- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ignelere yarın başlıyorum benim iğne 4 gün yapılacak salı kontrolum var. :)Slm kızlar bende yarın iğneye başlıyorum aşılama öncesi çarşamba kontrole gitcem ona göre doktor aşılama yapılabilir diyecekmiş yumurtalar gelişir inş bide klomen verdi bana 5 günde onu kullancam bu süreçte yalnız olmicam iyi ki açtınız burayı :)
Aaa canim hem igne hem klomen mi ilk defaduydum neden ikisideSlm kızlar bende yarın iğneye başlıyorum aşılama öncesi çarşamba kontrole gitcem ona göre doktor aşılama yapılabilir diyecekmiş yumurtalar gelişir inş bide klomen verdi bana 5 günde onu kullancam bu süreçte yalnız olmicam iyi ki açtınız burayı :)
Bende ignelere yarın başlıyorum benim iğne 4 gün yapılacak salı kontrolum var. :)
Aaa canim hem igne hem klomen mi ilk defaduydum neden ikiside
İnsallah burasi ugurlu gelir cnm simdi yaptirdim askilamami hastanedeyim 20 dk yat dediler bekliyorum
Acaba yumurtan kaliteli gelissin diye olablrmi yada ikisiyle anca geliscek diyemibilemedm bende yum tak. Geldm doktorubekliyrm ibsallah birdn fazla yum olmustr kaliteliYaa evet cnm ya bende dünden beri onu araştırıyorum kimse kullanmamış öyle ikisi birarada bugün iğneye başladım yarın da klomene başlicam bilmiyorum ki neden böyle kullanmamı istedi bi fikriniz var mı
Ben hcblmiyrm canm igneleri ben hc vurdurmadm catlatma ignesi harcBu kalem iğneden aldım ben 50 mg a ayarladi 12.5 da kaldı hastaneye gittim onlarda 12.5 dan inmesinde zorlandı. Neden böyle oldu ki
Kaç gün kullandin ve günlük kaç mg. Klomene cevap veriyor muydu yumurtalarinKizlar 5 yum. Var ben sokllardaym bu kadar yum.olmazdi en buyugu12 11. Ve digerleri 9 sali tekrar cagirdi
Veriyo canm daha once 5 defa ilac tedavisi grdm klomen 2 defada asilama adetmin 5. Gunu basladm 5 gun kullandm gunde 3 tane 50mgKaç gün kullandin ve günlük kaç mg. Klomene cevap veriyor muydu yumurtalarin
Ama sen ayni zamanda ignede kullaniyosun canim benm gunde 2 kereye cevap vermedi 3le buyudulrBana niye o kadar az verdi ki doktorum bende adetin 4. Günü başladım bugün 4 gün kullancam günde 50 mg bir defa salı kontrolum var
Neler yasadin agrin oldu mu canim kanama flanyaren92
Benim de iyiydi sorun olmadi cok sukur. Biraz agrim var benim ama cok erken hic bi sebebe yoramiyorumYok olmadı sadece sulama sonrası lavaboya gidince dilinde leke geldi o kadar. Agrim kanamam yok çok sukur iyi geçti. Senin nasildi.?
12.gun cikiyor canim geneldeacaba kaçıncı gün test yaptırayım ? adet zamanımı beklesem mi ???
Benim de iyiydi sorun olmadi cok sukur. Biraz agrim var benim ama cok erken hic bi sebebe yoramiyorum
12.gun cikiyor canim genelde