- Konu Sahibi boncukkkkk
-
canım i boncuk yi olmanıza çok sevindim sıcakta terlemekmi sorma sucuk gibi oluyro özellikle geceleri oğlum sürekli kontrole ediyorum
bu arada kabız oglum 3.4 günde bir kaka yapıyor ek gıdaya yavaş yavaş geçiyoruz kan ilacını fazla vermeye başladım belkide ondan oldu hem emiyor sütüm azaldı sağıyorum işyerinde mamada veriyorum
eşleriniz karışıyormu sizinde herşey benim eşim hastalık derecesinde düşkün oğluma hatta aramız iyi degil çocuktan sonra herşey karışıyor adam huy değiştirid resmen
bendede böyle
slm kızlar hepinize iyi akşamlar ramazanınız mübarek olsun öncelikle...sizlere birşey daanışıcaam inş. bende kasım annesi olucaam ve sepet beşik arıyorum çok özeniyorum o beşiklere 1kaç aayda olsa kullanmak istiyorum amaa fiyatlaar uçmuş eğer aranızdaa sepet beşiği oluptaa satmak isteyen olursa değerlendirmek isterim boşta olaabiilir ilgilenirseniz sevinirim bebişlerinizi kocaman öptüm
PANADOLcum,ASİYEcim sizler nerelerdesiniz cici annelerrrr
PANADOLcum,ASİYEcim sizler nerelerdesiniz cici annelerrrr
bıncukcuğum bugun yemek sandalyesını kullanmaya başladım..meyer asonsor kısmı tersmış.sağolsun arkadaşlar oturmaya geldığınde eşlerı sokup yaptılar.kaç aylık oldu canım senınkı? benım kı 6 bucuk aylık bızde tam öğune donduk.sabah kahvaltısında köy yumurtası pekmez ve kaşar peynırı yıyor.arada meyve sonrada corba sebze corbası arada yıne meyve veya yoğurt akşamda sebze yorrması yada yoğurt corbası sonra meyve ve yatarkende meyve suyu fılan verıyorudm ama eşim benden habersz pırınç unu almışkı ben kesınlıkle bebeğıme kullanmayacağım dmeıştım cok buyuk konuşmuşum çöpe gıtmesın dıye yatmadan oncede onu verıyorum tabı aradda benı emıyor.bu arda ögunlerı aksadı ama sağolsun hala gecenın bu saatınde ayakta öğleye doğru kalkıyoruz o yuzden.bende onceden blendırdan gecırıyordum sadece çorbaları ama artık onuda yapmıyorum oyle yıyor.meyvelerıde ortadan ıkıye kesıyorum kaşıkla sıyırıyorum hem vıtamını gıtmıyor hmde kararmıyor.hemde arıyo gıtmıyor.sebze corbalarını nasıl yapıyorsunuz..buralar ıspank fılan gelse brokılı fılan ekleyeceğım ama yok sadece kabak ve papates var bende onlarla yapıyorum.cokda iştahlı yemıyor.ara sıra hazır corba alıyorum bebekler için onların içinde herşey var ama gayt guzel yıyor. başka bebeğıne özel ne yapıyorsun canım ?bend eyapayım bu ara şehrıyeye başlayacağım ama şehrıye corbası degıl farklı bır tarıf salça fılan yok tel şehrıyeyle başlamayı duşunuyorum yutması kalay olsun dıye.bu arada benım bebeğım ekmek yada pırınç kek ne varsa verdığımde gayet guzel yıyor tabı vermıyorum pek.ama denedığımde cığnıyor gecen haşlanmış mısır bıle yedı:)ASİYEcim mama sandalyenizi kullanmaya başlamışsınızdır herhalde artık...Bizim ek gıdalar artık ekten ziyade tam öğünlere döndü diyebiliriz...İlk olarak elma püresiyle başlamıştık,şimdilerde her tür meyve,yoğurt,sebze çorbalarıyla devam ediyoruz:26:Önceden herşeyi blenderdan geçiriyodum şimdi sadece çatalla ezip veriyorum,bizde durumlar böyle tatlış,sen neler yapıyosun bakalım
ıyıkı geldın masalcığım cok sıkıldım tek durmaktan kımse gırmıyor..ohh maşallah bebişine.bencede ıyıkı doğurmuşuz onlarsız hayat boşmuş..benım kızda tospış:)yedıncı ayımıza gırdın hemen hemen..neler yedırıyorsun canım?benımkı tavuk ,kıyma fılan yıyor corbalarını yapıyorum..canım sen salcalı yemek yedırıyormusun?ben yavaş yavaş vermeyı duşunuyorum..ee gun içinde neler yapıyorsun ?bebeğin ıcın özel şeyler verıyormusun?
walla asiyecim özel bişiler yapmıorum bolca yoğurt veriorum elde yapıorum tabi. onun dışında bizim yediğimiz herşeyden tattırıorum. meyve rendeleyip veriorum yada eline veriorum kemirio.yumurta sarısını 3 de 1 ini veriorum labne peynirle karıştırıp domates suyuda koyuyorum çokk azzzz kahvaltıda veriorum. yani salçalı flan götürüooo bizimkii ne versek yioooo. vermeyince biz yersekkistiooo ağlıo
Merhabalar güzel annişlerrrrr
ASİYEcim ben artık bizim yediğimiz yemeklerden yiyebildiklerinden yediriyorum..Onun haricinde yiyebiliceği bişey yoksa sebze çorbası,şehriye çorbası,mercimek çorbası veriyorum..Onun için özel olarak pişirdiklerime tuz ve salça koymamaya çalışıyorum ama bazen yememekte direniyo, o zaman biraz tuz ekleyince daha iyi yiyo:26:Şehriye çorbasını domatesli,tavuk sulu yapmıştım yedi,geçen annem un kavurup yapmış onu da yedi...8aylık olduk artık, herşeyden tattırmaya çalışıyorum
MASAL hoşgelmişsin canım gözükmüyodun ne zamandır,MAŞALLAH tosun paşaya biz de bizim kıza ayucuk diyoduk sizin kibizden de fazlaymış..Anne,baba diyomuş demek sizin oğluş erken davranıcak konuşma konusunda bizim ki ba,ba,ba diye heceler çıkartıyo daha pek bişey yok
Kızlar labne ve tam pişmemiş yumurtanın pek önerilmediğini okumuştum ben...Pişmemiş yumurtada mikroplar tam ölmüyomuş o yüzden önermiyolarmış,gerçi bende katı yiyemem ama okumuşken paylaşıyım dedim..Labne peynirde kalmış peynirlerin karışımıyla yapılıyomuş gerçi ben labneyide pek severim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?