Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

MARİPOSAcım bende de 2gündür gelip giden bi karın ağrısı var,hayırdır İNŞALLAH diyelim...Ama doğum sancıları daha bi düzenli oluyomuş tatlım,yani 5-10dak da bi kendini hatırlatan sancılar olmalıymış...Benim tahminim sancılarımız bu dönemde oluşan yalancı doğum sancıları:44:İNŞALLAH şimdi daha iyisindir,ahberdar et biziiii:26:

KELEBEKcim bu gece uyudun uyudun bak yoksa sonrasında FATMA MELEK çok uykusuz bırakcak seniiiiAaaaa bu gecede heyecandan uyunmaz ki,bugün iğneni vuruldun galiba,hadi bakalım sağlıcakla kavuşasın kızına İNŞALLAH...

Canım bu lavman konusunda benim bi arkadaşım var ilk doğumumda hiç bişey bilmiyodum,gittim lavman yaptılar,ama 2.doğumumda doktora lavman yapılmasını istemiyorum dedim o da akşamdan sonra bişey yemezsen lavman yapılmasına gerek olmaz demiş ve 2.de lavman yapılmamış,yani bu durumu doktorunuzla konuşabilirsiniz,sizi yönlendirir duruma göre,ben öyle yapcam doktora diycem bakalım lavman yapılmadanda oluyomuymuş:44:

ASİYEcim sen kaçyaşındasın peki,ne kadar gençmiş annen,dolayısıyla küçük bi kardeşlerinin olması çok normalmişTatlım dediğine de katılıyorum hiç kimse insanın annesinin yerini tutmuyo ama mecbur kalınca bi şekilde idare edicez işte,hayırlısı bakalım,sağlıkla yavrucaklara kavuşalımda gerisi teferruat

Aaaay ben okumadım siyah sütü,ayrıca lohusalıkla falan alakalı olduğunu da hiç bilmiyodum..Neyse kocişe söylimde alsın okuyak..Bugün 2tane bebk bakımıyla ilgili sipariş vermiş babamız,bakalım gelsin okıyım yararlı bilgiler varsa sizlere de öneririm kıslarrrr

PANADOLcum yenidoğan sarılığını pek çok bebek yaşıyomuş,ama İNŞALLAH bizimkiler köşesinden sıyırırlar..Sarılık sebebide aç kalmakla alakalıymış:44ediğin gibi süt yapıcı şeyler kullanmak işe yarayabilir..Sezeryanda normal doğum gibi hemen süt gelmeyebiliyomuş çünkü,o yüzden humana almakla iyi etmişsin,ben de haftaya alıyımda içmeye başlıyım kısmetse:26:

KELEBEKVEMELEKcim yarın sağlıkla ve hayırla sen FATMA MELEKine,
PANADOLcum sen de OZANına kavuşasın İNŞALLAHİNŞALLAH hemen sütünüz gelsinde minikleriniz aç kalmasın,İNŞALLAH ilk kalkışınız kolay olsun ve sonrası da kolaycacık geçiversin,yani kolaaaayca atlatın sezeryanıııııSonrasında da bizimle güsel ve kolay dıoğum hikayelerinizi paylaşın İNŞALLAH...YÜCE RABBE emanet olun güzeller,RABBİM yar ve yardımcınız olsun(amiiiiiiiin)

Son düzenleme:

doğum yapacak arkadaşlar işh kolay doğum olur ve bebişinizi kucuğınıza alırsınız.bızıde haberdar edın .dualarımız sızınle ..

Bende öyle diyorum ama bu kız uyutmuyor beni şimdiden
Herkes aradı bugün yine eee heycanlıyım ne durumda bizde bile fena diye... Açıkcası bende pek yok daha dogrusu görünürse yok sanırım ... Aksam dan veri müthiş basım ağrıyor malesef bı ara tansiyon oldu 18/11
Herhalde Buda bastırılmış duygularım dedim :))))
Evt canım dün ve bugün iğnem vardı hemde totomdan((

Ben kaçman konusunu dün tekrar hemşireye sordum.
Lavman yapılmasının nedeni dogum dan sonra gaz sıkıntısı cekmemek için dedi...
O zaman normal yeme icmeye devam dedim ben sabah süper bı kahvaltı dusluyorum ama çiks kesinlikle gece 12 den sonra ne yemek nede su içeceksin dedi... Hatta ciklet bile yasak ona göre dedi
O zaman lavman niye yapılcak ki dedim
Mide farklı bağırsak başka dedi

Ben normalde bile 1,5 l iciyorum gece en az bugün bu bas ağrısınla nasıl sabah olucak bilmiyorum

Canım benim cok tşk ederiz güzel dileklerin için... Amin inş hersey cok kolay ve sıkıntısız gecer
Rabbim miniklerimizi bize sag salim emanet eder...
Sende dikkat et kendine... Cok az kaldı

Panadolcum son 7 saat )
Allah bir avazda kurtarsın derler dımı
Hersey gonlunce olsun canım
Kendine ve ozana. Dikkat et ...
Merakla anlatacaklarını bekliyorum
Rabbim yuzumuzu güldürsün

Arkadaslar size kendinize dikkat edin
Allaha emanet olun..

ne guzel bgun arkadaşlarımızından ikisi bebişini kucağına alacak ..darısı tüm bebiş bekleyen annelerın başına:)

canım noldu geçtimi bel ağrın, doktoruna sordun mu? belki doğuma az kaldı ya çatı kemikleri yavaş yavaş açılıodur. korkulacak bişi yok bence ama yinede pür dikkat lazım.

panadolllll tüm dualarımız bugün seninleee, allah yardımcın olsunn. şimdiden geçmişler olsunnn. seni merak edior ii haberlerini beklioruzzzz. darısı başımızaaa :)

canım noldu geçtimi bel ağrın, doktoruna sordun mu? belki doğuma az kaldı ya çatı kemikleri yavaş yavaş açılıodur. korkulacak bişi yok bence ama yinede pür dikkat lazım.

Masalcım, biraz daha iyiyim, sağol canım. Bugün kontrolümüz vardı, 37+0 dayız, 3 kilo olmuş kızım. Nst de iyi çıktı. Doktorum senin de dediğin gibi doğumu yaklaşmasıyla bu tür şikayetler olurmuş. Ben 10 dk dan fazla aynı yerde duramayn bir kurtlu olduğumdan sık sık uzanmamı önerdi doktor:)) Yalnız haftaya doktorum bir hafta izindeymiş, doğurursam yandık, o başka bir doktora yönlendirdi. Zaten normal doğum bekliyoruz bakalım ne olacak?
Doktora ne olursa hangi durumlarda hastaneye gelelim dedim. Doğum sancıları başlayınca çok telaşa kapılma, 6-8 saatten önce zaten doğum gerçekleşmez dedi. Su ve nişan(mukos tıkacı) da gelse sorun yok dedi. Ancak kanama olursa acilen gelmelisin dedi.
Doğsalar da sevsek şu bıdıkları artık :))))))

Kızlar bu akşam benim mukus tıkacı geldi, doğuracak mıyım ne???? Eşim ve ben çok telaşlandık. Ata Demirer dvdsi izliyorduk güle oynaya. Birden bacak aramda bir basınçla elektrik çarpması gibi bir şey hissettim. Sanki şişe kapağı attı gibi. Ödüm koptu. Doğru lavaboya koştum. Azıcık bekledim, pembemsi bir sıvı geldi, ne yapsak şaşırdık, şimdi kramp bekliyoruz, bakalım ne olacak? Bugün daha 37 doldu ya, çok erken ufffff (

Kızlar ben de cephedn bildiren muhabir gibiyim ama suyum da geldi 12.30 gibi. Kramplar başladı 25 dk aralıklı. Eşimle oturduk öyle bekliyoruz. 1-2 saat içinde hastaneye gidicez. Hiç hesapta yokken -ki dün kontrolde her şey normaldi- sanırım bugün itibariyle kızım doğacak. Acayip bir his, kramp girmedikçe sorun yok. Benim için dua edin..

allah kolaylık versin cnm sanırım doğum yapmışındır bu saate kadar inş. sağlıklı gzl doğum gerçekleşmiştir darısı başımıza

amanınnnnnn görüomusun ard arda doğurcaz bööle giderse:) allah yardımcın olsun. haber beklioruzzzz

selam kızlar,
ben de yeni katıldım sayılır aranıza, aslında bayadır bu forumu takip ediyordum ama artık üye olup benim de bir şeyler paylaşma zamanım geldi dedim :)
bugün itibariyle 38+2 haftalık hamileyim , doktor kontrolünden yeni geldim eve, oğlum 3 kilo olmuş çok şükür ve muayenede de herşey normal çıktı. Ama ben sabırsızlanmaya başladım artık ne zaman geleceğini çok merak ediyorum. Kısmetse 6 şubatta görünüyor doğumu ama doktorum o gün de gelmezse bi kaç gün muayene eder duruma göre de en geç 10'unda alırız artık diyor. Benimse hiç bir doğum belirtim yok, kasılmalar oluyor ara ara ama ağrısız sancısız ki bazen farkına sonradan varıyorum. Bir an önce gelsin istiyorum artık. Ne yapmam lazım? Bekleyip dua etmekten başka yapılacak bir şey varsa söyleyin nolur

MARİPOSAAAAA ay canım büyük ihtimalle doğumun olmuştur herhalde...Bak sen ya mukustu,suydu derken galiba ilk normal doğumumuzda gerçekleşti:26:Tatlım İNŞALLAH herçey yolundadır,haftası içinde endişelenme nolur,37.haftanız dolmuş,zaten doktorlar 37den sonra bebekte gelişimle ilgili bi değişim olmuyo sadece kilo alıyo içerde diyolar,sıkma kendini,kilosu da mAŞALLAH çok iyi hadi hayırlısı canım

Son düzenleme:

ESPAREcim hoşgelmişsin aramıza,artık doğuma az kalmış,ama seninde dediğin gibi elden bişey gelmiyo beklemekten başka:44:Bebiş döndüyse ve doğum için bi engel yoksa eninde sonunda gelcek bebişin,ama biraz daha sabır gerek tatlımİNŞALLAH herşey istediğin gibi yolunda giderde bebişini sağlıkla normal yoldan kucağına alırsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…