Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

Kızlar daha dün buraya yazdım ve Allahın işi kardeşim dün doğum yaptı sancısı ve ateşi vardı dr a götürdük ateş için aklımıza bile gelmedi doğumu ne çanta hazırdı ne bişey 6 cm açılması vardı bekledik 9-10 cm olsun diye 7 cm olduğunda ateş çoktu ve bebeğin kalp atışı normalden hızlıymış. Sezeryana alındı bebek doğdu ama ateşli doğmuş bebekte Enfeksiyon kapmış denildi, Babası bebeği görmeye gitti geldi ateşi düşmüş iyiymiş ama küvezde şuanda serum takılı... Bize göstermediler sadece annesi babası gördü kardeşimden süt gelmemiş bide kızlar Mama verilir büyük ihtimalle.. Kardeşim de iyiydi makyaj yaptırdı...
Bugün öğleden sonra taburcu olmasını bekliyoruz bebeği verirler mi bilmiyoruz

geçmişler olsunnn allah bol şifa versinn, herşey yolunda giderde bi an önce hastaneden çıkarlar inşallah.

Sevgili şubat anneleri
Nasılsınız bakalım,biz iyiyiz kızımla dün evimize geldik ve birbirimize alışıp,şu emme işini keşfetmeye çalışıyoruz...Hep derlerdi insan anne olmadan anneliğin ne demek olduğunu anlamazmış diye,cidden öyleymiş,o minicik beden ilk kez kucağınıza verildiğinde o kadar muhteşem hissediyosunuz ki kendinizi,sanki düünyadaki tek ve En özel bebek sizinkiymiş gibiRABBİM bu güzel duyguyu yaşamak isteyen bu yolda çaba sarfeden herkese bu güzel duyguyu tattırsın İNŞALLAH

Kızımdan hepinize mis kokulu öpücükle teyzeleri
Sezeryanla ilgili sormak istediğiniz merak ettiğiniz şeyler varsa girdiğimde sorularınızı cevaplarım İNŞALLAH...Çok zor olmayan,güzel bi doğumdu,şimdi hafif sızılar ve yürüme yavaşlığı dığında çok bi şikayetimiz yok çok şükür...Dün evimize geldik ama bugün yine hastanedeydik,işitme testi ve sarılık testi için,işitme testimiz şükür çok iyi ama sarılık değerimiz biraz yüksek çıktı,bizim için dua edinde hayırlısıyla atlatalım sarılığımızı ve perşembe günü güzel sonuçlar alalım İNŞALLAH

Kendinize iyi bakın şekerler,müsait olunca girmeye çalışırım,2saatte bi ayaktayız,3gündür günlük 2saatlik uykuyla ayakta durabildiğime inanamıyorum ama evlat sevgisi böyle bişeymiş işte
Bu arada kızım 38+1de 3150gr,49cm olarak dünyaya geldi..Hastaneden çıkarken 2930gr olduk o yüzden mamaya başlamamız söylendi,1-2kere verdim ama şimdi vermyirum emme çalışmalarına devam ediyoruz,bu arada emme işi hem dünyanın en güzel şeyi hem de çok can yakıcı olabiliyo ama o minicik beden doysun diye herşeye katlanıyor insan

BONCUK cum Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. Çok sevindim, darısı başıma, ben de 39+1'im yarın NST'e giricem tekrar çok sabırsızım, oğlumun gelmesini bekliyorum. Sezeryan oldum demişsin, senin seçimin miydi yoksa sağlık problemlerinden mi zorunda kaldın?, nasıl oldun epidural sezeryan mıydı?, ağrı sancı sızı oluyor mu? sanırım sezeryandan sonra süt gelmesi biraz zaman alıyormuş ama emzirmeye devam ettikçe geliyormuş merak etme. Benim oğlumda 6 şubatta gelmezse doktor en geç 10 şubatta sezeryanla alırız demişti bakalım yarın doktorla görüşücem yine, ne diyecek merak ediyorum,İnşallah oğlum kendisi gelmeyi seçer de sezeryana falan gerek kalmaz. Miniş kızını kokulu kokulu öp benim için :)

boncukum çok geçmişler olsunnn. sarılıkta geçerr genelde oluooo zatenn korkma. epidural sezeryanmı yaptın? girdiğinde kaç kiloydun, hastaneden çıkarken kaç kilo olmuştun. şimdi kaç kilosun? korse takabiliomusun? canım sordurtma bize. baştan anlat herşeyi nasıldı, ne oldu falan :) göğüs uçlarına lansinoh kullan ii geliomuşş.

benim de 38.hafta bitecek.Haftaya salı kontrole gel dedi doktorum,çarşamba perşembe de alırız bebişini dedi :) İlk bebeğim de sezeryan olmuştum bu da öyle olacak :18:

allah analı babalı buyutsun canım..sızın bebiş erken davranmış.işh şaun cıkmıştır kuvezden ve annecığıne kavuşmuştur:)senden haberlerı beklıyoruz.

teşekkür ederim canım Allah hepimizi bebişlerini bize bağışlasın ve isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin :)

Yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz.Umarım sizin doğumlarınızda kolay olur ve sağlıklı bi şekilde alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

Bizim miğde bulantılarımız hala çok yoğun.Sancılarımız ve ağrılarımız aynı bi yoğunluk olmadı.Dün annannemizle yengemiz geldi.Miniğimin yatağını yorganını yaptılar, benim yatacağım dantelli yorganlar, yastıklar yıkandı.Dip köşe temziliği yaptılar.Şimdi benim hastane için alacağım ufak tefek eksikler kaldı.Birde doğum olayını baya kafama takıyorum, umarım bu takış erken doğuma sebep olmaz :18:

Kuzummm bebişini sağlıkla kucağına almana çok sevindim; darısı bizim başımıza
Anlattıklarını okurken bi tuhaf oldum, yaşayınca nasıl olcaz bilmiyorum artık Hastaneyle ilgili herhangi bi sorun yaşadın mı?Yanında kim kaldı, şimdi nasılsın? Müsait oldukça gir de bizi habersiz bırakma.

Panadolla, kelebekten haber yok hala umarım ters bi durum yoktur :26:

kızlar selam

kusura bakmayın ancak kendime geldim yazamadım sizede
çok şükür oğluşum ve ben iyiyiz biraz sıkıntılı geçti bir hafta oldu sezeryen sonrası benim aşırı gaz şikayetim oldu halada var sezeryen yerim agrıyor zaman lazım sanırım
birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok şükür sütüm var emiyor ama aşırı gazı var kolik gaz sanıcısı sanırım bir aglaması tutuyor gazı çıkmış karnı tok o ağlıyor ben aglıyorum
anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş ama o kadarda zormuş annelik ben böyle mutluluk görmedim kızlar
uykusuz geçiyor gecelerimiz uymuyor çogu zaman ara ara kaldırıp emziriyorum geceleri sık emzirmek lazım hafif sarılık oldu çok şükür şu an geçti sanki
oğluşum 3600 gr dogdu 50 cm hastaneden çıkarken 3400 düşmüştü

Boncuk canım sende doğum yapmışsın geçmiş olsun güle güle büyüt

fırsat buldukça yazmaya çalışırım sizlere sevgiyle kalın

merhaba kızlar bende cumartesi 38. haftaya giricem artık çok sıkıldım hurma aldım doğumu hızlandırırmış iki gündür her öğün ikitane atıyorum ağzıma.. 7.sinde kontrolum var...ara ara sancım var ama bakalım....artık gelsin bebişim yavvv

Canım sezeryan hem bizim seçimimizdi hem de sorunlarımız vardı..Ben ikizlere hamileydim biri karnımda öldü normal doğumda yolu tıkama ihtimali vardı,bide tüp bebekti bizim ki,bide gebelik şekerim vardı tüm bunlar birleşince bide bende isteyince genel anestezili sezeryan oldum tatlım..Epiduralde acı hissetmiyormuşsun ama diğer yağılan işlemleri hissediyomuşsun bu nedenle onu hiç düşünmedim bile:26:Sen de en yakın zamanda hayırlı olan şekilde oğluşunu kucağına alırsın İNŞALLAH

MASALcım kilo olarak hastanede sadece 5kilo bırakmışım tatlım 88le gitti 85le geldim sanırım şimdide tekrar almaya başlıycam süt olsun diye her önüme konanı yiyorumda:44:Korse olayını sormadım ama çok sıkı olmayan bişeyle sarabilirsin dediler,fakat ben çok korkağım daha ameliyat eyrime bile bakamadım korse falanda takamam kanımcaKilodumu karnıma doğru çekiyorum o biraz sıkı tutuyo o kadarLansinohuda an baştan beri kullanıyorum kendisine çok güvenmiştim çatlaklar konusunda ama bebiş memeyi öyle bi sıkıyo ki lansinoh falan kar etmiyo....Gerçi yine de acısını biraz olsun ferahlatıyoEmme işi her ne kadar acılı da olsa emzirirken insan dünyanın en önemli işini yaptığını düşünüyo ve acıya rağmen çok mutlu oluyoİNŞALLAH sütüm bol bol olurda hep emişiriz kızçemle..Tabi bütün annelerin sütü bol olsun diye duadayız

Canım ilk gördüğümde anestezinin etkisiyle sadece koklayabildim sonrasında da ilk emme anı...Hastanede emmeerimiz hep zor oldu sadeceb memeyi hemşireler bebeğin ağzına tutturabiliyodu onlar gidince bebişte kendini memeden çekiyodu,2.akşam oturdum ağladım emişemiyoz diye..Eve gelincede 2gün öyle devam ettik ama sonra sonra alıştık emme olayına..Hastaneden çıkarken mama alın dediler 220gr kaybettiğimiz için,bizde aldık ama 3sefer anca vermişizdir...Lamba olayınıda duymamıştım,zaten ışık açık sürekli ama bakalım ne olcak dün tekrar test verdik hafif gerileme olmuş pazar tekrar vercez umarım düşer değerimiz

NİLAYU canım gerçekten bambaşka biduyguymuş annelik,RABBİM tatmak isteyen herkese tattırsın İNŞALLAHHastaneyle ilgili bi sorunumuz olmadı,yanımda annem kaldı,eşimde geçsaatte gitti,saat 11lerde falan ziyaretçilerimiz geldi bişey söyleyen falan olmadı...Şimdi gayet iyiyiz siz de iyi olun İNŞALLAH

PANADOLcum geçmişler olsun hayırlısıyla kavuştuk miniklerimize...Demek OZAN bey çok gazlı,doktorunuilaç falan vermedi mi tatlım,belki biraz rahatlardınız,gaz sancısını çok zor diyolar çünkü:26:Memelerin ne alemde acıyolar mı,özel olarak kullandığın bişey var mı canım,ayrıca süt olması için özel olarak yiyip içtiğin bişey var mı:44:MAŞALLAH kilonuz boyunuzda çok iyiymiş,sağlıkla büyüsün Ozan bebek
z

canım selam sütüm fena degil süt için humananın stil süt artıran çayını içiyorum ayrıca göüsüm içinde lansonin kremini kullanıyorum birde göüs ucunu sütümü sürüyorum
acıma konusunda fazla olmasada var acı uçları sızlıyor gaz ilacı kullanıyorum dün gece sıfır uyku:)) sen ne alemdesin sütün varmı bebişin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…