- Konu Sahibi boncukkkkk
-
- #521
kızlar selam
kusura bakmayın ancak kendime geldim yazamadım sizede
çok şükür oğluşum ve ben iyiyiz biraz sıkıntılı geçti bir hafta oldu sezeryen sonrası benim aşırı gaz şikayetim oldu halada var sezeryen yerim agrıyor zaman lazım sanırım
birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok şükür sütüm var emiyor ama aşırı gazı var kolik gaz sanıcısı sanırım bir aglaması tutuyor gazı çıkmış karnı tok o ağlıyor ben aglıyorum
anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş ama o kadarda zormuş annelik ben böyle mutluluk görmedim kızlar
uykusuz geçiyor gecelerimiz uymuyor çogu zaman ara ara kaldırıp emziriyorum geceleri sık emzirmek lazım hafif sarılık oldu çok şükür şu an geçti sanki
oğluşum 3600 gr dogdu 50 cm hastaneden çıkarken 3400 düşmüştü
Boncuk canım sende doğum yapmışsın geçmiş olsun güle güle büyüt
fırsat buldukça yazmaya çalışırım sizlere sevgiyle kalın
merhaba kızlar bende cumartesi 38. haftaya giricem artık çok sıkıldım hurma aldım doğumu hızlandırırmış iki gündür her öğün ikitane atıyorum ağzıma.. 7.sinde kontrolum var...ara ara sancım var ama bakalım....artık gelsin bebişim yavvv
herkese merhaba... bende aranıza yeni katılım 36. haftam bitmek üzere. İnşallah şubat sonunda bebişim gelicek belli mi olur belki daha önce gelir :) şu son ay hiç geçmek bilmiyo. hem çok zor hemde çok heyecanlı... Allah isteyen herkese nasip etsin. Az önce okudum bebeklerine kavuşanlar var onların bebeklerinide Allah analı babalı büyütsün...
NİLAYU canım gerçekten bambaşka biduyguymuş annelik,RABBİM tatmak isteyen herkese tattırsın İNŞALLAHHastaneyle ilgili bi sorunumuz olmadı,yanımda annem kaldı,eşimde geçsaatte gitti,saat 11lerde falan ziyaretçilerimiz geldi bişey söyleyen falan olmadı...Şimdi gayet iyiyiz siz de iyi olun İNŞALLAH
Bi sorun yaşamamış olduğunda sevindim canım.İnşallah bizde senin gibi sorunsuz geçiririz.Ben çok korkuyorum normal olacağı için, çok da stresliyim.Bugünde hiç iyi hissetmiyorum kendimi haber alamazsanız anlayın ki doğuma gittim. hala hazır olmayan çantamla
nılayucuğum bende hıç sancı mancı yok galıba benım bebiş gec gelecek gıbı.arada bır mıde yanmam var.ondada hemen ilaç içiyorum bırşeyım kalmıyor.haa bırde cok cabuk yoruluyorum.
Aslında bizim bi çok şeyimiz senle aynı gidiyordu ama bizim kız aceleci sanırımMiğde yanması ve bulantı bende hep var, hiç geçmedi 9 aydır asiye ya Sen hangi ilacı kullanıyorsun faydasını görüyorsan; ismini yazda salı günü kontrole gittiğimde doktora sorayım, benim kullanmamda bi sakınca var mı? Çabuk yorulma bende de var, yatakta sağdan sola dönerken nefes nefese kalıyorum.Alınan kilolara bağlı rum ben. Kıslar doğurdu kurtuldu darısı başımıza hayırlısıyla
haıd hayırlısı rabbım sağ salım bebişini kucağına versın .ıyı haberlerını beklıyoruz cnıam.bu arada sezeryanmı olacak?Arkadaşlar salı doktora gidecem,o gün veya ertesi gün alacak bebişimi,çoooookk heyecanlıyım...:18:
hıç bellı olmaz canım belkı aynı gun doğuma gıderız.ama benım oyle cok sancım yok ama dıkkat edıyorum oyle iş fılan gormuyorum genelde oturuyorum belım fılan yoksa ağrıyor.sadece 1 hafta once 5 dk bır sancım oldu ondada bebiş aşağıya doğru hafıf ındı galıba başkada yok.bende sabırsızlıkla beklıyorum 37 haftama gırıyorum bu haftadan sonra işh gelır bebiş.cnaım ben bu ilaçı kullanıuorum dksında kesıyor.Rennie dua dıyor.5 kutu vermış doktor oyle verılıyor dedı arkadaşım ama ben pek kullanmıyorum gunde 1 defa anca içiyorum .sende kullanabılırısn cunku bu gebelere ozelmış.ayy nılayucuğum ben de cokk kılo aldım hemen hemen 19 kılo aldım.ama goren sen naısl son ayındasın hala kıpır kıpırsın dıyo rahatım yanı.cok şukur.oluyo ama normal hamıleyım adı ustunde sadece abartısı yok.evt yhaa bızde hayırlısıyla bır doğuma gıtseydık. nılayucuğum bu meme uçları için sana yağ sür dedıler şimdiden ben dun denedım naısl uyumuşattı bıtkısel bır margarın aldım .bırde gecen arkadan bebeği emzırmeden hemen once soğan sur dedı cantanın içine at dedı.ve emzırırken kahverengı yerın hepsını ver ucunu verırsen hemen yara olur dedı aklında bulunsun.bırde bır su ismi söyledıler arkadaştan tekrar ısmını alayım sana da soyleyeceğım aktarlarda bulunuyormuş.sutu cok yapıyormuş.tadı irenç dedı yarısını o sudan yarısınıda normal su koy demıştı içebıldığın kadar iç demış ne kadar sure dayanırsan deıd.ama ılk bır hafta mutlaka iç o gelen sut cok onemlı cok olsun demış.bırde bebiş doğduğunda hemen ağzına soda vereceğım gazı olmuyormuş.doktor soylemıştı bunuda kendı bebeğimde nededım dmeıştı.ben bunuda deneyeceğım.bırde hepsını unuturmuşum:)henuz cantamın içine bıle komadım .şu dk sancımgelse cantayla uğraş dur.?
Arkadaşlar salı doktora gidecem,o gün veya ertesi gün alacak bebişimi,çoooookk heyecanlıyım...:18:
hıç bellı olmaz canım belkı aynı gun doğuma gıderız.ama benım oyle cok sancım yok ama dıkkat edıyorum oyle iş fılan gormuyorum genelde oturuyorum belım fılan yoksa ağrıyor.sadece 1 hafta once 5 dk bır sancım oldu ondada bebiş aşağıya doğru hafıf ındı galıba başkada yok.bende sabırsızlıkla beklıyorum 37 haftama gırıyorum bu haftadan sonra işh gelır bebiş.cnaım ben bu ilaçı kullanıuorum dksında kesıyor.Rennie dua dıyor.5 kutu vermış doktor oyle verılıyor dedı arkadaşım ama ben pek kullanmıyorum gunde 1 defa anca içiyorum .sende kullanabılırısn cunku bu gebelere ozelmış.ayy nılayucuğum ben de cokk kılo aldım hemen hemen 19 kılo aldım.ama goren sen naısl son ayındasın hala kıpır kıpırsın dıyo rahatım yanı.cok şukur.oluyo ama normal hamıleyım adı ustunde sadece abartısı yok.evt yhaa bızde hayırlısıyla bır doğuma gıtseydık. nılayucuğum bu meme uçları için sana yağ sür dedıler şimdiden ben dun denedım naısl uyumuşattı bıtkısel bır margarın aldım .bırde gecen arkadan bebeği emzırmeden hemen once soğan sur dedı cantanın içine at dedı.ve emzırırken kahverengı yerın hepsını ver ucunu verırsen hemen yara olur dedı aklında bulunsun.bırde bır su ismi söyledıler arkadaştan tekrar ısmını alayım sana da soyleyeceğım aktarlarda bulunuyormuş.sutu cok yapıyormuş.tadı irenç dedı yarısını o sudan yarısınıda normal su koy demıştı içebıldığın kadar iç demış ne kadar sure dayanırsan deıd.ama ılk bır hafta mutlaka iç o gelen sut cok onemlı cok olsun demış.bırde bebiş doğduğunda hemen ağzına soda vereceğım gazı olmuyormuş.doktor soylemıştı bunuda kendı bebeğimde nededım dmeıştı.ben bunuda deneyeceğım.bırde hepsını unuturmuşum:)henuz cantamın içine bıle komadım .şu dk sancımgelse cantayla uğraş dur.
haıd hayırlısı rabbım sağ salım bebişini kucağına versın .ıyı haberlerını beklıyoruz cnıam.bu arada sezeryanmı olacak?
Dedim ya bi çok şeyimiz aynı senle doğumda aynı zamanda olursa şaşırmamSancının olmaması ne güzel ya.Ben duramıyorum iş yapıyorum Annemle yengemle geldi geçen hafta her yeri temizlediler ama ben yinede rahat edemiyorum.İşin kötü yanı yatıp, oturmamda bi değişiklik yapmıo.Yatınca yanlarım ağrıyor, oturunca sancı yapıyor napcam bilemedim :26: O ilaçtan mutlaka alıyım ben sancıların içinde bi bulantı yanmayla uğraşıyorum. Doktor göğüs için krem vermedi kontrole gideicem ya belki o zman verir. Kilo alışında normal, bende en son 14 kilo almıştım, muhtemelen şimdi 20 kilo olmuştur. Göğüsün kahverengi kısmının verilmesi gerektiğini duymuştum, sen o suyun ismini öğrende yazıver canım.Bu arada çikolatada çok gaz yapıyormuş doğumdan sonra yeme aklında bulunsun.
hDİ hayırlısı filozofcum işallah sağlıklı bi şekilde alırsın meleğini kucağına
Panadol hayırlı uğurlu olsun, bi sıkıntı olmadığına sevindim.Gaz sancısı sanırım yeni doğanların hepsinde oluyor.Arkadasımda dün sezeryanla doğum yaptı, aynı sancıyı o da çekiyor.Sütünün olması ve emmesi de ayrı bi güzellik.
Fırsat buldukça yaz habersiz bırakma bizi
Dedim ya bi çok şeyimiz aynı senle doğumda aynı zamanda olursa şaşırmamSancının olmaması ne güzel ya.Ben duramıyorum iş yapıyorum Annemle yengemle geldi geçen hafta her yeri temizlediler ama ben yinede rahat edemiyorum.İşin kötü yanı yatıp, oturmamda bi değişiklik yapmıo.Yatınca yanlarım ağrıyor, oturunca sancı yapıyor napcam bilemedim :26: O ilaçtan mutlaka alıyım ben sancıların içinde bi bulantı yanmayla uğraşıyorum. Doktor göğüs için krem vermedi kontrole gideicem ya belki o zman verir. Kilo alışında normal, bende en son 14 kilo almıştım, muhtemelen şimdi 20 kilo olmuştur. Göğüsün kahverengi kısmının verilmesi gerektiğini duymuştum, sen o suyun ismini öğrende yazıver canım.Bu arada çikolatada çok gaz yapıyormuş doğumdan sonra yeme aklında bulunsun.
hDİ hayırlısı filozofcum işallah sağlıklı bi şekilde alırsın meleğini kucağına
hadı hayırlısı canım .cok normalmış canım ruyalar gormen annenın kımyası degıştığı için oluyormuş.sanen içinı rahat tut allahın ıznıyle bebeğini kucağına alırsın.evet canım sezeryan olacak,kızımı sezeryanla dünyaya getirdim,oğluşum da öle olacak.Yaaa beni korku sardı.Dün gece bi kabuslar gördüm ki anlatamam.Sancım tutmuş,normal doğurtmaya çalışıyorlar sonra doğurtamıyorlar sezeryana alıyorlar,doktorum yokmuş bi hemşire sezeryan yapıyormuş ,ben bağırıyorum doktor yok mu diye :18:
cok dıkkat et kayaesra tansıyonuna .kaç haftalıktı canım anne tehlıkeye gırdığı zaman hemen almaları lazım bıldığım kadarıyla.canım ara sıra bendede oluyor o tansyondan kaynaklanıyor benımde duşer genelde. başım ağrıyor ve cok yanıyorum elim ayaklarım daralıyorum.sancımda artık başladı.kızlar 3-4 gündür tansiyonum yükseliyocuma gittim hastaneye tahlillerim normal çıktı ama başım dönüyo sürekli sancımda arasıra oluyo yarın muayenem var nst ye alcaklar bakalım ne dicek dr.um sizde buaşımda tür şikayetler varmı baş dönmesi gibi ???
arkadaşlşar iyi akşamlar...
öncelikle kusura bakmayın daha önce girip yazamadım ama çok şükür iyiyiz...
Panadolcum ve Boncukcum Allah analı babalı büyütsün sağ salim kurtulduk biz darısı diğer arkadaşlarımızın başına...
Bende 24. ocak saat 9.30 da spinal anestezi ile Meleğime kavuştum....
Alınırken her anını hissettim ama acı yoktu tabi...
Doktorum bile sakinliğime şaşırdı... herkes durmadan gelip gidip soruyor iyimisin diye...
sonra bir inğaaaa duydummmm ve Meleğimi sarıp yanına koydular fotoraf çektiler ve sonrası biraz üzücü
çünkü Bebişimin ciğerleride su kalmış atamamış o nedenle hemen yoğun bakıma aldılar... bütün gün bekledim ama gelmedi yavrum... gece görmeye gittik çok kötü oldum ...
ertesi gün sabah getirdiler ... nasıl bir duyguydu anlatamam size ... babamizla oturduk ağladık ...
Perşembe günü taburcu olduk ve cumartesi günü tekrar kontrolümüz vardı ve sarılık çıktı 10 saat fototerapi gördü o gün... şimdi çok şükür iyi gibiyiz... yarın kontrolümüz var... ama tek sorunum sütüm çok az geliyor ve hastanede bebeğim artık biberona alıştı benide istiyor ama sonra sıkılıyor ve hemen biberon istiyor... yemediğim içmediğim kalmadı artık ama sanırım çok stres yapıyorum...
birde çok iyi kavrayamıyor alamıyor ama öğrenicez inş.....
buarada Meleğim 2.970 gr doğdu 50 cm di
taburcu olurken 2800 gr düşmüştük
buarada kızımın sarı saçları var bir görseniz.... bu nasıl saç ya dedim görünce ... toka takcaz teyzeleri...
şimdi yine mızırdıyor en kısa zamanda tekrar gelicem...
kızlar 40 haftam bugün doldu ve oğlum hala gelmiyor. Bugün doktora gittik, nst normal çıktı ama bebeğimin suyu biraz azalmış, ayrıca boynunun etrafında da bir kordon var, doktor fazla beklemek istemiyor. Çarşambaya kadar gelmezse Perşembe sezeryan olacağım. Rahimde açılma yok ama yumuşama var. Açılma çarşambaya kadar olmazsa suni sancı bile denemeyecek. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi normal doğuma o kadar çok hazırlamıştım ki şimdi sezeryan lafını bile duymak korkutuyor beni. Basiretim bağlandı, bir yandan oğluma sağlıkla kavuşmak istiyorum bir yandan da kendisi gelsin herşey normal olsun istiyorum ama olmuyor. 2 haftadır 2 kilo hurma yemiş her gün de en az 1,5 km yürümüşümdür ama işte olmayınca olmuyor demek ki. Ne olur dua edin benim için de Çarşambaya kadar sağlıkla kavuşayım oğluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?