Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

Kızlar selam

Benim bugun kontrolum vardı dogum tarihim netleşti 24.01.2012 öglene dogru oğluşuma kavuşuyorum inşallah
ama acayip heycanladım bugun anestezi dr. ile görüştüm genel anestezi ile olacagım ben epiduralda uygun dedi yada sipinal umarım dogru yazdım ama geneli anazteziyi, tercih ettim
bebişin kg 3400 gibi dedi ama ben çok inanmıyroum yanılma payı çok oluyor sağlıklı olsunlarda önemli degil

Kelebekvemelek canım aynı gün kavuşuyoruz bebişlerimize ne güzel:))))

Boncuk canım sorma bak bu saate yine ayaktayım şişkinlikten dolayı uyuyamıyroum gözümden uyku akıyor aslında

kızlar sevgi ile kalın...

NİLAYUcum şekerler için teşekkür ederiz teyzesi,daha güzelleri ve şirinleri sizin olsun İNŞALLAH

İşallah bende artık şeker konusunda karar verebilirim ya :26:

kızlar evde mısafırım vardı 2gunden berı gıremedım sızlerle konuşmayıda cok ozledım.işh hepiniz iyisinizdir.

Kimmiş o misafirin kuzum ya bu dönemde hiç misafir gelmemeli, bence :18: Kendi ağırlığın zaten sana yetio.

Hadi hayırlısı panadol.doğum gününü biliyor olmak mı daha zor, bilmemek mi acaba?Umarım hayırlısıyla kucağına alırsın miniğini

Gellelim bizden haberlere.Miğdemiz çok kötü bulantıdan ne yediğimden, ne içtiğimden bişi anlıyorum.Gece uykusu artık tamamen bitti. Zırt bırt lavobadayız.
Sancılarımız arttı.Sanırım kafası aşağı gelio baskılar arttı çünkü.
Şeker olarak da
TEK TÜYLÜ EMZİKLİ UCUZ BİBERON BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor.com'da 48517414 bunu düşünüyorum sizce nasıl?:44:

Bu arada bugün ve yarın sınavlarım var ilk defa bu kadar zor geliyor.Nerdeyse gitmiyim dicem, çalışmadım zaten...
Kafama takmadığımı düşünüyorum ama takıyorum sanırım sancılarım da artıyor. Şans dileyin kızlar.

Öpüyorum, sağlıkla kalın.

Çok geçmiş olsun kafası aşagıya döndügü için baskılarda artıyor ben özellikle 1 aydır geceleri 2.3 saat uyku ile geceyi bitiriyorum zor süreçler
vallahi dogum tarihini bilmek güzel aslında ama insan heycanlanıyor vede korkular endişeler artıyor sağlıklı olsunda
bu arada şekerler hoş ve değişik geldi bana fiyatıda gayet iyi kaçınca haftadasın şuan...

hayırlı haberlerını beklıyoruz panadolcuğum.kaç haftalık oluyorsun o zaman? ve rahatsızlıkların arttımı?ben 34+5 haftalığım cok şukur cok şikayetım yok olabılecekşeylervar.banada goren dıyor karnın aşağıya doğru duşmuş doğum yakın gıbı dıyorlar.

eşimin okuldan arkadaşı kalmaya geldı.yabancı degıl yoksa kabul etmezdım bızde doktora gıttığımızde ara sıra kalıyoruz.halden anlayan kışı bana yararı bıle dokunuyor:)

kaç haftalıktın canım sen?benımde ara sıra mıdem ağrıyor ama bebişim oralardaysa bırde yanıyo.bır ara bel ağrım coktu ama bu ara durdu.bu aradalarda canım bırşey yapmak ıstemıyor cabuk yoruluyorum.

kızlar hamılelıkte saç kestıren ve boyatan var mı? ben kendımı cok kotu hıssedıyorum hem boyam geldı(allahtan beyaz yok olsa hepden kafayı yerdm).artık dayanamıyorum boyatmak ve kesım ıstıyorum saçlarım cok uzadı ağırlık yapıyor bana.doktorumu aradım yanındakı sekreter cıktı saç kesımını yaptıra bılırsın.ama boyayı bıtkıselle ızın verıyor doktor bey dedı.hatta eczanelerde bır bıtkısel boıya varmış markasını vermeyeyım onu kullan dedı.ama ben koafore röfle yaptırıyorum.ondan olur mu? bılmıyorum.sizce ne yapayım yada sız ne yaptınız..

Vallahi canım ben ilk 4 ay yaptırmadım, doktorum saç tenine oriel değmedikçe sorun yok yaptırabilirsin dedi. Oriel de saç açıcılarda var. Yani röfle yaptıracaksan saç derine değmesin yeter. Zaten röfle de dibe değmiyor. Ben dip boya da gölge de yaptırdım, bu hafta doğum öncesi son bir dip boya yaptırıcam. Doğum sonrası kendimi iyi hissetmek istiyorum.

canım ben dogum yapacagım gün 37+4 oluyorum şikayetim karnım çok şiş bebegin kg saglıgı çok şükür iyi doktorum 37 haftadan sonra bebek anne karnında otel görevi görüyor dedi kg iyi ise alınabilir dedi normal dogumda farklı tabiki sezeryende 38 hafta normal

canım saç kesimi konusunda ben 2 gün önceye kadar boyatmadımki benim saçlarım hem çok uzadı hemde çok beyazlıklar vardı dogumdan sonrada boyanın sakıncalı oldugu söyleniyor benim doktorum 4 aydan itibaeren boyanması uygundur demişti ben yinede bekledim boya bitkisel boya ve 10 dk bekletti kuaförüm

kestirme konusunda kestirmedim bizimde piskolojimizin iyi olması gerekiyor
benec beyazında yokmuş ne güzel şanslısın:))) bence bekle derim benim önler bembeyazdı..

Bende bilmek endişelendirir diye düşündüm ama bilmemenin de pek bi farkı yok.Ne zmn geleceği belirsiz, çatkapı süpriz
Beğendin demek şekerleri iyi sevindim ya çok kararsızdım. 35. haftadyız.

Aman iyi o zmn valla ben şu sıra hiç kimseyi istemiyorum, nede ben bi yere çıkmak istiyorum.35. haftadayız canım. Bel ağrısını alınan kilolar çok tetikliyormuş ya, yorulmanın sebeplerinden biride oymuş.Bende hemen yoruluyorum

Asiyecim ben hem boyattım, hemde kestirdim. Boyada kimyasal olduğu için çok tavsiye etmiyorlar fakat 1 defalık bi zarar vermez dedi doktorum.Bence yaptır, doğumdan sonra yaptrman daha zor, zaman ayrman gerekecek.Doğum sonrası sendromda var

maşallah bebişine benım göbeğim cok butuk degıl yhaa hatta goren dıyor şimdiki hamılelık bıle ayrı kucuk duruyo dıyolar.canım ben röfle ıstıyorum.doktorumu aradım bır ısım soyledı ama o tek renk olacak bırde röflede acıcı var galıba dedıgın gıbı erteleyeceğim içim rahat etsın .ama kesım konusunu duşunuyorum cok yıprandı ve cok kırık var bakmak bıle ıstemıyorum allahtan kapalıyım ama eşim var dışardakılerı ne yapayım eşim için yapıyorum zaten.aslında duşunme sebebımde bu bana kalsa yaptırmam ama eşimede guzel gozukmek ıstıyorum.

ğimin ordakılerı sevıyorum:)
bende pazartesı 35 haftalığım :)kılo alımım bu aralar cok hızlı degıl yavaşladı onceden cok kılo alıyordum.ve o kadar yırtık oluştukı bende bacaklarım kollarım gormek bıle ıstemıyorum.ama gobeğimin ordakılerı sevıyorum:)

nılayucugum cok ıstıyorum hatta aynaya bakasım gelmıyor.eşime cırkın gozukuyormuşum gıbı gelıyo .allahtan kapalıyım.tek renk boya yatırmak ısteseydım bıtkısel bır boya soyledı doktorum zararı hıç cok dedı hamıleler için ozelmış.ama ben röfle yaptırıyordum ondada acıcı var o yuzden gerı vaz gectım.tam koafore gıdıyorudm .koaforum bbu gun cok yoğunum pazartesı gel dedı allahtan oyle demış yaptırıyordum cunku tmm dedım ve uzandım bebişim o sıra hareket ettı sankı avucumun içindeydı.dedım ben ne yapıyorum kıyamam sana tmm yapmıyorum.ama kesımı duşunuyorum.emzıklıykende sute gecıyor dıyolar puff bu konuyu cumartesı gunu doktoruma soyleyeceğım hadı cocuk 3sene emdı ben ne ypayım.bu unluler ne yapıyor ne beyazları var nede yazları yıpranmış.

PANADOLcum kesin günün kararlaştırılmış,hadi hayırlı olsun tatlım,salı günü sen oğluşuna Kelebekte kızçesine kavuşcak ALLAH'ın izniyleSon günlerinizde bol bol dinlenin,uyuyun diycem ama koca göbüşle uyumakta zor oluyo biliyorum,olsun siz yine de doğum sonrası için enerji toplamaya çalışın,yormayın kendiniziSabahtan mı olcak doğumun kısmetse,saat kaçta alcaklar sezeryana:26:Aaaay çok heyecanlı son 2gün diyebiliriz

ASİYE canım bende bu kız nerelerde diyodum,misafir ağırlamışsın ama misafir evden birisi gibi olunca yorulmamışsın bizde de var o tarz bi arkadaşımız ev kendi evi gibidir öyle olunca çok yorulmuyo insan

NİLAYU bende şeker yaptırmadan aklımda bu biberonlardan vardı,sonra öbürlerini görünce vazgeçtik,hatta gittigidiyorda bi adreste bulduk,yapan kişi bizim kayışdağında türkiş blokları var ordan çıktı ama sonra diğerlerinde karar kıldık:44:Yan kısacası çok şirinn bu biberonlar tatlım

MASALcıııık nerelerdesin yoksun ortalarda iyi misin,kolunun uyuşukluğu geçti mi

MARİPOSA sen neler yapıyosun,sizinde alışverişler tamamdı dimi:26:

kuaför birarkadaşım var kuaförde bitkisel boyaya inanma dedi. tek farkı fiyatının yüksek olması dedi. saçını kestir ne olacakk ben 3 kez kestirdim. ama boyatmadım o da artık doğumdan sonra. o kadar da fedakarlık yetmez mii yaff.saç derisine orriel kullanmayız gerisi çok mühim değil. ben doktoruma sormuştum 3 ay öncesinde boyatabilirsiniz tabi dedi. sadece hamile kaldığın il 4 ay da kullanma boya demişti, ondan sonra boyat dedi ben doğumdan soora boyatcam artık sonlara geldik zati. 35. haftamızdayızzz:)
ı

arkadaşlar biberon alcakmıyımm yaff hiç bi bilgim yok. alcaksam bana marka boyut fiyat sööleyinn. gaz yapmayan olması lazım mış ama nasıl anlıyoruzki? aaaa ben alt değiştirme örtüsü almamışımmm :) neyse sööleyinde yarın alalım teyzeleriii.

amanınnn canım 3 gün kalmışşş çokkk güzelll hayırlısıyla sağ sağlim bebeğine kavuş inşallah. bizi haberdar et olur mu. allah yardımcın olsun. spinal ne yaff ? genel olman ii uyu uyan bebeğin yanında, sadece baş ağrısına hazır ol. genelde baş ağrısı oluomuş.ay bugün sabahtan beri bebeğin gardıropunu takmaya çalışıoz saat 2 buçukta başladık saat 7 buçukk olmuşş :) neyse bitti :))

Canım boncuk evet çok az kaldı mutlu sona benim sezeryenim öglene dogru olacak güzel dilekleirn için teşekkürler açılışı yapıyoruz artık

canım güzel dileklerin için sagol eve geldigimde fırsat bulunca yazarım size sağlıklı olsunda birşey sitemiyorum allahımdan spinal de epiduralın farklı yönüymüş ama genel anasteziye karar verdim neyseki sorun çözülmüş bebişin dolabının..

öyle canım ama bundan sonra eşimede dedım kımse yok mısafır ağırlayamam normalde bıze kımse gelmezz memlekettende uzak yerdeyız ama uzun zamandan berı ben hamıleyım dıye kımse gelemedı.doğumdan once zıyaret edelım dedıler ondan dolayı ust ustte geldı.bu arkadaşımın gelemsıde ıı oldu benı rahatlattı.sen nasılsın boncukcuğum bebış nasıl doğum ne zaman?

buarada kanguru anakucağı otokoltuğu fılan aaldınımız ?hemen almak lazım mı?

bende artık vazgectım masalcığım bu kadar sabrettım dahada sabrederım az kaldı zaten.senın şıkayetlerınde varmı?benım bu ara yıne mıde yanmam başladı bugun hafıften belımden vurmaya başladı dıyorudm ne kadar ıyım dıye ama akşam vurdu.bu gıttığımde doktoruma soyleyeceğım artık mıde yanmam için bırşeyler versın sabrettım ama dayanamıyorum.benım mınıyım annesıyle oyuna bıle başladı elımı karnımın ustunde gezdırıyorum benım elım nerdeyse oda benle bırlıkte gıdıyo sankı avuclarımın için cok mutlu oluyorum.sağsalım bızde doğuma gıtseydık.

gebeş olunur da şikayet olmaz mı:) benim ellerimde aşırı uyuşma vardı, doktor krem ve bileklik verdi . hala uyuşuo ama eskiye nazaran çok ii. bel ağrısı pek yok şimdiilik, belki olur biraz zaman geçerse. kasılmalar desen daha kasılmadım bilmiorum ama kasıklarımda ince ince sızlıoo yani. bu arada bebek 2 gündür aşağı indi hissediorum. bende su gelmesi nasıl oluooonu merak edşorum. ben korkarımm yafff normal tuvaletini yapar gibimi ki? bu ara kendime iice bakmaya özen gösteriorum her an herşey olabilir artık :) 2 günde bir banyo( saçlarım yağlı olmasın hastanede diye ) 2 günde bir kırmızı oje ( tacımla uyum sağlasın diye ) tabi bide genel temizlik ( hastanede rezil olmayalımm yani ) gerçi lazer yaptırmıştım işe de yaradı hamile kalınca daha da az çıkıo. ama yine de 37. yada 38. hafta kuaföre gitcem. çantamız da hazırr yuppi gelsin bebekler :))

panadol gözün aydın cnm doğum için son günlerin artık ne gzl yaa bende bian önce doğmasını istiyorum artık 35 haftadır hamileyim artık bebeğimi istiyorumm

masalcım gaz yapmayan biberonları kullananlar o kadarda memnun kalmıyolarmış ben normal cam biberon aldım birde küçük 30 ml.lik biberon ve 30 ml.lik suluk aldım gaz yapmayan biberonlar avent nuby ve chicco da var bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…