Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

hoşbuldum nilayu. ben 37+1 deyim. ne sancım ne de kasılmalarım var. sen kaçıncı haftadasın ağrıların başlamış.
ben sabırsızlandıkça sanırım geç gelecek bebiş.
normal doğum istiyorum rüyamda hep sezeryanla doğum yaptığımı görüyorum.
doğum yapan arkadaşlar kaç kilonuz gitti doğumda.

ayyy, ne güzel anlatmışsın canım. darısı başıma inşallah. 38+5 olduk bizde, kızım olacak inşallah. banada hiç gelecekmiş gibi gelmiyor. maşallah o kadar rahatım ki. 9 gün kaldı doğumuma aklım fikrim hala gezmekte, yollarda gezerken suyumun gelmeyeceğini bilsem gezeceğim valla :)

bide diyolar kız bebek erken doğar, sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım Allah'ın izniyle

canım gözün aydın allah analı babalı etsin
ilk dönem gerçekten insanın alışma dönemi zorlanıyor farklı hayat küçücükle başbaşa kalıyor insan birşey olacak diye ödü kopuyor ben biraz daha alıştım
sütün için bol su içiyorsun dimi birde humananın çay yapıcı çayını iç dut kurusunu kaynat iç ben çok faydasını görüyorum aglama krizlerimzi çok oluyor bizimde gaz şikayetleri çok var geceleri uyuyamıyor oğlum uyusa bile ikide bri kalkıp kalkıp bakıyorum aam süper duygu insan hala inanamıyor isteyen herkese nasip etsin tanrım
korse takmaya başladım sen ne yaptın korse işini

canım hayırlısı ama nıye kendını kasıyorsun kı benım arkadaş 41 haftanın son gunu doğurdu ama suyu fılan herşeyı normaldı canım onemlı olan bebişin ıllakı normal olacak dıye bırşey yokkı.bırde bebişine kordon dolanmış bence sezeryen en ıyısı.

canım bende 37+2deyım bendede yok henuz daha erken dıye duşunuyorum zaman sancılar için şimdiden başlasa daha erken doğururuz .bebiş geleceğı zamanı ıyı bılır:)benımdekı normal olacak işh. caım kılo verme olayı kışıye gore degışıyor ama aile hekımındekı hemşıre doğumdan sonra dırek 10 kılo gıdıyor demıştı bana.geresıde emzırdıkce gider işh.benım ılk doğumumda başlarda hıç veremedım sonra bır baktım hemen vermışın 60dım doğumdan cıktığımda aralıkda doğum yaptım ama hazıranda 54 kılo fılan olmuştum.

evet cnm aynen anlattığın gibi oluyo dr.um bi sorun yok dedi dün gittim nst mizde normal çıktı 37+3 deyim cnm benimde sancım başladı belimden kasıklarımdan bacak aramdan aralıklarla sancılar geliyo

cnm yaa çok gzl anlattın valla sizleri okudukca rahatlıyoruz burada.allah analı babalı büyütsün kuzucuunu darısı başımıza inş.kolay doğum yaparız bütün hamileler

bende o kadar olmuyor yhaa benım bebiş gec mı gelecek .bınde bır oluyor ondada aşağıya ınerken oluyor.bırtek mıde ağrım ve yanmam var.senın sancının sıklığı ne kadar canım benım haftada anca belkı oda yoktur.

mide yanması bendede oluyo arasıra hemen soğuk süt iç geçiriyo.sancılarım haftada bikaç kez oluyo cnm bazen günde 1 saat arayla 2-3 kere felan oluyo bazende günde 1 kere oluyo özellikle ayağa kalktığımda bacak aramda oluyo sürekli ve düzenli değil ama dediğim gibi haftada bikaç kez oluyo..cnm seninki kaç haftalık

ayy caınm soğuk sut benı daha kotu yapıyo hatta ben dışarı cıkarıyorum sutu ılıyor oyle içiyorum soğuk içtığımde mıdem nasıl ağrıyor sıcak ıçtığımde tıksınıyorum.37+2 gunluğum canım bende cok yoruluyorum sağ elim cok ağrıyor zaten uyuşuyordu magnezyum ıdare edıyordu bebeğime battanıye başladım cok ağrıttı oda .gun içinde bır toz bıle almıyorum ama akşamı zor edıyorum cok yoruluyorum .benım boyle sık olmuyor canım normal bır bel ağrısı ara sıra ama mıde ağrım bebişim uste cıkınca cok ooluyor yenı gectı mıdemın ağrısı ve yanması.gecelerı oluyor bazen ama ben uyuduğum için fazla etkılenmıyorum:)

arkadaşalrdan bırısının doktor kontrolu vardı kımdı hatırlamıyorum...ayın altısıydı galıba ne oldu?

arkadaşalrdan bırısının doktor kontrolu vardı kımdı hatırlamıyorum...ayın altısıydı galıba ne oldu?

benim kontrolüm vardı canımcım. erşey yolundaymış, nts de normal çıktı. çatı muayenesi için erken dedi, 15 inde tekrar kontrol var, çatıyada bakacak doğum nasıl istion dedi bende normal ama uygun değilse sezercikte olabalir, size bağlı dedim. boyun kısa çatın dar olabilir ama bakacaz dedi. 37+5 deyiz. sayfamıza hergün giriorum ama artık çok az yazılıoo tat alamıorumm eskisi kadar. yine yoğun olsunn yaaa (

hmm bende dıyorum kımındı nasıl unuturum senın gıdeceğini..ohh ne guzel masalcığım herşey yolunda bende 11de gıdeceğim bakalım buyuk ıhtımal çatı muanesı yapmayacak.bakacak gonderecek.bende gırıyorum canım ama yazan pek olmuyor ondan cıkıyorum sen gır yaz ben de yazarım ...boncukla kelebek doğum yaptı yoğunluk bıttı yhaa..doğum yaklaştıkca doğum heyacanımda kalmıyor benım .hıç doğum üçretını konuştum mu masalcığım.benım doktor normale 1.250 sezeryana 1500 ıstıyo acaba degıştırsem mı dıyorum karar veremedım akıl ver bana.

senin doktor özell galiba. ben özel hastaneye gidiorum. son gittiğimde sordum normal doğum 500,sezeryan 600, epidoraller 800
dediler. tabi ek masraflarda olurr. benimde ayın 15 inde muayenem. bende heyecan yok ama korkuu boll yafff, korkuommm... bebek hareketleri azalcak dediler benimki hiç durmuooo artık altta da vurmaya başladıı sancım çok olmuoo. acayip acıkıorumm, doymuorumm yaf, bide benim dişler mahvoldu. doktora gittim bugün 2 dişimi çürütmüş, doğumdan sonra çekilecemiş.2 tanede dolgu varr. çekilenlere vidalı diş yapcaz dedi. ben oynamıommm yaaa :)

doğum yaklaşınca mı bebek hareketleri azalırmış? benimki de hiç durmuyo ondan merak ettim. acıkma olayını sorma bende doymuyorum bu aralar.

temizlik vardı bugün evde neyseki hallettik doğum olmadan. benim ilk hamileliğim olduğu için çok endişeliyim aslında, nasıl olcak, normal doğum yapabilecek miyim, offf sorular var kafamda hep. inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz.

Kızlar ben de sonunda kurtuldum.Söylemiştim salı kontrolüm var diye.Doktor gel bugün alalım dedi.Ben de çok iyi olur deyince o gün yattım hastaneye ve akşam 17:30 da bebişimi dünyaya getirdim.Bebişim de ben de iyiyiz fakat benim biraz ağrılarım var,genel anesteziyle sezeryan oldum.Yavaş yavaş sütüm de geliyor herşey yolunda yani :)

son zamanlarda yeri çok daraldığından hareketleri azalır dedi doktor ama hareketleri çokkk çokk önemliii. hareket etmeyince hemen dinlen bişiler ye hala kıpırdamazsa hemen gelin dio. ben yarın 38. haftama başlıorum. ayyyy napcazz yaff.annemle babam gelio 14 üne. daha hiç bi iş yapmayacamm :))

canım çok sevindimm gözün aydınnn tez zamanda ağrılarında geçer inşallah. ağrın çokk muuu yaff

bende yapmadım zaten bi iş :)). şanslı hamilelerdenim. hem annemlerle hemde kayınvalidemlerle aynı semtdeyiz ikisi yaptılar herşeyi :))) seninde mi ilk gebeliğin masallll? inşallah bi avazda kurtuluruz

filozof gözün aydın darısı başımıza... Allah analı babalı büyütsün..

canım özel bır klınığe gıdıyorum benım hepsı paket halınde ama epıdural normal herşey dahıl bunun içine hayırlısı bakalım.bendede heyacan fılan kalmadı yhaa hareketlerı benım de cok sıklaştı akşam o kadar sancı yaptı sonra bır kıpırdadı ama naısl sancı dışardaymış gıbı sancım fılan kalmadı.eşime dıyorum demekkı boyle bırşey doğumda cekeceğım cekeceğım sonra bebişimi gorunce herşey bıtecek.bende tam tersı canım bırşey ıstemıyor neden bılmıyorum canım yemek ıstemıyorum bol sut içseydın canım ben gunluk 4 bardak içiyorum cok şukur bır şikayetım yok.
allah analı babalı buyutsun canım ee bebiş kıme benzıyor nasıl bır duygu.kaç kılo doğdu canım? tam olarak haftası ne kadardı ..darısı bızım başımıza artık.bol bol dua et lohusalısın.

ayy ben ne yapayım benım annemgıl uzakta kımsem yok ev taşııdm bırde ustune mısafır ağırladım.eşim yapıyo ama oda claışıyo yazık bır yere kadar.akşam sancılı sancılı yemek yaptım ne yapacam .işh annem haftaya gelırde rahatlarım.

sağolun kızlar,darısı kurtulmayı bekleyenlere...
bebişie doktor baya kilolu diyordu ama 3430 gr doğdu.Normalde 10 şubatta gününü dolduruyordu 3 gün önce gelmiş oldu oğlum.Adını Emirhan koyduk.Doktor spinal anestesi önerdi ama ben korktuğum için komple bayıltın beni dedim onun için de aç olmak gerekirmiş ben aç gitmemiştim hastaneye.Baya bekledik yani hastaneye yattıktan 5 saat sonra sezeryan oldum.Ama şunu anladım ki ikinci sezeryan daha da zor oluyormuş.İlkinde hiç ağrım olmadı diyebilirim.Ama bunda 4 gün geçtiği halde sancım geçmedi.Ama yine de iyiyim kızlar darısı başınıza inşallah sorunsuz bir doğum geçiririsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…