- Konu Sahibi boncukkkkk
-
arkadaşlar biberon alcakmıyımm yaff hiç bi bilgim yok. alcaksam bana marka boyut fiyat sööleyinn. gaz yapmayan olması lazım mış ama nasıl anlıyoruzki? aaaa ben alt değiştirme örtüsü almamışımmm :) neyse sööleyinde yarın alalım teyzeleriii.
amanınnn canım 3 gün kalmışşş çokkk güzelllhayırlısıyla sağ sağlim bebeğine kavuş inşallah. bizi haberdar et olur mu. allah yardımcın olsun. spinal ne yaff ? genel olman ii uyu uyan bebeğin yanında, sadece baş ağrısına hazır ol. genelde baş ağrısı oluomuş.ay bugün sabahtan beri bebeğin gardıropunu takmaya çalışıoz saat 2 buçukta başladık saat 7 buçukk olmuşş :) neyse bitti :))
Canım boncuk evet çok az kaldı mutlu sona benim sezeryenim öglene dogru olacak güzel dilekleirn için teşekkürler açılışı yapıyoruz artık
öyle canım ama bundan sonra eşimede dedım kımse yok mısafır ağırlayamam normalde bıze kımse gelmezz memlekettende uzak yerdeyız ama uzun zamandan berı ben hamıleyım dıye kımse gelemedı.doğumdan once zıyaret edelım dedıler ondan dolayı ust ustte geldı.bu arkadaşımın gelemsıde ıı oldu benı rahatlattı.sen nasılsın boncukcuğum bebış nasıl doğum ne zaman?
buarada kanguru anakucağı otokoltuğu fılan aaldınımız ?hemen almak lazım mı?.
panadol gözün aydın cnm doğum için son günlerin artık ne gzl yaa bende bian önce doğmasını istiyorum artık 35 haftadır hamileyim artık bebeğimi istiyorumm
masalcım gaz yapmayan biberonları kullananlar o kadarda memnun kalmıyolarmış ben normal cam biberon aldım birde küçük 30 ml.lik biberon ve 30 ml.lik suluk aldım gaz yapmayan biberonlar avent nuby ve chicco da var bildiğim kadarıyla
gebeş olunur da şikayet olmaz mı:) benim ellerimde aşırı uyuşma vardı, doktor krem ve bileklik verdi . hala uyuşuo ama eskiye nazaran çok ii. bel ağrısı pek yok şimdiilik, belki olur biraz zaman geçerse. kasılmalar desen daha kasılmadım bilmiorum ama kasıklarımda ince ince sızlıoo yani. bu arada bebek 2 gündür aşağı indi hissediorum. bende su gelmesi nasıl oluooonu merak edşorum. ben korkarımm yafffnormal tuvaletini yapar gibimi ki? bu ara kendime iice bakmaya özen gösteriorum her an herşey olabilir artık :) 2 günde bir banyo( saçlarım yağlı olmasın hastanede diye ) 2 günde bir kırmızı oje ( tacımla uyum sağlasın diye ) tabi bide genel temizlik ( hastanede rezil olmayalımm yani ) gerçi lazer yaptırmıştım işe de yaradı hamile kalınca daha da az çıkıo. ama yine de 37. yada 38. hafta kuaföre gitcem. çantamız da hazırr yuppi gelsin bebekler :))
MASALcım ben biberon olarak sadece hastanede ilk anda bebiş ememezse ve isterlerse diye eczaneden bebedorun minik cam biberonundan aldım...İNŞALLAH biberonluk bi işimiz olmazda güzel güzel emerler bebişlerimiz...Yalnız okuduğum topiklerde avent marka biberonlar çok övülüyo,bulabilirsen avent marka alabilirsin tatlım,ben dediğim gibi sadece elimde olsun diye eczaneden alıverdim öylesine:26:Alt değiştirme örtüsü de bebe mağazalarında satılanlardan alabilirsin,bide canbebenin kullan,at alt değiştirmeleri varmış,bi yere giderken falan çantada taşımak için çok kullanışlı oluyormuş ben almadım ama alan pek çok kişiyi okudum çok kullanışlı diyolar:44:Biberon alırken emzikte almayı unutma,başka aklıma gelen bişey yok yarın tekrar dolapları bi göden geçircem bakıyım gözüme takılan bişey olursa söylerim:26:
Aayyy öyle alengirli işlerden benim eşim hiç anlamaz,mutlaka bi ustayla hallederiz..Yoksa kırar atıverir,elinde kalır gardrop..MAŞALLAH siz halletmişsiniz,eşyalarıda yerleştirdin mi
Aayyyyy bugün bitti sayılır,yarından sonra da Ozan bey kucağınızda İNŞALLAHYanında ,kim kalcak bizim hastanede sezeryandan sonra 2gece kalınıyomuş sizde de öyle miii:26:Yarın akşamdan sonra hiç bişey yemeden mi gitcen salı günü hastaneye
Bebiş iyi ASİYEcim,kımıl kımıl MAŞALLAHBi sıkıntımız yok çok şükür,doğum kısmetse 10gün sonra ayın 2sinde perşembe günü ,bu hafta gittiğimizde tam olarak öğreniriz herhalde..
Biz kanguru değilde anakucağı aldık tatlım,öncesinde portbebe düşünüyoduk,şu kucakta taşımak için çantalar var ya onlardan, ama sonrasında anakucağına karar verdik..Hastaneden çıkarken ben ameliyatlı olcam,eşim arabayı kullancak,yanımızda kayınvalidem olursa o da zaten ameliyatlı o yüzden anakucağı bizim için en uygun olanıydı...
Benden 1gün önce de ablam doğum yapmış olucağı için annemler gelemez büyük ihtimalle,belki kardeşim olur yanımda,ayyy zaten bu hastanede yanımda kimin kalıcağı konusu da tam bi muamma:44:
Sizlerin yanında kim kalcak kızlarrrrrrrr
PANADOLcum kesin günün kararlaştırılmış,hadi hayırlı olsun tatlım,salı günü sen oğluşuna Kelebekte kızçesine kavuşcak ALLAH'ın izniyleSon günlerinizde bol bol dinlenin,uyuyun diycem ama koca göbüşle uyumakta zor oluyo biliyorum,olsun siz yine de doğum sonrası için enerji toplamaya çalışın,yormayın kendinizi Sabahtan mı olcak doğumun kısmetse,saat kaçta alcaklar sezeryana:26:Aaaay çok heyecanlı son 2gün diyebiliriz
ASİYE canım bende bu kız nerelerde diyodum,misafir ağırlamışsın ama misafir evden birisi gibi olunca yorulmamışsın bizde de var o tarz bi arkadaşımız ev kendi evi gibidir öyle olunca çok yorulmuyo insan
NİLAYU bende şeker yaptırmadan aklımda bu biberonlardan vardı,sonra öbürlerini görünce vazgeçtik,hatta gittigidiyorda bi adreste bulduk,yapan kişi bizim kayışdağında türkiş blokları var ordan çıktı ama sonra diğerlerinde karar kıldık:44:Yan kısacası çok şirinn bu biberonlar tatlım
MASALcıııık nerelerdesin yoksun ortalarda iyi misin,kolunun uyuşukluğu geçti mi
MARİPOSA sen neler yapıyosun,sizinde alışverişler tamamdı dimi:26:
Boncuk canım evet bugunde bitti sayılır yarın gece 12 den sonra birşey yemiyecegım su içebilrisin demişti doktorum önce öglen gibi alınacaktı bebek dun aradım olmazsa dedi sabah alırız öglene kadara aç kalmak zorlar beni beklemekte sıkıcı olurdu bakalım inşallah herşey yolunda gider
yanımda çok yakın arkadaşım hemşire o kalacak birde annem tebrubeli birinin olması şart
ben biberon olarak Awentin aldım kauçuk emzik aldım ilk 3 ay kauçuk kullanması gerekiyormuş sonrasında silikon öneriyorlar
böyle canım yolculugun sonuna geldik anlıyacagın...
ayy ne kadar az kalmış zamanda gecmek bılmez.hayırlı haberleırnı beklıyoruz.ne gu<el ablanda hamıle ve aynı zamnda bebişlerınızı kucağınıza alacaksınız bu kadarı denk gelmez.aynı benım annem walla benı doğum ettınde ebem cok fenadır doğum olduğuna bıle ınanmamış yalan soyluyorsun dıye. duşunun gıder gıtmezde doğum etmış annem .acıkmış ne acıkması acıkılırmı demış bırşey almamış.altına carşaf b ıle vermemış kalkda camaşır yıka demış.tabı ananemı nerde gorecek annem.ıkıncı kardeşimde teyzemle aralarında 1 hafta var.ananem teyzemın yanında tanı yıne babannem bırakmaz ananem gelsın.sezeryan olmuş bunda ertesı gunu hadı kalk demış.en sn kardeşimdede dayımın eşi dağum ettım annem den 10gun once ananem yıen yok gelınıne baktı 40gun boyunca hıç kalkmadı yengem.normal olduğu halde.annemede babannem baktı ama annemı baktı babannem mı bılmıyorum annem ertesı gunu hastaneden cıktı balkonları yıkadı babannemde oturuyordu içerde. senınde annen yanında olamayacak .annemın o yuzden ahtı var 40gun boyunca senı yatıracağım elıne bırşey surmeyeceksın dıyor.40gunde yatılmazama .benım allahtan bır manı cıkmazsa canım annem gelecek hastanede o olacak bakalım ne kadar kalabılırse yanımda kucuk kardeşelrım olmasa 40gun kalır ama onalrda var.1ay kalsa yeterlı.ınsanın kaynanası ne kadar ıyı olursa olsun cekınıyor gıyınmede fılan yada kanlı elbıseler iç çamaşırı ne olursa olsun annen kaynanan gıbı olmuyorkı .
Boncukcum, ben de okulların kapanmasıyla izne ayrıldım cuma günü. Dönüp dolaşıp acaba eksik var mı diye bakınıyorum:)) Geçen gün içime her an doğurabilirim endişesi doğdu, giysiler hariç tüm hastane gereçlerini çantaya koydum. Doğum sonrası kullanmak için bir anne çantası almıştım. Ivır zıvırı ona koydum. Park yatak için Kipadan pazen çarşaf aldım çok güzel, indirimdeydi. Sanırım eksik kalmadı. Varsa da doğunca alırız artık.
İsim konusunda eşim son anda ters döndü. Kendisi Ezo olsun diyordu şimdi de çok doğu kokuyor başka isim bulalım diyor. Ben aylardır kızımı o adla seviyorum, herkese de öyle dedik. Son anda olacak iş mi? Bakalım kriz nasıl çözülecek? Ben başkalarının ne düşündüğünü hiç önemsemiyorum.
Karnım çok geriliyor bu aralar. Kızım da çok hareketli, hele akşamları hiç durmuyor. Son bir aydır kilo da almadım ama bu gerilme neden acaba? Henüz yok ama çatlak olacak diye korkuyorum. Lierac kullanıyorum, doğum sonrası da devam edicem bakalım.
ğimin ordakılerı sevıyorum:)
bende pazartesı 35 haftalığım :)kılo alımım bu aralar cok hızlı degıl yavaşladı onceden cok kılo alıyordum.ve o kadar yırtık oluştukı bende bacaklarım kollarım gormek bıle ıstemıyorum.ama gobeğimin ordakılerı sevıyorum:)
nılayucugum cok ıstıyorum hatta aynaya bakasım gelmıyor.eşime cırkın gozukuyormuşum gıbı gelıyo .allahtan kapalıyım.tek renk boya yatırmak ısteseydım bıtkısel bır boya soyledı doktorum zararı hıç cok dedı hamıleler için ozelmış.ama ben röfle yaptırıyordum ondada acıcı var o yuzden gerı vaz gectım.tam koafore gıdıyorudm .koaforum bbu gun cok yoğunum pazartesı gel dedı allahtan oyle demış yaptırıyordum cunku tmm dedım ve uzandım bebişim o sıra hareket ettı sankı avucumun içindeydı.dedım ben ne yapıyorum kıyamam sana tmm yapmıyorum.ama kesımı duşunuyorum.emzıklıykende sute gecıyor dıyolar puff bu konuyu cumartesı gunu doktoruma soyleyeceğım hadı cocuk 3sene emdı ben ne ypayım.bu unluler ne yapıyor ne beyazları var nede yazları yıpranmış.
NİLAYU bende şeker yaptırmadan aklımda bu biberonlardan vardı,sonra öbürlerini görünce vazgeçtik,hatta gittigidiyorda bi adreste bulduk,yapan kişi bizim kayışdağında türkiş blokları var ordan çıktı ama sonra diğerlerinde karar kıldık:44:Yan kısacası çok şirinn bu biberonlar tatlım
:
Bugün annenlerle kavuşuyosunuz demek,anadolu yakasında akrabalar falan mı var,gelip bizde kalsalardı,gerçi bana gelmek isteyen 2-3kere yolu kaybedip anca bulabiliyo,birazcık dağın başında oturuyorumdaa
Ooooh sen de artık son 4-5günü emekli olarak geçir,kardeşin seve seve yapar işleri sonra yeğeni büyüyünce yeğenide ona yardım ederrr:26:Geçen haftada benim kardeşim annem falan gelmişlerdi,kardeşim bi taraftan bebişin odasına tül asıyo bi taraftan söyleniyo ''''Kız zeynep sen bi doğ,bi büyüde ben senden neler istiycem,neler yaptırtcam sana'''' diyeeSenin kardeşinde söylene söylene yapar işleriii
PANADOLcum şükür iyiyiz,herşey yolunda gidiyo,böyle giderse 2şubatta miniğimizle kavuşcaz İNŞALLAHSenin de tam günün kesinleşmiş hali 24şubat mı,Kelebekler aynı gün mü doğumunuz Eğer öyleyse şaka maka 4gününüz kaldı,ayyy çok heycanlı,doğumdan sonra bi şekilde bizi haberdar etmeyi unutmayın sakın
Bu arada sen de Kelebekte sabah kuşu olmuşsunuz,4-5ayaktasınız heyecandan mı uyku tutmuyo yoksa göbüşlerden miiiiii
kelebekcığım hayırlısıyla sağ salım bebbişini kucağına alırısn işh..açılışımız senle bırlikte başlayacak en guzel:)bu arada bebişinin eşyaları cok guzel ben henuz bır şey almadığım için acaba gecmı kaldım dıyorum.
Kızlar selam
Benim bugun kontrolum vardı dogum tarihim netleşti 24.01.2012 öglene dogru oğluşuma kavuşuyorum inşallah
ama acayip heycanladım bugun anestezi dr. ile görüştüm genel anestezi ile olacagım ben epiduralda uygun dedi yada sipinal umarım dogru yazdım ama geneli anazteziyi, tercih ettim
bebişin kg 3400 gibi dedi ama ben çok inanmıyroum yanılma payı çok oluyor sağlıklı olsunlarda önemli degil
Kelebekvemelek canım aynı gün kavuşuyoruz bebişlerimize ne güzel:))))
Boncuk canım sorma bak bu saate yine ayaktayım şişkinlikten dolayı uyuyamıyroum gözümden uyku akıyor aslında
kızlar sevgi ile kalın...
kızlar hamılelıkte saç kestıren ve boyatan var mı? ben kendımı cok kotu hıssedıyorum hem boyam geldı(allahtan beyaz yok olsa hepden kafayı yerdm).artık dayanamıyorum boyatmak ve kesım ıstıyorum saçlarım cok uzadı ağırlık yapıyor bana.doktorumu aradım yanındakı sekreter cıktı saç kesımını yaptıra bılırsın.ama boyayı bıtkıselle ızın verıyor doktor bey dedı.hatta eczanelerde bır bıtkısel boıya varmış markasını vermeyeyım onu kullan dedı.ama ben koafore röfle yaptırıyorum.ondan olur mu? bılmıyorum.sizce ne yapayım yada sız ne yaptınız..
PANADOLcum kesin günün kararlaştırılmış,hadi hayırlı olsun tatlım,salı günü sen oğluşuna Kelebekte kızçesine kavuşcak ALLAH'ın izniyleSon günlerinizde bol bol dinlenin,uyuyun diycem ama koca göbüşle uyumakta zor oluyo biliyorum,olsun siz yine de doğum sonrası için enerji toplamaya çalışın,yormayın kendinizi Sabahtan mı olcak doğumun kısmetse,saat kaçta alcaklar sezeryana:26:Aaaay çok heyecanlı son 2gün diyebiliriz
:
Kelebekvemelek nerelerdesin sesin çıkmıyor sezeryen günümüz aynı:))))
PANADOL canım hastane odasında bir refakatçı için yatak oluyo genelde dimi,nasıl halletceniz kalma işini..Gerçi ben böyle soruyorumda benimde kociş+1kişi kalcak nasıl olcak bende bilmyorum:26:Bide sezeryandan sonra gaz sancısı için kayısı kompostosu bol bol tüketmek işe yarıyomuş,biz yaptık kavanozladık sezeryan gününü bekliyoruz:44:..Bide sakız çiğnemek iyi geliyo diye okumuştum bi yerde, ne kadar doğru bilmem ama gaz sancısı çekmemek için sakızda çiğnenir,kompostoda içilir kanımcaaaAyrıca saatin sabaha alınması iyi olmuş,öğlen çok acıkırdın,İNŞALLAH ağrısız sancısız atlatırsın tatlım ve bi an önce ayağa kalkarsın...Cidden senin ekürin KELEBEKMELEK nerelerde ki,annesi kardeşi gelince bizi unuttuuuuu:26:
PANADOL canım hastane odasında bir refakatçı için yatak oluyo genelde dimi,nasıl halletceniz kalma işini..Gerçi ben böyle soruyorumda benimde kociş+1kişi kalcak nasıl olcak bende bilmyorum:26:Bide sezeryandan sonra gaz sancısı için kayısı kompostosu bol bol tüketmek işe yarıyomuş,biz yaptık kavanozladık sezeryan gününü bekliyoruz:44:..Bide sakız çiğnemek iyi geliyo diye okumuştum bi yerde, ne kadar doğru bilmem ama gaz sancısı çekmemek için sakızda çiğnenir,kompostoda içilir kanımcaaaAyrıca saatin sabaha alınması iyi olmuş,öğlen çok acıkırdın,İNŞALLAH ağrısız sancısız atlatırsın tatlım ve bi an önce ayağa kalkarsın...Cidden senin ekürin KELEBEKMELEK nerelerde ki,annesi kardeşi gelince bizi unuttuuuuu:26:
ASİYEcim eskiler zormuş be anam,bugün doğum yapsalar ertesi gün ayağa kalkıyolarmış mecburen,son güne kadar çalışıyolarmış ev işi vssss..Biz mi çok hanımız yoksa onlar mı çok dayanıklıymış bilemiyorum:44:Anneme ablamın yanında kalırsın diye ben dedim çünkü onun ikiz olcak,daha fazla yardıma ihtiyacı var yani,benimde sağolsun 5aydır zaten kayınvalidem yanımda,artık daha bi kaynaştık,gerçi ben kendimden biri olsun en azından kardeşim gelsin istiyorum ama o da çalışıyo,artık duruma göre bakcaziyapcaz bi ayarlamaaa
Oooooh artık dinlenme vakti yaniiiiDoğum sonrası için bende anne çantası almıştım,bebeğin ilk giysilerini,benim ilk giyeceklerimi,hep onun içine yerleştirdim diğer valizdekilerle karışıpta sonradan arama işi olmasın diyeee:26:İsim konusunda bende eşimi cayabilir diyodum ama istikrarlı çıktı çok şükür,zira bebek şekerlerine falan ismimiz yazılmıştı:44:
Sizin isminiz karışmak haddime düşmez ama bana da biraz doğu doğu gelmişti ama seviyosanız tabi kiii koyarsınız,bide niye bu kadar kısa bi isim ki diye düşünmüştüm, belki sizin için ayrı bi anlamı vardır diye bişeyde soramadıydım:26:
Karnının gerilme durumu sen kilo almasanda bebiş içerde gün be gün büyüyo tatlım ve haliyle o büyüdükçe bi gerilme oluyo onu hissediyosundur:44:Henüz çatlağın yoksa ve düzenli olarak kremini kullanıyosan çatlak olmaması ihtimali yüksek demektir,gerçi son haftada çatlayan arkadaşlarda oluyo ama senin ki çatlamaz İNŞALLAH...MAŞALLAH benim bacağım göbüşüm aldı başını gidiyo çatlak mevzusunda
Benim bacağımda var birazda göbüşümde valla ben hiçbirini görmek istemiyorum asiye.Hem doğum yapım ve kilo veriyim istiyorum o çatlaklarda gitsinNormaldir kendini çirkin hissetmen canım hamilelikte olağan bişiymiş bende öyle hissediyorum hep.Sürekli makyaj yapıp, parfüm sıkıyorum ama malzeme belli canın ne yapmak istiyorsa yaptır be dediğin gibi ünlüler ne yapıyor
Sende beğendin demek o zmn kesinleşti biz bunları yaptıralım. ,,
Kızlar bizim çantamız hala hazır değil ya, hatta bi çantamız bile yok dahaKoçişim para ayrlamalı ve biz bi alışverişe daha çıkmalıyız.Hala bebek odası bakıcaz.Çevremizdekilerde çocuk doğsun öyle alın diyor çok kararsızım ya :26:
Hastanede ve evde yanımda kimin kalacağı ise tam bi muamma.Ben annemin kalmasını istiyorum ki annemde kalmak istiyor, fakat gösteriş meraklısı bi kaynanam var.Sırf annem kalacağı için o da kalır.Elalem ''kızın annesi geldi de, kaynanası yoktu'' demesin diye gelir.Hiç bir faydası olmaz.İş yapmaz, yemek yapmaz ; üstüne bide yanımda kalan kişiye de yük olur.Bi de onu düşünüp geriliyorum.
mariposaa ıstersen doktorunu ara ve sancın hakkında bılgı ver.normalde doğum sancısı gecmıyor ve gıt gıde sıklaşıyormuş .dıger sancı ıse yer degıştırmeyle fılan gecıyormuş.canım sen yınede dıkatlı ol.doktorundan bılgı al derım.Kızlar bende 3-4 saattir geçmek bilmeyen bir bel ağrısı başladı. Bir arkadaşım kendi doğumunun bel ağrısıyla başladığını, bazılarında kasılma değil de bel ağrısı olduğunu söylemişti. 36+6 dayım, umarım bir şey yoktur. Sizde de var mı bel ağrısı? Ne yapsam geçmiyor, yattım, kalktım, yastık koydum bana mısın demiyorBebeğimin ayakları hala sağda vurup duruyor, doğum pozisyonu aldığını sanmıyorum. Bakalım hayırlısı.
bende sabredıyorum canım vazgectım gerı.ama kesımı duşunuyorum.gerıde kıyamıyorum .içimı kemıreceğıne onuda yaptırmam galıba.saol canım evet akrabalarımın çoğu anadolu yakasında... kardeşime yağmur yağmasına rağmen camları sildirdim tülleri yıkattım... temizlikte yaptı ama bugün 20 kişi misafir vardı :))) diyoruz temizlik yapmıştık demi... artık yarınn yine bir paspas çekicek :)))
ya bende kurt var sanırırım bugun 20 kişi var evde ben hala hizmet etcem diye çalışıyorum emeklılık yalan oldu anlıcan :) herkes kızıyor ama duramıyorum :)
Boncukcum ben bir aydır falan uyku uyumuyorum her yarım saate hadi bilemedin bir saate kalkıyorum evde dolanıyorum bazen saatlerce şaka gibi... kafayı yemek üzereyim artık.. gece yatarken duaediyorum şöyle kesintisiz 3 saat uyusam diye ama artık son iki gece onuda heyecandan sanırım uyuyamıcam(((
saol teyzesi ... inş. hepimiz güzel haberlerini paylaşacak burada....
oy maşallah oğluşuna :)) tombik olucak ne güzel sen iyisin ya neredeyse 38. hafta olucak... benim 36+5 de alınacak ama olsun artık bir gün fazla beklemek bile istemiyorum... hazırladım kendimi...
benim doğum Allah nasip ederse sabah 9 da
benim Dr. umda anaetezi uzmanı karar vericek ama sanırım genel olmak zorunda kalırsın demişti... ben epidural olsa dedim... ama arkabalarda üzerime geldi resmen genel ol sakın diye bakalım...
ben 2 kere kestirdim canım hatta geçen hafta gölge falan attırcam dedim annemler bekle az daha izin vermediler.... kaldı artık napalım( söz dinledim bende...
ay canım uykuya hastretim hasretttt dua edinde bu gece azcık uyku uyuyayım. gerçi sabah 8 de iğnem var hastanedeaksi ya kesin uyanamam hep öyle olur... dr. randevum olduğu gün uyusam ya diye kalkarım ((
burdayım canım iyiyim daha çok şükür... vallla annemler var ya bugun de halamla, dayımlar, amcamlar kuzenler falan vardı... giremedim bu saate kadar...
sen nasılsın? heycan ne durumda bakim???
bizde de kalmak için talip çok bakalım artık... eşim ben kalcam kesin diyor, annemle lkardeşimde iyide biz nolcaz diyorlar... antalyadna kuzenim geldi ee bende varım diyor... salı günü tün istanbuldaki akrabalar hastanede olcak sanırım öyle sözleştiler tam bir curcuna :) bizde o nedenle bu hastanede suit odaya karar verdik mecburen :)))
ya bana Dr. bişi yeme demedi bugün hemşireye sordum yemiceksin dedi en az 8 saat öncesinde.. su bile içmicen dedi... ya bide bana lavman yapcaklar sizde de olcak mı öyle bişi???
ay canım uykuya hastretim hasretttt dua edinde bu gece azcık uyku uyuyayım. gerçi sabah 8 de iğnem var hastanedeaksi ya kesin uyanamam hep öyle olur... dr. randevum olduğu gün uyusam ya diye kalkarım ((
burdayım canım iyiyim daha çok şükür... vallla annemler var ya bugun de halamla, dayımlar, amcamlar kuzenler falan vardı... giremedim bu saate kadar...
sen nasılsın? heycan ne durumda bakim???
bizde de kalmak için talip çok bakalım artık... eşim ben kalcam kesin diyor, annemle lkardeşimde iyide biz nolcaz diyorlar... antalyadna kuzenim geldi ee bende varım diyor... salı günü tün istanbuldaki akrabalar hastanede olcak sanırım öyle sözleştiler tam bir curcuna :) bizde o nedenle bu hastanede suit odaya karar verdik mecburen :)))
ya bana Dr. bişi yeme demedi bugün hemşireye sordum yemiceksin dedi en az 8 saat öncesinde.. su bile içmicen dedi... ya bide bana lavman yapcaklar sizde de olcak mı öyle bişi???
Kızlar bu arada ben bir kitap kurduyum =) aranızda kitap okumayı seven varsa özellikle Doğum zamanı ve loğusalıkta okuncak Elif Şafak'ın Siyah Süt kitabını tavsiye ederim.Ben hamile kalmadan çok önce okumuştum. Şİmdi elimdeki kitap bitsin, tekrar okuyacağım.Yeni doğum yapmış birinin iç seslerini konu alıyor.
Canım hastene odasında refakatçı için yatak var ben medikal parkta yapacagım dogumu bende eşimin kalmasını istiyorum ilk gece teyze kızı kalacak 2 gece annem ve eşim kalsın istiyorum zaten geç saate kadar yanımızda dururular diyorum
bende kayısı aldım komposto yapacagım bugun içinede kimyon atacagım biraz gaz sancısı için sen şimdiden hazırlamışsın ne güzel:))sakızı duymamıştım ben feci gazlıyım sorma sonrada devam ederse yandım..
bu arada seninde çok az kaldı hayılrısı olsunda sağlıklı olsunlar emsinler yeterki sarılık vs olmasınlar gerçi her çocuk yakalanıyormuş sarılıga ben 2 gündür humananın süt yapıcı çayını içmeye başladım hemşire arkadaşım söyledi sütün erken gelmesi içinmiş tavsiye ederim inşallah işede yarar..
Kızlar bende 3-4 saattir geçmek bilmeyen bir bel ağrısı başladı. Bir arkadaşım kendi doğumunun bel ağrısıyla başladığını, bazılarında kasılma değil de bel ağrısı olduğunu söylemişti. 36+6 dayım, umarım bir şey yoktur. Sizde de var mı bel ağrısı? Ne yapsam geçmiyor, yattım, kalktım, yastık koydum bana mısın demiyorBebeğimin ayakları hala sağda vurup duruyor, doğum pozisyonu aldığını sanmıyorum. Bakalım hayırlısı.
sırf gösterış olsun dıye allahım yhaa o zamnda el annesının yanında kalmaısna ızın vermedı der.elın sozune kalsaydık.canım ne olursa olsun anne gıbı olmuyorlew .annen her şeyı duşunuyor.
QUOTE]
Malesef öyle Asiyecim.Yok annemin kalmasına da müdahale etmez, ama bu sefer eşim kalamaz
Canım ben çok severim kitap okumayı bu dönemde bebek bakımı ile ilgili son okudugum kitaplar senin bahsetigim siyah sütü okumuştum loğusalıgı güzel anlatmıştı kitapta
bebek olduktan sonra vaktimzi sanırım olmaz kitap okumaya
..
Aa sende okumuşun demek, ne güzel.Ben bebişin beni uyutmayacağını düşünüyorum artık onu sallarken okurum
Bu arada şaka maka bi gününüz kaldı kelebekle, senin. Umaırım en az ağrıyla, sağlıklı bi şekilde alırsınız miniklerinizi, kucağınıza
Canım kilo alımı sebebiyle bel ağrılarının yoğunlaştığını okumuştum bi yerde.Ama seninki yoğun bi ağrıysa doğum başlangıç habercisi olabilir mi :26: Benimde oluyor ama geçiyor.Durumdan haberdar et bizi.
sırf gösterış olsun dıye allahım yhaa o zamnda el annesının yanında kalmaısna ızın vermedı der.elın sozune kalsaydık.canım ne olursa olsun anne gıbı olmuyorlew .annen her şeyı duşunuyor.
QUOTE]
Malesef öyle Asiyecim.Yok annemin kalmasına da müdahale etmez, ama bu sefer eşim kalamaz
Aa sende okumuşun demek, ne güzel.Ben bebişin beni uyutmayacağını düşünüyorum artık onu sallarken okurum
Bu arada şaka maka bi gününüz kaldı kelebekle, senin. Umaırım en az ağrıyla, sağlıklı bi şekilde alırsınız miniklerinizi, kucağınıza
bence sen bu konuyu eşinle konuş derım.sonuçta bız el kızıyız ne desek zorlarına gıder.benım eşim ılk doğumumda cok anlayışlıydı.herşey eşte bıtıyor .ben uzakta olduğum içim ıkısı aynı anda gelse bana ne yararı olacak.dedım tek tek gelın kırkımı cıkarın sonrası sıze kalmış.en başta annem gelecek sonrada kayınvalıdem gelecek.ılk doğumumda kaynanamda demış ben kalayım dıye ama hastanede ben o sıra dğum için içerdeydım zaten yanıma kımse alınmıyor.ama annem demış sen gıt dınlen ben kalırım.annemle babam kalmıştı yanımda.gercı onlara gıdın demıştım bana bır yararları yokkı ben doğum yaptım dınlenıyorudm daha doğum yaptığımı bıle bılmıyorlardı.kendıme gelınce doğum yaptım dıye aradım oyle habererı oldu.ama şuankı farklı.ayy ıyıce sabırsızlaştım benım bebişte gelseydı bır.hareket ettıkce ısırasım gelıyo o kadar cokmu bır ınsanın canı kaynar gormeden anne olmak boyle bışe galıba.
Canım kilo alımı sebebiyle bel ağrılarının yoğunlaştığını okumuştum bi yerde.Ama seninki yoğun bi ağrıysa doğum başlangıç habercisi olabilir mi :26: Benimde oluyor ama geçiyor.Durumdan haberdar et bizi.
bence sen bu konuyu eşinle konuş derım.sonuçta bız el kızıyız ne desek zorlarına gıder.benım eşim ılk doğumumda cok anlayışlıydı.herşey eşte bıtıyor .ben uzakta olduğum içim ıkısı aynı anda gelse bana ne yararı olacak.dedım tek tek gelın kırkımı cıkarın sonrası sıze kalmış.en başta annem gelecek sonrada kayınvalıdem gelecek.ılk doğumumda kaynanamda demış ben kalayım dıye ama hastanede ben o sıra dğum için içerdeydım zaten yanıma kımse alınmıyor.ama annem demış sen gıt dınlen ben kalırım.annemle babam kalmıştı yanımda.gercı onlara gıdın demıştım bana bır yararları yokkı ben doğum yaptım dınlenıyorudm daha doğum yaptığımı bıle bılmıyorlardı.kendıme gelınce doğum yaptım dıye aradım oyle habererı oldu.ama şuankı farklı.ayy ıyıce sabırsızlaştım benım bebişte gelseydı bır.hareket ettıkce ısırasım gelıyo o kadar cokmu bır ınsanın canı kaynar gormeden anne olmak boyle bışe galıba.
Eşimle konuşmayıda düşündüm ama annesinin bi işe yaramadığını, o yüzden benim annemin kalmasını istediğimi; onu kırmadan nasıl dile getirebilirim bilmiyorum.Benim annemde eşimin annesi de avrupa yakasındalar, biz asya o yüzden ikisi de gelir.Sırayla kalsalar bile diyorum ya bana hiç bi faydası olmıcak.Ben ilk bi kaç gün annem kalsın istiyorum, sonrası işallah kendim hallederim.Sizinkiler ne güzel anlaşmışlar aralarında.Bakalım bizim akibetimiz ne olcak
Eşimle konuşmayıda düşündüm ama annesinin bi işe yaramadığını, o yüzden benim annemin kalmasını istediğimi; onu kırmadan nasıl dile getirebilirim bilmiyorum.Benim annemde eşimin annesi de avrupa yakasındalar, biz asya o yüzden ikisi de gelir.Sırayla kalsalar bile diyorum ya bana hiç bi faydası olmıcak.Ben ilk bi kaç gün annem kalsın istiyorum, sonrası işallah kendim hallederim.Sizinkiler ne güzel anlaşmışlar aralarında.Bakalım bizim akibetimiz ne olcak
canım eşine dıyeceksınkı hayatım aklına bırşey gırmesın ha senın annen ha benım annem ama ben ılk gunleırmı annem olsun cunku kanlı olacağım belkı bonya yapamayacağım annem yaptırır(kendın yapabılsen bıle oyle soyle) bırde belkı hareket edemeyeceğim belkı iç çamaşırımı gıydırecek.dıyecksın sonrada annen kalsın annem gıtsın dıyeceksın.sonrada sen ne duşunuyorsun ben boyle duşunuyorum haksızmıyım dıyeceksın.ee eşinde anlar.bunda kırılacak bırşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?