardi ates olcme yontemi diye ordakilere sor bence biKizlar bisey sorucam bu gebelkte sicaklik artisi varya hani vucut isisini olcuyolr onu ne zaman olcmek lazm gun icindemi uykudn kalkincami yatmadan mibi blgnz varmi
Asilamada yapisikligi nasil actilar? Ben ameliyat oldum o yapisikligin acilmasi icinBen de aşılamamı oldum bugün işlem sırasında biraz acı oldu yapışıklık varmış onu açmışlar sanırım bakalım olumlu olur inşallah hepimizinki
Yani ben de pek çözemedim onu ama öyle dediler küçük çaplı bi yapışıklıksa demekkiAsilamada yapisikligi nasil actilar? Ben ameliyat oldum o yapisikligin acilmasi icin
Benim de bugun oldu asilamam hayirlisi olsun herkese:)Yani ben de pek çözemedim onu ama öyle dediler küçük çaplı bi yapışıklıksa demekki
Oyle yapiym o zaman senn ne zmn belli olck cnm evet pek kaptrma uzuluyz snra ck'
İyiyim cnm bende ufaktan belirtiler var ama kaptirmak istemiyorum
Yumurtlama gunu icin sabah yataktan cikmadan yapiyolar canim ama bunda da ole mi bilmiyorum konu basligi vardi ates olcme yontemi diye ordakilere sor bence bi
Hadi hayırlısı.bende 2.aşılamayı yaptırıcam bu ay.inşallah senin ikinciye gerek kalmaz.Benim de bugun oldu asilamam hayirlisi olsun herkese:)
Benim bu ikincisi, dilekleri ins tupe gerek kalmaz seklinde kabul ediyorum:)Hadi hayırlısı.bende 2.aşılamayı yaptırıcam bu ay.inşallah senin ikinciye gerek kalmaz.
İnşallah canım.hepimizin hayırlısıyla duaları kabul olur.Benim bu ikincisi, dilekleri ins tupe gerek kalmaz seklinde kabul ediyorum:)
9. Gunum canim daha catsamba flan belli olurOyle yapiym o zaman senn ne zmn belli olck cnm evet pek kaptrma uzuluyz snra ck
Hadi hayırlısı bakalım.inşallah olur canımKizlar smdi asilama oldum 1saat yaticam sonra 8. Martta kan testi istedi tabi adet olmazsam o gune kadr bu sefer kasiklarmda. Agri vr insallh tutar tup bebege gerk kalmaz
9. Gunum canim daha catsamba flan belli olur
Kizlar gobek deliginde agri hisseden var mi?
Kizlar smdi asilama oldum 1saat yaticam sonra 8. Martta kan testi istedi tabi adet olmazsam o gune kadr bu sefer kasiklarmda. Agri vr insallh tutar tup bebege gerk kalmaz
Canim sende hamilelik takvimi var totem mi yaptin:))Kizlar gobek deliginde agri hisseden var mi?
Hadi hayirlisi olsun, benim ikinci gun zaman gecmiyo. Bi onceki asilamamda umudum yoktu zaten hic sallamiyodum da bunda meraktan catliyorumKizlar smdi asilama oldum 1saat yaticam sonra 8. Martta kan testi istedi tabi adet olmazsam o gune kadr bu sefer kasiklarmda. Agri vr insallh tutar tup bebege gerk kalmaz