Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

herkese merhaba... bende aranıza yeni katılım 36. haftam bitmek üzere. İnşallah şubat sonunda bebişim gelicek belli mi olur belki daha önce gelir :) şu son ay hiç geçmek bilmiyo. hem çok zor hemde çok heyecanlı... Allah isteyen herkese nasip etsin. Az önce okudum bebeklerine kavuşanlar var onların bebeklerinide Allah analı babalı büyütsün...

Panadol hayırlı uğurlu olsun, bi sıkıntı olmadığına sevindim.Gaz sancısı sanırım yeni doğanların hepsinde oluyor.Arkadasımda dün sezeryanla doğum yaptı, aynı sancıyı o da çekiyor.Sütünün olması ve emmesi de ayrı bi güzellik.
Fırsat buldukça yaz habersiz bırakma bizi

Hoşgeldiniz kızlar aramıza.Hamilelik gerçekten de çok güzel bir duygu ama zaman yaklaştıkça stres ve sıkıntı artıyor.Benim kontrolümde 7sinde bakalım.Erken gelecekmiş gibi hissediyorum, bugün baya rahatsızım, ağrımda var.Allah hepimizi bi sancıyla kurtarsın

Bi sorun yaşamamış olduğunda sevindim canım.İnşallah bizde senin gibi sorunsuz geçiririz.Ben çok korkuyorum normal olacağı için, çok da stresliyim.Bugünde hiç iyi hissetmiyorum kendimi haber alamazsanız anlayın ki doğuma gittim. hala hazır olmayan çantamla

nılayucuğum bende hıç sancı mancı yok galıba benım bebiş gec gelecek gıbı.arada bır mıde yanmam var.ondada hemen ilaç içiyorum bırşeyım kalmıyor.haa bırde cok cabuk yoruluyorum.

nılayucuğum bende hıç sancı mancı yok galıba benım bebiş gec gelecek gıbı.arada bır mıde yanmam var.ondada hemen ilaç içiyorum bırşeyım kalmıyor.haa bırde cok cabuk yoruluyorum.

Aslında bizim bi çok şeyimiz senle aynı gidiyordu ama bizim kız aceleci sanırım Miğde yanması ve bulantı bende hep var, hiç geçmedi 9 aydır asiye ya Sen hangi ilacı kullanıyorsun faydasını görüyorsan; ismini yazda salı günü kontrole gittiğimde doktora sorayım, benim kullanmamda bi sakınca var mı? Çabuk yorulma bende de var, yatakta sağdan sola dönerken nefes nefese kalıyorum.Alınan kilolara bağlırum ben. Kıslar doğurdu kurtuldu darısı başımıza hayırlısıyla

hıç bellı olmaz canım belkı aynı gun doğuma gıderız.ama benım oyle cok sancım yok ama dıkkat edıyorum oyle iş fılan gormuyorum genelde oturuyorum belım fılan yoksa ağrıyor.sadece 1 hafta once 5 dk bır sancım oldu ondada bebiş aşağıya doğru hafıf ındı galıba başkada yok.bende sabırsızlıkla beklıyorum 37 haftama gırıyorum bu haftadan sonra işh gelır bebiş.cnaım ben bu ilaçı kullanıuorum dksında kesıyor.Rennie dua dıyor.5 kutu vermış doktor oyle verılıyor dedı arkadaşım ama ben pek kullanmıyorum gunde 1 defa anca içiyorum .sende kullanabılırısn cunku bu gebelere ozelmış.ayy nılayucuğum ben de cokk kılo aldım hemen hemen 19 kılo aldım.ama goren sen naısl son ayındasın hala kıpır kıpırsın dıyo rahatım yanı.cok şukur.oluyo ama normal hamıleyım adı ustunde sadece abartısı yok.evt yhaa bızde hayırlısıyla bır doğuma gıtseydık. nılayucuğum bu meme uçları için sana yağ sür dedıler şimdiden ben dun denedım naısl uyumuşattı bıtkısel bır margarın aldım .bırde gecen arkadan bebeği emzırmeden hemen once soğan sur dedı cantanın içine at dedı.ve emzırırken kahverengı yerın hepsını ver ucunu verırsen hemen yara olur dedı aklında bulunsun.bırde bır su ismi söyledıler arkadaştan tekrar ısmını alayım sana da soyleyeceğım aktarlarda bulunuyormuş.sutu cok yapıyormuş.tadı irenç dedı yarısını o sudan yarısınıda normal su koy demıştı içebıldığın kadar iç demış ne kadar sure dayanırsan deıd.ama ılk bır hafta mutlaka iç o gelen sut cok onemlı cok olsun demış.bırde bebiş doğduğunda hemen ağzına soda vereceğım gazı olmuyormuş.doktor soylemıştı bunuda kendı bebeğimde nededım dmeıştı.ben bunuda deneyeceğım.bırde hepsını unuturmuşum:)henuz cantamın içine bıle komadım .şu dk sancımgelse cantayla uğraş dur.
Arkadaşlar salı doktora gidecem,o gün veya ertesi gün alacak bebişimi,çoooookk heyecanlıyım...:18:
haıd hayırlısı rabbım sağ salım bebişini kucağına versın .ıyı haberlerını beklıyoruz cnıam.bu arada sezeryanmı olacak?

Dedim ya bi çok şeyimiz aynı senle doğumda aynı zamanda olursa şaşırmam Sancının olmaması ne güzel ya.Ben duramıyorum iş yapıyorum Annemle yengemle geldi geçen hafta her yeri temizlediler ama ben yinede rahat edemiyorum.İşin kötü yanı yatıp, oturmamda bi değişiklik yapmıo.Yatınca yanlarım ağrıyor, oturunca sancı yapıyor napcam bilemedim :26: O ilaçtan mutlaka alıyım ben sancıların içinde bi bulantı yanmayla uğraşıyorum. Doktor göğüs için krem vermedi kontrole gideicem ya belki o zman verir. Kilo alışında normal, bende en son 14 kilo almıştım, muhtemelen şimdi 20 kilo olmuştur. Göğüsün kahverengi kısmının verilmesi gerektiğini duymuştum, sen o suyun ismini öğrende yazıver canım.Bu arada çikolatada çok gaz yapıyormuş doğumdan sonra yeme aklında bulunsun.

Arkadaşlar salı doktora gidecem,o gün veya ertesi gün alacak bebişimi,çoooookk heyecanlıyım...:18:

hDİ hayırlısı filozofcum işallah sağlıklı bi şekilde alırsın meleğini kucağına

evet canım sezeryan olacak,kızımı sezeryanla dünyaya getirdim,oğluşum da öle olacak.Yaaa beni korku sardı.Dün gece bi kabuslar gördüm ki anlatamam.Sancım tutmuş,normal doğurtmaya çalışıyorlar sonra doğurtamıyorlar sezeryana alıyorlar,doktorum yokmuş bi hemşire sezeryan yapıyormuş ,ben bağırıyorum doktor yok mu diye :18:

teşekkür ederim canım Rabbim herkesi sağlıklı bi şekilde bu durumdan kurtarsın. stresa stres stres sanki ilk defa çocuk doğuruyorum yaaa inanamıyorum kendime:26:

kızlar 3-4 gündür tansiyonum yükseliyo cuma gittim hastaneye tahlillerim normal çıktı ama başım dönüyo sürekli sancımda arasıra oluyo yarın muayenem var nst ye alcaklar bakalım ne dicek dr.um sizde bu tür şikayetler varmı baş dönmesi gibi ???

canım teşekkür ederim
evet gaz sancısı genelde oluyormuş milupanın rezene çayını aldık onu deniyecegiz annelik çok güzel duygu fakat okadarda zormuş:)))

arkadaşlşar iyi akşamlar...
öncelikle kusura bakmayın daha önce girip yazamadım ama çok şükür iyiyiz...
Panadolcum ve Boncukcum Allah analı babalı büyütsün sağ salim kurtulduk biz darısı diğer arkadaşlarımızın başına...
Bende 24. ocak saat 9.30 da spinal anestezi ile Meleğime kavuştum....
Alınırken her anını hissettim ama acı yoktu tabi...
Doktorum bile sakinliğime şaşırdı... herkes durmadan gelip gidip soruyor iyimisin diye...
sonra bir inğaaaa duydummmm ve Meleğimi sarıp yanına koydular fotoraf çektiler ve sonrası biraz üzücü
çünkü Bebişimin ciğerleride su kalmış atamamış o nedenle hemen yoğun bakıma aldılar... bütün gün bekledim ama gelmedi yavrum... gece görmeye gittik çok kötü oldum ...
ertesi gün sabah getirdiler ... nasıl bir duyguydu anlatamam size ... babamizla oturduk ağladık ...
Perşembe günü taburcu olduk ve cumartesi günü tekrar kontrolümüz vardı ve sarılık çıktı 10 saat fototerapi gördü o gün... şimdi çok şükür iyi gibiyiz... yarın kontrolümüz var... ama tek sorunum sütüm çok az geliyor ve hastanede bebeğim artık biberona alıştı benide istiyor ama sonra sıkılıyor ve hemen biberon istiyor... yemediğim içmediğim kalmadı artık ama sanırım çok stres yapıyorum...
birde çok iyi kavrayamıyor alamıyor ama öğrenicez inş.....

buarada Meleğim 2.970 gr doğdu 50 cm di
taburcu olurken 2800 gr düşmüştük
buarada kızımın sarı saçları var bir görseniz.... bu nasıl saç ya dedim görünce ... toka takcaz teyzeleri...
şimdi yine mızırdıyor en kısa zamanda tekrar gelicem...

nılayucuğum benımde 37. haftama gırmemle başladı .akşam yatamadım bırden bebeğim aşağıya doğru ındı.benıde uyutmadı.nasıl yanıyorum artık soğuk ıstıyorum evde duramıyorum dnle bugun arasında naısl bır fark var anlatamam.benım ailem uzakta sağ olsun eşim yapıyor işimi .kremler oek işe yaramıyor dedıler deneymlı anneler.yazarım canım öğreneyım bu cuma gunu buyuk ıhtımal öğrenırım.aay cok severım çıkolatayıda nasıl dayanacam bılemıyorum..
hadı hayırlısı canım .cok normalmış canım ruyalar gormen annenın kımyası degıştığı için oluyormuş.sanen içinı rahat tut allahın ıznıyle bebeğini kucağına alırsın.
cok dıkkat et kayaesra tansıyonuna .kaç haftalıktı canım anne tehlıkeye gırdığı zaman hemen almaları lazım bıldığım kadarıyla.canım ara sıra bendede oluyor o tansyondan kaynaklanıyor benımde duşer genelde. başım ağrıyor ve cok yanıyorum elim ayaklarım daralıyorum.sancımda artık başladı.

kelebekcığım gozun aydın allah analı babalı buyutsun.cok şukur atlatmışınız canım.sağ salım bebişini kucağına almışsın.ee artık evın havasıda degışmıştır.canım alıştır mecburen memenı ver.senın bebeğinin kılosu daha yuksek degılmıydı canım?yınede maşallah boyu fılan ıyı.aayy cok severım sarı saççlı bnde oyle olsun ıstıyorum ama benımkının o ıhtımalı yok galıba .bebişi benım yerıme öp canım.

kızlar 40 haftam bugün doldu ve oğlum hala gelmiyor. Bugün doktora gittik, nst normal çıktı ama bebeğimin suyu biraz azalmış, ayrıca boynunun etrafında da bir kordon var, doktor fazla beklemek istemiyor. Çarşambaya kadar gelmezse Perşembe sezeryan olacağım. Rahimde açılma yok ama yumuşama var. Açılma çarşambaya kadar olmazsa suni sancı bile denemeyecek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi normal doğuma o kadar çok hazırlamıştım ki şimdi sezeryan lafını bile duymak korkutuyor beni. Basiretim bağlandı, bir yandan oğluma sağlıkla kavuşmak istiyorum bir yandan da kendisi gelsin herşey normal olsun istiyorum ama olmuyor. 2 haftadır 2 kilo hurma yemiş her gün de en az 1,5 km yürümüşümdür ama işte olmayınca olmuyor demek ki. Ne olur dua edin benim için de Çarşambaya kadar sağlıkla kavuşayım oğluma

merhaba canım forumu gezince yazını gördüm
sana doğumumu anlatayım belki iyi gelir biraz rahatlarsın
benim doğumdan 1 hafta önce nişanım geldi dr gittim çatı muayenesi yaptı 2 cm açıklık var lavman yapalım dedi
tamam dedim lavman yapıldı bekliyoruz hiç sancım falan yok ama hemşireler serum falan takmaya hazırlanıyolar
dedim noluyobenim hiç sancım yok suyum da gelmedi napıyosunuz dedim suni sancı vericez açılmasını beklicez dediler
ben de açılmazsa nolucak dedim o zaman sezaryene alıcaz dedi
hemen doktorumu çağırın dedim dr geldi dedim sancım yok,suyum gelmedi,bebeğin kalp atışları,hareketleri de iyi dedim
ben sezaryen olmak istemiyorum eve gitsem sancım gelince gelsem yada suyum gelince dedim olur dedi eve geldik
tam 6 gün sonra sabah kalktım eşime kahvaltı hazırladım işe gitti o gittikten 10 dk sonra falan sabah saat 8:30 gibi
suyum gelmeye başladı az az sonra ben kahvaltı yaptım gücüm kuvvetim yerinde olsun açlıktan halsiz düşmeyeyim diye
saat 9:30 gibi hastaneye gittik doğumhaneye çıktım nst ye falan girdim tabii benim yine sancım yok dr bu sefer bırakmiicam seni dedi
sunii sancı verdiler saat 10:30 gibi 1 saat sonra falan sancım başladı ama hafif derecede.belim çok ağrıyordu hemşireye dedim ne kadar sürer
saatte 1 cm açılsa 9 cm de doğuma alıyoruz 9 saat falan sürer dedibelli 2 saat sonra falan sancılarım biraz daha
çoğalmaya başladı hemşire geldi alttan baktı açılman hızlı ilerliyo 9 saati bulmaz dedi tuvaletin gelirse bize haber vermeden gitme dedi
tamam dedim saat 15:15 gibi büyük tuvaletim geldi sanıp tutuyorum sancım azalınca giderim diye15 dk tuttum saat 15:30 da anne benim tuvaletim geldi
artık tutamiicam dedim annem anladı tabii hemen hemşireyi çağırdı hemşire yat alttan bakıcam diyo ben de ilk önce tuvalete gideyim sonra bakarsınız diyorum
sen yat diyo ben yok diyorum sonra o tuvaletin değil bebeğin demez mibaktı 9 cm olmuş doğuma alıyoruz dedi:18::18::18:
doğumhaneye gittim yattım hazırladılar dr geldi hadi x ıkın dedi ne kadar iyi ıkınırsan o kadar rahat bi doğum olur dedi 2 ıkınmaya çıktı oğluşum
saat 15:45 te.zaten kafası çıkınca hiçbir sancın kalmıyo. iş doğuma kadar olan sancıyı çekmekte tatlım onun doğuşunu görmek,hissetmek herşeye değer
çok güzel bi duygu .Rabbim isteyen herkese nasip etsin
bu arad ben epidural falan almadım çatı çatı doğurdum kız
41 haftalık doğdu oğluşum doğumdan sonra bana dikiş atlırken bebeğimi de giydirmeye götürdüler
yarım saat içinde ikimiz de odadaydık hemen aldım kucağıma emzirdim 1 gece kaldık hastanede
sonra ben eve geldim ama oğlum sarılık olduğu için hastanede kaldı küvözde
1 gün sonra da oğlumu almaya gittik.sonrasında da sanki hiç doğum yapmamış gibi hayatıma devamm ettim
hiç öyle filmlerdeki gibi avaz avaz bağırılacak çığlık atılacak ve korkulacak bişey değilmiş canım
kolay doğum diliyorum sana ve bütün hamişlere

ama boynunda kordon varsa o ayrı bi durum tabii bebişinin hareketlerine dikkat et çok iyi dinle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…