- Konu Sahibi boncukkkkk
-
Ayyyy kelebeğim naptııııın yaaaaaa,içim cız etti,yanıyodur şimdi göbüşün...Gerçi bugün daha iyisindir herhalde ama yinede baya büyük bi tehlike atlatmıisınız...Hemen buz falan koysaydın,krem sürseydin...Şimdi nasılsın,eşin kızdı mı:26:Benim ki olsa durur durur konuşur,gerçi onlarda korktukları için söyleniyolar, ama sen böyle olsun istermiydinBakalım yarın doktorunuz ne diycek..Çok çokkkkk geçmiş olsun tatlım,RABBİM beterinden korusunnn Dr bişey demez canım sen bilerek yakmadın yaaaa Ama kendinden haberdar etmeyi unutma bizi
çok geçmiş olsun canım yaa. allahın izniyle hiçbişey olmaz ama korkma sen. bende hep göbeğim açık geziyorum ama anne karnında hasta olabiliyorlarmış bebişler. hatta bronşit bile olabilirmiş. aman dikkat
oğluuuuummm bebişkooooom, ya çok seviyorum ben bu çocuğu yaa. suratsız falan ama gene de çok seviyorum kızlar. kuşum bu benim kuşuuuummmm
bide oğluma bi kızkardeş yaparsam benden iyisi yook
KELEBEKcim öncelikle nasılsın diye sorıyım,umarım bi sorun yoktur randevunuz nasıl geçti,bizi haberdar etmeyi unutma,bak merak ediyoruz((((
Şimdi de gelelim şeker mevzusuna,tatlım eminönüne gitmek,dolaşmak zor olmaz diyosan tabi git ama aynıları nette de var...Ben şeker işini mevlüt zamanı gittigidiyordan halletmeyi düşünüyorum:)Gayet uygun şekerler var hem de hazır yapılmış,tabi umarım elimize gelcek olanlarda göründükleri gibi çıkarlar...
Tatlım mothercare de falan fiyatlar çok uçukkk,bence hiç gerek yok..Geçenlerde e-bebeğe gittik bi karyola bile 2000liraydı,yuuuh dedik çıktık...Bizim 1500e aldığımız takımda gayet güzel,bugün odamız geldi,yarın annemle,ablam gelcek yerleştircez İNŞALLAH:)))
Senin annengil uzaklardaymış ama bak torununun her bişeyini hazırladı ananesiiii:)))Anladığım kadarıyla bayramda sen gitmişsin,peki onların doğuma falan gelme durumu var mı yoksa yaza doğru muuuu:))))
ya arkadaşlar bugün benim sakarlığım üzerimde... bebişimin eşyalarını yıkadım kuruttum. sıra ütüye geldi. yarısında yoruldum mu ne ütü elimden düştü... tam neyse yanmadım derken... koca göbüşüme değdirdim... tabi hamile t-shirt ü olamasına rağmen yukarıya kaymiş ve göbüş acık. yaktım göbeği... şuan 10 cm den fazla iz var ve derisi kalkmışyanıyor çok... hadı hem düşürdün hem yandın bide üstüne üstlük ütüyü bozdum.. ısınmıyor son kalanlarıda artık seyehat ütüsünle minicik şeyle ütüledim ((
hadi hepsini geçtim sabah babamız görünce bir ton laf edicek bide pazartesi dr. randevum var ona ne dicem
sinirden uyku muykuda kaçtı sabah oldu neredeyse
kızlar selam nasılsınız ben nezle oldum feci halde yatıyorum dr. gitmedim ama agır geçiyor bolca ballı ıhlamur içiyorum
park beşik aldık içine yatak olarak ince pamuk yatak verdiler e bebekten düşündüm saglıklısı pamukmuş onu 3.5 ay kullanılır sonrasında ince oldugu için alta koyunca nasıl olur bilmiyorum park yatak alanlar nasıl yatak aldılar. incecik bir yatak 85 tl
çok geçmiş olsun canım ay ne yaptın öyle sen allah kormuş yine hamilelikte insanın korktuklarıda başına geliyor nedense
dr muayenen nasıl geçti okuyamaıdm geçmişide ateşim çıkıyor hamilelikte nezle olmakta zormuş öpüyorum...
saolasın canım vallahi göbüş büyüdükce çarpıyorsun falan elinde olmadan... Ama Allah koruyor işte çok şükür yanıkla atlattık. Allahtan ayağıma falan düşmedi... şimdi tabi baya bi iz kalıcak o önemli değilde yara bari hemen kapansa. tam yara kapanıyor sonra göbüş geriliyor hop tekrar çatlıyorneyse geçer Allah başka dert vermesin.
Dr muaynem iyi geçti kızımı görmek iyi geldi. ama benim tansiyon çok çıktı. Baya bir korktuk o gün. Tansiyon 15,9 çıktı. evde 16 üzerine çıktı... doktorum gebelik zehirlenmesinin belirtisi olabilir dedi. çünkü ellerim ve yüzümde çok şişti balon gibiyim valla. hemen idrar tesi yaptık. eğer protein çıkarsa idrarda hemen hastaneye yatırıcam seni dedi ... eğer düşüremezsek tansiyonu bebiş alınır dedi ama çok şükür Allahıma çıkmadı bişi. zaten ben çıkmaz demiştim... bugüne kadar hep temiz çıktı idrar testlerim birde benim baştan beri 13 üzerinde tansiyonum neredeyse hep 14 ve coraspin kullanıyorum baştan beri... birde kızımın gelişimi gayet normal... genelde gelişim geriliği olurmuş bebeklerde... çok şükür şimdilik daha iyiyiz düştü yine 13-14 arasına arada bi 14 üzeri çıkyor yatıyorum dinleniyorum düzeliyor... tansiyonunuzu takip etemyi ihmal etmeyin... normalden yüksekse ve ödem varsa hemen doktora... çok sinsi birşeymiş bu
bende bir haç hafta önce olmuştum canım çok zor... dikkat et kendine...
kızlar selam nasılsınız ben nezle oldum feci halde yatıyorum dr. gitmedim ama agır geçiyor bolca ballı ıhlamur içiyorum
park beşik aldık içine yatak olarak ince pamuk yatak verdiler e bebekten düşündüm saglıklısı pamukmuş onu 3.5 ay kullanılır sonrasında ince oldugu için alta koyunca nasıl olur bilmiyorum park yatak alanlar nasıl yatak aldılar. incecik bir yatak 85 tl
PANADOL tatlım çoook geçmiş olsun,aman dikkat edin kendinize,çok uzun süreli olursa geçmezse nezlen mutlaka doktora görün...Biliyosun grip,nezle falan olunca anestezi durumu riske giriyo,genel anestezi yapılmıyo...Ablamda 3haftadır grip,dahiliyeye yolladı doktoru,3haftadır geçmesini bekliyolar,doğuma kadar geçirmemiz lazım demiş doktor:26:Sen de dikkat et canım
Biz park yatak almıştık gerçi şimdi değiştirmeye karar verdik ama içine aldığımız yerden visco yatak verdiler tatlım,60tl falandı galiba...Daha geniş bi yatak olmazmış zaten, ilerleyen zamanda bebek hareketlenince düşme durumu olabilirmiş,o yüzden benim bildiğim kadarıyla hep bu yataklar kullanılıyo park yatakların içine
saolasın canım vallahi göbüş büyüdükce çarpıyorsun falan elinde olmadan... Ama Allah koruyor işte çok şükür yanıkla atlattık. Allahtan ayağıma falan düşmedi... şimdi tabi baya bi iz kalıcak o önemli değilde yara bari hemen kapansa. tam yara kapanıyor sonra göbüş geriliyor hop tekrar çatlıyorneyse geçer Allah başka dert vermesin.
Dr muaynem iyi geçti kızımı görmek iyi geldi. ama benim tansiyon çok çıktı. Baya bir korktuk o gün. Tansiyon 15,9 çıktı. evde 16 üzerine çıktı... doktorum gebelik zehirlenmesinin belirtisi olabilir dedi. çünkü ellerim ve yüzümde çok şişti balon gibiyim valla. hemen idrar tesi yaptık. eğer protein çıkarsa idrarda hemen hastaneye yatırıcam seni dedi ... eğer düşüremezsek tansiyonu bebiş alınır dedi ama çok şükür Allahıma çıkmadı bişi. zaten ben çıkmaz demiştim... bugüne kadar hep temiz çıktı idrar testlerim birde benim baştan beri 13 üzerinde tansiyonum neredeyse hep 14 ve coraspin kullanıyorum baştan beri... birde kızımın gelişimi gayet normal... genelde gelişim geriliği olurmuş bebeklerde... çok şükür şimdilik daha iyiyiz düştü yine 13-14 arasına arada bi 14 üzeri çıkyor yatıyorum dinleniyorum düzeliyor... tansiyonunuzu takip etemyi ihmal etmeyin... normalden yüksekse ve ödem varsa hemen doktora... çok sinsi birşeymiş bu
bende bir haç hafta önce olmuştum canım çok zor... dikkat et kendine...
geçmiş olsun ya Dr. a sordun mu sancılarını NST ye girdin mi? Sancıların nasıl? Benim karnımda sertleşme oluyor. çok sık oluyor ama öyle sancılı değil rahim kasılıyor gibi ama hemen geçiyor... sançı geceleri yatakta dönerken oluyor ama ilk aylarda da oluyordu o yüzden çok endişelendirmiyor beni hemen düz yatıyorum geçiyor zaten. Ama sen sancılarının sıklığını ve süresini bir gözlemle ve Doktoruna danış canım...
evet canım ben normal olmasını çok istiyorum ama hayılısı.... seninki yine taksici ben napim canım.. benimki arada bir dünyanın bir ucunda :))
benimki aslında çok hevesli ama bu aralar eve falan girdik biraz durumlar sıkışık anlıcanız :))) ama yinede bazı arkadaşlarımın eşleri gibş değil... daha kendi bişi almadı bensiz...
Ya ben eminönünde bebek şekerlerine bakmak istiyorum. yoksa internetden sipariş vericem görmeden oda içime sinmiyor... birde öyle ufak tefek şeyler daha uygun diyor arkadaşlar bende çok bilmiyorum oraları.
ben geçenlerde benimkini mothercare götürdüm bir oda takımı beğendi birde pijama takımı fiyatları görünce gözlerini pörtletti adam bu ne ya diye :))) bişi almadan çıktık tabi :))
Benim ailem almanyada yaşıyor canım... çok uzağız ama sağolsunlar bayramda gittiğimde bütün eşyalarını almışlar...
inş. bugün daha rahat geçer sınavın...
slm canım nasılsın?Göbüşün nasıl oldu çok üzüldüm ya :26:
Sancılarım çok yoğundu sanırım sınav stresindendi.şimdi daha iyiyim ama miğde bulantılarım; ara ara kasılmalarım devam ediyor.nts ye girmedim ya o ne?
Annenler çok uzakmış yaAma yinede seni ihmal etmiyolar bak ne güzel
Eminönün uygun oluyor ama çok kalabalık ne bilim beni çok geriyor orası.
Bizde kuzuma bi şort aldık çok şirin yabi battaniye, tulum, eldiven, patik aldım.Babannesiyle, halamızda çok şirin patikler örmüş öyle işte
Sen neler yaptın şimdi nasılsın?
NİLAYU canım eğer bebiş haftası dolmaya yakın doğum pozisyonu almamışsa,çatı muayenesinde çatının uygun olmadığı anlaşılırsa,bide benimki gibi şeker durumu varsa ve tüp bebekse sezeryan yapılmasına karar verilebiliyo:)Tabii herşey normalse en güzeli normal doğum umarım senin içinde gönlünden geçen gibi olur:))
Kıyafet konusunda da canını sıkma yeğenlerin kıyafetlerini almışsınız,bikaç parçada sen alırsan yeter İNŞALLAH...Ben de arkadaşımın kızının küçülenlerini aldım,sonuçta bebekler 2-3giymeden sonra boy attıkları için alınanlar hiç eskimiyo,o yüzden kıyafetlere aşırı para verilmesne karşıyım ben...Sizde ocak ortası başlarsınız bişeyler almaya,bu arada annenler size yakın mı oturuyolar:)))
Sancı konusunda da benim öyle pek sancım olmuyo ara sıra alttan bişeyler oluyo ama çabuk geçiyo çok şükür:))Doktor magnezyum falan vermişmiydi kullanıyomusun..Bu arada benim doktorum eğer karnın uzun müddet sertleşirse gel demişti,seninki de ara ara kısa sürelerle oluyosa sorun yoktur ama uzun sürerse temkinli ol tatlım:)))
KELEBEK canım çok şükür bişey çıkmamış,idrarda...Bu gebelik zehirlenmesi mevzusu benimde kafama takılan bi konu ama çok şükür şu sıra tansiyonum normal seyrediyo...Yeni idrar testi yaptırdım bişey çıkmadı idrar yolunda enfeksiyon gözüküyo ona da bugün gidince doktor antibiyotik verir herhalde..Senin tansiyonunun normal hali bu demek kiii,ama sen yine de dikkat et kendini yormadan dinlene dinlene yap işleriniiii...
Hem zaten artık enişte bey yapıyo işleri dimiiiiii:))))
Dün doktora gittik 32+1itibariyle kısımız 2290gr.ve 45 cmDoktorumuz gayet iyi dedi,1hafta önden gidiyo kuzumuz ama olabilir dedi doktorumuz,şu anlık şekere bağlı bi sorun gözükmüyo çok şükür Doktor nstyede girersin demişti ama bebeğin hareketleri iyi diyince haftay girersin o zaman dedi...
Şimdi gelelim sorularıma
KELEBEKcim sen nstye girdin bildiğim kadarıyla,bi anlatıversene nasıl bişey...Nstden sonra doktoru tekrar görüyosun dimi:26:Nst için ekstra bi ücret ödediniz mi:44:Göbüşün,yaran daha iyidir umarım,kendine iyi bak tatlım
PANADOL canım nasılsın nezlen geçti mi,doktora falan gittin mi,bu arada kontrolünüz ne zaman,seninle aynı gidiyoruz ya sizin paşa kaç kilo,kaç cm merak ediyorum ben:26:
NİLAYU,ZAMANZAMAN nasılsınız kıslaaar nerelerdesinizzzz
Kızlar bu arada bişey sorcam hastanelerinize sordunuz mu,doğum ücretinin içinde nelerin olduğunu falan...Bizim bi arkadaş yeditepede doğum yapmıştı,bebeğin bezlerini bile faturaya eklemişler...Tanesi 4tlden,bizim arkadaşta bez götürmüş yanında ama onlar veriyo diye onlarınkini kullanmışlar,sonra hepsi tek tek yazılmış
Acaba siz sordunu mu ben de bu gidişimde sorucam nasipse,bakalım neler var içinde
Dün doktora gittik 32+1itibariyle kısımız 2290gr.ve 45 cmDoktorumuz gayet iyi dedi,1hafta önden gidiyo kuzumuz ama olabilir dedi doktorumuz,şu anlık şekere bağlı bi sorun gözükmüyo çok şükür Doktor nstyede girersin demişti ama bebeğin hareketleri iyi diyince haftay girersin o zaman dedi...
Şimdi gelelim sorularıma
KELEBEKcim sen nstye girdin bildiğim kadarıyla,bi anlatıversene nasıl bişey...Nstden sonra doktoru tekrar görüyosun dimi:26:Nst için ekstra bi ücret ödediniz mi:44:Göbüşün,yaran daha iyidir umarım,kendine iyi bak tatlım
PANADOL canım nasılsın nezlen geçti mi,doktora falan gittin mi,bu arada kontrolünüz ne zaman,seninle aynı gidiyoruz ya sizin paşa kaç kilo,kaç cm merak ediyorum ben:26:
NİLAYU,ZAMANZAMAN nasılsınız kıslaaar nerelerdesinizzzz
Kızlar bu arada bişey sorcam hastanelerinize sordunuz mu,doğum ücretinin içinde nelerin olduğunu falan...Bizim bi arkadaş yeditepede doğum yapmıştı,bebeğin bezlerini bile faturaya eklemişler...Tanesi 4tlden,bizim arkadaşta bez götürmüş yanında ama onlar veriyo diye onlarınkini kullanmışlar,sonra hepsi tek tek yazılmış
Acaba siz sordunu mu ben de bu gidişimde sorucam nasipse,bakalım neler var içinde
merhaba kızlar bende şuan 29+5 haftalık hamıleyım ..sabırsızlıkla bebğimi beklıyorum..
slm canım nasılsın?Göbüşün nasıl oldu çok üzüldüm ya :26:
Sancılarım çok yoğundu sanırım sınav stresindendi.şimdi daha iyiyim ama miğde bulantılarım; ara ara kasılmalarım devam ediyor.nts ye girmedim ya o ne?
Annenler çok uzakmış yaAma yinede seni ihmal etmiyolar bak ne güzel
Eminönün uygun oluyor ama çok kalabalık ne bilim beni çok geriyor orası.
Bizde kuzuma bi şort aldık çok şirin yabi battaniye, tulum, eldiven, patik aldım.Babannesiyle, halamızda çok şirin patikler örmüş öyle işte
Sen neler yaptın şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?