- 1 Mart 2016
- 66
- 56
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ne durumdasin, ins kesilmistir guzel haber verirsin. Yoksa da uzulme nolur, ben de ilk asilamam tutmadiginda mahvetmistim kendimi cok iyi anliyorum simdi seni.ilk basta kirmizi geldi simdi kahverengi devam ediyo yarin kesin gelir cok yoruldum ya isyan etmemek mumkun degil 2 yildir ilac tedavi 14 kilo aldim dile kolay kendimi cok kotu hissediyorum
Kizlar bende ayni zamanda atesimi olcuyorum oylede gebelk ogreniliyoms ya bugun atesim dustu kesin bendede bsi yk gerci bugun daha asilamanin 5.gnu
Ben gece cok sicakladm taytimi cikardm camasirimla yatmistim sabah sanirim usudu.olcunce 36.2 çıktı. Snra tekrar olctum36.7 cikti dunde 36.7 di umutlanmaya devambende aşılamanın 6. günü falan ölçmüştüm sanırsam sabah 36.2 çıkmıştı. daha önceden ateş takibi yaptığım zamanlar da 36.2 - 36.3 te adet olurdum hatta adetimin gecikince ates 36.2ye gelince anlardım ve adet olurdum. doğal olarak 36.2 yi görünce moralim bozulmuştu malum belirti de yok sonra 10. gün öğlen 37.1 akşam 37.0 dı. gün içerisinde ölçü değişir o yuzden sabah en doğru olan takipte. 11. gün sabah ateşim 36.5 çıkmıştı bu değerde aslında normal
Benzer şeyleri yasamisiz bende geçen sene kasımda başladım ara ara hep devam etti süreç sonuçta aşılamaya kadar geldik hepimiz için hayırlısı olsun diyelim zaman kaybı olarak değil de yaşanması gerekiyor diye düşünelim allah ne zaman nasip ederse
Bi sure sonra rahatlik geliyo dmi kuzum vallaKızlar moral bozmak yok olana kadar devam çok üzüldümm hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. hamilelik topiğimizde olacak sabredelim
Bu işte çok yara almak istemiyorsanız eğer çok umutlanmamak lazım malesef bende çok üzüldüm ama aşılamaya başladıgımdan beri değişik bir rahatlama var :) Her daim dualarımdanız ...
Bi sure sonra rahatlik geliyo dmi kuzum valla
Bakalm gorucez canm senn kacnci gununevet cidden öyle tamam düşünmüo değilim ama yinede hayatımın merkezi olmaktan çıkardım :) ( inşallah zihnim bana oyun oynamıodur)
Bakalm gorucez canm senn kacnci gunun
Ya bence varsa cikar gbime geliyo ben hcburalarda bulamiyrm erken gebelik testi olsa bende alcam ama bence denemek lazm bde bana 12.gunu cikar dedi doktor o gun kan testi istedi tabi bende hep 12.gunu oldugm icin 14 u beklicem senn az kalmis ayy guzl haberler aliriz ins8. günümmpazar gününe gelio 14. günüm yani nasıl yapcam bilmiorum. Acaba şu erken gebelik testinden alsam olurmu ki :)
Ya bence varsa cikar gbime geliyo ben hcburalarda bulamiyrm erken gebelik testi olsa bende alcam ama bence denemek lazm bde bana 12.gunu cikar dedi doktor o gun kan testi istedi tabi bende hep 12.gunu oldugm icin 14 u beklicem senn az kalmis ayy guzl haberler aliriz ins
Ya internettede kargo parasiyla yuzu astarini geciyo zaten ne zaman test yapsam ertesi gun adet oluyorum o yzden bu sefer hc almadim test falan yapmicam 14.gune kadar bugun daha 5.gunum haftaya saliyi atlatirsam hayirlisiyla cok iyiolurİnternette vardı canım biraz önce baktım :) Olmazsa yapıyım pazartesini beklemeyi daha madem :) Az kaldı ama beklemek daha iyi sanki sonunda hüsranla karşılaşmakta kötü:)
kaçıncı günden belli oluyomuş o testlerle?Ya internettede kargo parasiyla yuzu astarini geciyo zaten ne zaman test yapsam ertesi gun adet oluyorum o yzden bu sefer hc almadim test falan yapmicam 14.gune kadar bugun daha 5.gunum haftaya saliyi atlatirsam hayirlisiyla cok iyiolur
Ayy canim erkeklerin umru degl olmazsa dunyanin sonu degil tup bebek var diyolr careler tukenmez diyolar sik girtlaklariini benmde bel ve kasikagrim var ayni gdiyrm sen benden 1gun once cok dusunme hep belirti arama bliyorum zor ama olsun kendini frenlebenim bugün 6. günüm aşırı bel ağrım var, bi de ben çoooookkkk daralmaya başladım. düşünmeyim düşünmeyim diyorum yine de başka bi şey düşünemiyorum. eşim benim kadar umursamıyor diye onla da kavga ettik, iki kat daha da mutsuzum artık
Adete 4 gun varken yaziyo galiba canimkaçıncı günden belli oluyomuş o testlerle?
benim adete daha 8 gün var 9. da olcam sanırım. gerçi ilk aşılamamda iki gün önce olmuştum. tüp bebek var da, bu aşılama için bile hastaneye git gel işyeriyle papaz olmuştum, işim tüp bebeğe kalırsa ne yapcam bakalım. işin bi de durmadan ilaç alma kısmı var, iki aşılama arası 10 kilo aldım.Adete 4 gun varken yaziyo galiba canim