Şubatta hamile kalanlar buraya..

nilsu78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
91
2
0
Diğer
Arkadaslar 5 haftalık hamileyimmmmmmmmmm hep beraber buradan yola devam edelimmi?

Merhaba ben de 7 haftalık hamileyim . 37 yaşındayım ve bu ikinci çocuğum olacak inşallah ama nedendir bilmiyorum bu kez daha stresli ,sıkıntılı ve evhamlıyım. (özellikle bebeğin sağığı konusunda ve acaba ikisi ile yeteri kadar ilgilenebilecek miyim diye) Dua ederek rahatlamaya çalışıyorum. ılk 3 ay biraz zor geçiyor, çalıştığım için öğlen yemeklerim sorun, akşam eve gidiyorum ama o kadar halsiz ve isteksiz oluyorum ki hiç bir şey yapacak gücüm olmuyor ve oğlumla yeteri kadar ilgilenemiyorum vs. vs.

test yaptım bende hamileyim. ama henüz doktara gitmedim. cumartesi gidip nekadarlık olduğunu öğreneceğim .çok heyecanlıyım . 6 ay sonra sonunda geldi.:))

kızlar tebrik ederim sizi,darısı başımıza,allah kucağınıza almayı nasip etsın

sat 28 ocak :)

dün kesesini gördüm 19 martta kalp atışını dinleyeceğim inşallah
benim ilk hamileliğim
ve evhamlı bir insan olmamama rağmen çok korkuyorum ters bişey olcak diye.
sizde de var mı paylaşırsanız sevinirim. ara ara şiddetlenen regli olcakmışım gibi süren kasık ağrısı, çürük dişim abse yaptı ve ağzımın içinde de beyaz yaralar çıktı.
direncim mi düşüyor çıkıyor mu anlamadım :)

ve yeni hamileler, hepimize hayırlı olsun..

inanamıyorum ama bende hamileyim sanırım 2 gündür test yapıyorum pozitif çıktı yarın hastaneye gidicem inşallah gerçektir rüyada gibiyim şuan :sm_cool:

arkadaşlar benimde ikinci bebeğim geliyor 5 hafta oldu dün dr mu bulamadım yarın gidip bakıcam ben kan pıhtılaşma hastasıyım iğne yapılmak zorunda hergün... çok zor ouluyor.

arkadaşlar benimde ikinci bebeğim geliyor 5 hafta oldu dün dr mu bulamadım yarın gidip bakıcam ben kan pıhtılaşma hastasıyım iğne yapılmak zorunda hergün... çok zor ouluyor.

sana sorunsuz bır hamıleleık dılıorum ınş bebegınıde saglıkla alırsın kucagına darısı bızlere umarım

bende hamileyim ve çok mutluyum. inşallah sorunsuz devam ederiz. 2 gün önce ultrasonda gördük keseyi. 3 hafta sonra gideceğim tekrar.

slm kızlar bende 4+ 6 hamileyim... biz daha kesesini görmedik inşallah yarın gidince göreceğiz kesemizi... inşallah herşey yolunda giderde kalp atışlarını da duyarız miniklerimizin....

joys benimde sat 29 ocak hemen hemen aynı dönemde gebeliğimiz... Bizimki 9 aylık tedavinin arkasından aşılama yolu ile oldu... Bu yüzden çok evhamlıyım. birde hergün dolmuşlarla 2,5 saat yolculuk yapmak zorundayım (ev - iş arası) çok korkuyorum miniğime bişi olacak diye...

Aynen benimde kasık ağrılarım var ve inanılmaz şişkinliğim var, birde feci grip oldum herşey üstüste yani... sürekli uyku hali ve ağlamalar dışında bir belirtim yok henüz. sizde durumlar nasıl?

nazela çok sevindim, aynı zamanda doğacak inşallah bebişlerimiz. dr bana 5 kasıma kadar dedi. Akrep burcuna denk geliyor.
bende aşılama yok ama canım içimde eminim senin kadar korku taşıyorumdur. çünkü hep bunun hayalini kurdum ben.
dr bana sakın grip olma dedi, demesiyle ertesi gün grip oldum ateşim falan çıktı. sürekli meyva suyu içtim. şukür şimdi biraz öksürsemde daha iyiyim. sende meyva suyu iç, hatta mümkünse sıkın bol bol. Dr keseyi görmek için 11 inde gel demişti ama okadar evham yapmışımki evelsi gün gittim hala ordamı diye. keseyi gördük. şimdi 19 unu bekliyorum, galiba kalp atışını duyabilirmişim o gün. olumunekankayizsmile

Arkadaşlar umarım hepimiz sorunsuz alırız bebişlerimizi elimize. Bağlantımız kopmasın :)

slm.kızlaaaaaar benim üçüncü bebşiim geliyor.9 yaşında ve iki buçuk yaşına kızlarım var.şimdi de 4hafta 2 günlük hamileyim.doğum tarihini engeç 10 kasım dedi dr.kalp atışını duymak için hangi hafta itiniz en erken ....

benimkide 4hafta 2 günlük ..tarih 9 kasım verildi.. henüz küçük oldugu için keseyi göremedik..15 martta Allah izin verirse görecegim..7 yaşında bir kızım var..4 ay öncede 38 haftalık oglumu kaybettim..bu 3. hamileligim....Allah hepimize tüm bebek isteyenlere saglıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah..

canım allah ayırlısıyla elimize almayı nasip eder inşallah.kese görünmesi lazım değilmiydi.ben henüz jinekoloğa gitmedim kısmetse 8 haftalıkken falan düşünüyorum. sorun neydi bilemiyorum ama sanada geçmiş olun bu arada inşallah dediğim gibi allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bize:ecrin_bebek:

5 haftalık, 5 kasıma kadar doğum yapmış olacam inşallah

5 haftalıkken kese görünüyor, görünmesede bu hemen bir sorun olduğu anlamına gelmez, bir arkadaşımınki çok geç görünmüştü. 19 martta kalp atışlarını dinlemek için dr randevu verdi bana. demekki 7 - 8 haftalıkken duyabiliyoruz. :) :hulya:

valla kızlar hepimizin melekleri hayırlı olsun....

joysum evet inşallah aynı zamanda doğacak bebişlerimiz benimde drum 5 kasım dedi doğum tarihi için..
bugün gittim ben 6 mm kesesi çok şükür daha yolk kesesini ve embriyoyu göremedik henüz. drum 23 veya 24 martta gel rahatça embriyoyu görürüz ve kalp atışlarını duyarız dedi.... ama çok korkuyorum ilk meleğimi kaybedince nedense çok sevinemiyorum hep bişi olacak korkusu var içimde....bende çok kötü gribim kaç gündür malesef içiyorum meyve suyu ama inşallah bişi olmaz meleğime...

birbirimizi kaybetmeyelim birlikte yaşayalım gebeliklerimizi...Funda sıla canım başın saolsun rabbim bu meleğine uzun ömür versin inşallah....

Bilge su hadi yap şu testi sende katıl aramıza......

Ben 5 haftalıkken keseyi gördüm dün de 8 haftalıkken doktor kesenin içinde bebeği gösterdi ve kalp atışları var ve bir sorun görünmüyor dedi. ınşallah hamilelik boyunca yapılacak testlerimizden de hayırlı ve güzel sonuçlar alırız. Allah hepimize sağlıklı, sıhhatli bebekler nasip etsin.

Ben de 6+5 günlük hamileyim arkadaşlar.ALLAH hepimize bebişlerimizi sağlıkla ve sıhhatle kollarımıza almayı nasip etsin.Çok fazla bulantım olmamakla beraber çok fazla hazımsızlığım var.Yediklerim çok rahatsız ediyor.Göğüslerim hassas ve mavi damarlarda belirginleşme var.Arada kasık ağrılarım da oluyo ama olsun varsın hepsine razıyız değil mi arkadaşlar.ALLAH herkese nasip etsin.Hepinize sevgiler...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…