Şubatta hamile kalanlar buraya..

arkadaşlar ben de hamileyim.sizden farklı olarak ben doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım,yani planlı bir hamilelik değildi.halen şoktayım,hiçbir şey hissedemiyorum.duygularım karmakarışık.

inanamıyorum yaaa kızlar galiba ben de hamileyim..:CüvCüv: benim tek tüpüm açık..26.gün adet olurdum bugün 29. günü, test yapmaya çok korkuyordum, yine hayalkırıklığı olacak diye.Bu akşam tüm cesaretimi topladım ve gebelik testi aldım çift çizgi oluştu gibi..hihoyyyt yarın kan testi yapıp eşime müjdeyi vericem inşallah...ALLAHIMMM SANA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUUNNNN...DİLEYEN İSTEYEN HERKESE NASİP EYLE İNŞALLAAHHH :Saruboceq:

seher yıldızı ve alikemal çok tebrik ederim hepinizi.. kaydirigubbakcemile5
geliyor bir dolu bebiş

nazela umarım bugun daha iyisindir. şu grip illeti fena. ben şimdide ağızımda çıkan aftlara gıcığım yemek yiyemiyorum. çocukluğumdan beri hiç olmamıştı.

bu arada arkadaşlar gece karnımda bir sancıyla uyandım, çok sert bir sancıydı, 5 dk kadar kıvrandım, gaz sancısımıydı başka bişey mi bilmiyorum ama çok korktum. Aranızda böyle şiddetli sancıyla uyanan var mı?bilmiyorumkismile

merhaba ben yeni üyeyim. buradaki yazıları herzaman takip ediyordum. bende şubat ayı hamilesiyim.bir oğlum var 4 yaşında ikinci 8 ay önce anebriyonik gebelik sonucu kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef ...ve nihayet şimdi hamileyim:)

canah çok tebrikederim :) benim daha ilk bebeğim olcak. Sat 28 ocak.

anebriyonik ne oluyo, çok üzüldüm.
allah onun yerine bu bebeği gönderdi işte, bu melek yüzünü güldürür sen merak etme.

çok teşekkür ederim joys:) senin bebeğin de hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına almayı o muhteşem duyguyu tatmayı sana nasip etsin. ,
benim sat 1 şubat, 2 mart kan sonucu 596
bu arada anembriyonik: boş gebelik 8. haftada kese vardı bebek yok maalesef
onun için hcg nin artışı çok önemli iki günde iki katı olmalı inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim. zor bir sürecin sonunda çok şükür hamileyim. üstelik ikiz bebek bekliyorum. allah herkese hayırlısını versin. şimdilik mide bulantısı yaşamıyorum ama midem çok kötü yanıyor. inş. en büyük derdim bu olur.

arkadaşlar ben de hamileyim.sizden farklı olarak ben doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım,yani planlı bir hamilelik değildi.halen şoktayım,hiçbir şey hissedemiyorum.duygularım karmakarışık.

canım benimde öyle plansız bi hamilelik..sevinsemmi bilemedimm duygular çok karmaşık oluyorrrakannehir

bende hamileyim demek istiyorummmmmmmm(((((((((((((6 yıldan sınra nolur rabbimmmmmmmmmmmmmmmmsduy beni

Selamlar benimde sat 2 şubatve 4+5 günlük hamileyim .Ama son 3 günden beri cok agır ishal enfeksiyonuyla dün gecede agır bir ateş ve sıtma nöbeti gecirdim Cok moralim bozuk.Bebişim yaşıyormu acaba hala diye ?Yarın tekrar kan tasti yaptırcam meraktan.Hiç umudum yok :Saruboceq:

Arkadaslar 5 haftalık hamileyimmmmmmmmmm hep beraber buradan yola devam edelimmi?

bende şubatta hamile kalanlardanım, daha ultrasonda görmedim, ama idrar ve kanda çıktı, salı günü gidip baktırcam, sanırım 5 hafta 3 günlük... çok ama çok heyecanlı ve tuhaf hissediyorum- sürekli endişeliyim... birşy olursa diye ama aynı zamanda çok da mutluyum..
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Kızlar sizede oluyomu bilmiyorum ama ben çok korkuyorum bebeğimin kalp atışları olmayacak diye niyeyse.... sürekli bu duyguyla baş etmeye çalışıyorum .... tedaviyle gebe kaldığım içinmi bilmiyorum ama niyeyse hiç anne olamaycakmışım gibi bir korkum var....

bide sabah okudum tüp bebek yasası çıkmış artık tüp bebek yaptırmak çok çok zorlaşıyor...offf offf allahım inşallah korkularımı yersiz çıkarırda bebişimi kucağıma aldığım günleride gösterir hem bana hemde sizlere inşallah.

bu arada kızlar sizlerin ne gibi belirtileri var? benim sadece yemeklerden sonra şırı şişkinliğim oluyo birde dişlerimi fırçalarken midem kalkıyo.... başkada bir belirtim yok şimdilik... buda beni rahatsız ediyo yaaaaaaaaaaaa

ben sadece halsiz oluyorum,ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. sabah mide bulantılarım falan yok.acıkcası bende de çok bişey yok. bende de senin gibi ona bişey olacakmış benim olmicakmış gibi korkular var. mesela her gece karışık rüyalar görüyorum. etraftakiler kuruntu diyerek kendimi üzdüğümü söylüyorlar. kontrol zamanıma kadar beklicem artık. bide DR risklerden bahsederiz ama başa gelme olasılığı azdır demişti. bunu düşünüp avunuyorum :) sende bunu düşün nazela, yolun sonuna kadar birlikte gideceğiz olumunekankayizsmile

joysum canım ya ne bileyim insan çok zor elde edince çabuk kaybedeceğini sanıyo galiba...rüyalar benimde başıma bela canım ... sanırım gebelik başladığından beri her gece rüya görüyorum yani yaklaşık 2,5 haftadır önceden hiç görmezdim yada hatırlamazdım.... yorgunluk hissimde azalmaya başladı benim son bikaç gündür.... inşallah sevgili arkadaşım yolun sonuna kadar hep beraber sağlıklı bir şekilde varırız....

melcanım hayırlı olsun canım.... değerin gayet güzel. bende ilk baktırdığımda adet günümde tam 308.6 çıkmıştı ve drum ikiz gebelik bile olabilir demişti... ama şimdilik tek kese görebildik biz...

joys gribi atlatabildinmi sen? ben hala gribim geçmek bilmiyor bir türlü... eşimede bulaştırdım oda grip şimdi... kırılıyoruz valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…