Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar drdan geldim bhch 59 çıktı.bugün 14gunum şimdiden umutlanmak istemiyorrum ama oldu galiba cuma tekrar yükselip yükselmedigine bakicaz dualarimdasiniz siz de eksik etmeyin
Ya birden bos anima geldi aceleyle oldu actm attm korktum snra gerci olcagi varsa olur zaten rabbim koruru
2. aşılamanmıydı :) ayy çok heycanlı :)Kızlar drdan geldim bhch 59 çıktı.bugün 14gunum şimdiden umutlanmak istemiyorrum ama oldu galiba cuma tekrar yükselip yükselmedigine bakicaz dualarimdasiniz siz de eksik etmeyin
umutlan sen hamilesin işte darısı başımızaKızlar drdan geldim bhch 59 çıktı.bugün 14gunum şimdiden umutlanmak istemiyorrum ama oldu galiba cuma tekrar yükselip yükselmedigine bakicaz dualarimdasiniz siz de eksik etmeyin
Erken belirti var mi sevill?? Benim bel agrimi hep ona yoruyorum ama ins baska bi sey degildir. Sende neler vardiKızlar drdan geldim bhch 59 çıktı.bugün 14gunum şimdiden umutlanmak istemiyorrum ama oldu galiba cuma tekrar yükselip yükselmedigine bakicaz dualarimdasiniz siz de eksik etmeyin
Ayyycanm cok sevindim o zaman gecmi tuttu acaba 59 ayy yukselcek insallah hadi hayirlisi olsun snde bize dua etsnra belirtilerini yaz bakalmKızlar drdan geldim bhch 59 çıktı.bugün 14gunum şimdiden umutlanmak istemiyorrum ama oldu galiba cuma tekrar yükselip yükselmedigine bakicaz dualarimdasiniz siz de eksik etmeyin
Bana dikkat et dedi kuzum agir kaldirma agir is yapma ama yatmada dediAynen cnm öyle banada bugün aşılamadan sonra doktorum normal hayatına devam et ye iç gez spor yap bu işlem yapılmamış gibi davran yatayım dinleneyim kıpırdamamayım hepsi hurafe bunların dedi :)
Hadi hayirli olsun sevil 19 Rabbim tamamina erdirsin.belirtilerini anlatir misin tahmin ettinmi hamile oldugunu merak ettim.YAAa ben sanki adet olcam gibi bel agrim vardi bugun ve de bacaklarim da adet olcakmisim gibi agridiBana dikkat et dedi kuzum agir kaldirma agir is yapma ama yatmada dedi
Ne gibi meselaYa kızlar benim deli ağrım var yaa ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum normal mi ki???
Ne gibi mesela
Benim karnim cok agridi gazim vardi acaip goguslerime el degmiyodu ilk etapta yavas yavas gecti bu agrilar.kacinci gunun rima 85
Bence normal canm belki agri esigin dusuktur.benim de igneden hemen sonra basladi.asilamadan sinra da agrilarim oldu bikacgun ama oyle dayanilmayacak kadar degildiAşılama bugün oldu öğlende aşılama öncesi de ağrım vardı işlemden sonra gitgide arttı
Bence normal canm belki agri esigin dusuktur.benim de igneden hemen sonra basladi.asilamadan sinra da agrilarim oldu bikacgun ama oyle dayanilmayacak kadar degildi
Aslinda benim yarin 12. Gunum ama test yaptirmicam cunku icimde hic his yok ve de adet belirtilerim de var heyecanli degilim hic![]()