- Konu Sahibi boncukkkkk
-
Kızlar bende 3-4 saattir geçmek bilmeyen bir bel ağrısı başladı. Bir arkadaşım kendi doğumunun bel ağrısıyla başladığını, bazılarında kasılma değil de bel ağrısı olduğunu söylemişti. 36+6 dayım, umarım bir şey yoktur. Sizde de var mı bel ağrısı? Ne yapsam geçmiyor, yattım, kalktım, yastık koydum bana mısın demiyorBebeğimin ayakları hala sağda vurup duruyor, doğum pozisyonu aldığını sanmıyorum. Bakalım hayırlısı.
MARİPOSAcım bende de 2gündür gelip giden bi karın ağrısı var,hayırdır İNŞALLAH diyelim...Ama doğum sancıları daha bi düzenli oluyomuş tatlım,yani 5-10dak da bi kendini hatırlatan sancılar olmalıymış...Benim tahminim sancılarımız bu dönemde oluşan yalancı doğum sancıları:44:İNŞALLAH şimdi daha iyisindir,ahberdar et biziiii:26:
ay canım uykuya hastretim hasretttt dua edinde bu gece azcık uyku uyuyayım. gerçi sabah 8 de iğnem var hastanedeaksi ya kesin uyanamam hep öyle olur... dr. randevum olduğu gün uyusam ya diye kalkarım ((
ya bana Dr. bişi yeme demedi bugün hemşireye sordum yemiceksin dedi en az 8 saat öncesinde.. su bile içmicen dedi... ya bide bana lavman yapcaklar sizde de olcak mı öyle bişi???
KELEBEKcim bu gece uyudun uyudun bak yoksa sonrasında FATMA MELEK çok uykusuz bırakcak seniiii
Canım bu lavman konusunda benim bi arkadaşım var ilk doğumumda hiç bişey bilmiyodum,gittim lavman yaptılar,ama 2.doğumumda doktora lavman yapılmasını istemiyorum dedim o da akşamdan sonra bişey yemezsen lavman yapılmasına gerek olmaz demiş ve 2.de lavman yapılmamış,yani bu durumu doktorunuzla konuşabilirsiniz,sizi yönlendirir duruma göre,ben öyle yapcam doktora diycem bakalım lavman yapılmadanda oluyomuymuş:44:
canım benım annem henuz 34 yaşında duşun artık kardeşlerımde kucuk yanı oyle eskı degıl..rahat edebılıyorsan ıyı canım.bızde rahat anlaşıyoruz ama eşimi paylaşamıyoruz gıbı geldı.kardeşinede hayırlı doğumlar.
ASİYEcim sen kaçyaşındasın peki,ne kadar gençmiş annen,dolayısıyla küçük bi kardeşlerinin olması çok normalmiş
Canım ben çok severim kitap okumayı bu dönemde bebek bakımı ile ilgili son okudugum kitaplar senin bahsetigim siyah sütü okumuştum loğusalıgı güzel anlatmıştı kitapta
bebek olduktan sonra vaktimzi sanırım olmaz kitap okumaya
bende kayısı aldım komposto yapacagım bugun içinede kimyon atacagım biraz gaz sancısı için sen şimdiden hazırlamışsın ne güzel:))sakızı duymamıştım ben feci gazlıyım sorma sonrada devam ederse yandım..
bu arada seninde çok az kaldı hayılrısı olsunda sağlıklı olsunlar emsinler yeterki sarılık vs olmasınlar gerçi her çocuk yakalanıyormuş sarılıga ben 2 gündür humananın süt yapıcı çayını içmeye başladım hemşire arkadaşım söyledi sütün erken gelmesi içinmiş tavsiye ederim inşallah işede yarar..
Aaaay ben okumadım siyah sütü,ayrıca lohusalıkla falan alakalı olduğunu da hiç bilmiyodum..Neyse kocişe söylimde alsın okuyak..Bugün 2tane bebk bakımıyla ilgili sipariş vermiş babamız,bakalım gelsin okıyım yararlı bilgiler varsa sizlere de öneririm kıslarrrr
PANADOLcum yenidoğan sarılığını pek çok bebek yaşıyomuş,ama İNŞALLAH bizimkiler köşesinden sıyırırlar..Sarılık sebebide aç kalmakla alakalıymış:44
canım eşine dıyeceksınkı hayatım aklına bırşey gırmesın ha senın annen ha benım annem ama ben ılk gunleırmı annem olsun cunku kanlı olacağım belkı bonya yapamayacağım annem yaptırır(kendın yapabılsen bıle oyle soyle) bırde belkı hareket edemeyeceğim belkı iç çamaşırımı gıydırecek.dıyecksın sonrada annen kalsın annem gıtsın dıyeceksın.sonrada sen ne duşunuyorsun ben boyle duşunuyorum haksızmıyım dıyeceksın.ee eşinde anlar.bunda kırılacak bırşey yok.
NİLAYU tatlım ASİYEye katılıyorum,eşine bunları söyleyebilirsin,sonuçta doğru olan bu,herkesin annesi başkadır,o da sizi evde beklesin hastaneye gelmesin evde yemek yapsın olma mıııııBenim kayınvalidem şimdiden kendini geri çekiyo,ben karışmam nasıl istersen diyo,birazda insanın kendinin anlayışlı olması gerek yahuuuuu