Şubatta hamile kalanlar buraya..

melcanım hayırlı olsun canım.... değerin gayet güzel. bende ilk baktırdığımda adet günümde tam 308.6 çıkmıştı ve drum ikiz gebelik bile olabilir demişti... ama şimdilik tek kese görebildik biz...[/QUOTE]

saol canım benimmm

hpt honey canım bizde çok ümitsiz vakaydık tüp bebek de bile şansımız % 7 civarında demişlerdi rabbime binlerce kez şükürler olsunki aşılama ile gebe kaldım.... rabbimen ümit kesilmezz... ınşallah tez zamanda seninde göbişini doldurur..... dualarım seninle....

sen yeterki kendini oyalayacak bişi bul... çünkü ben her gece bebişle yatıp bebişle kalkıyodum... onu düşünmezsen olur diyenlere gıcık oluyodum... ama bu aşılamamız öle bi zamana denk gittiki yeterlilik sınavım vardı aşılamadan 15 gün sonra, bide aynı dönemde kardeşimin çok hasta olduğunu öğrendik bunları düşünürken bebişe fırsat kalmadı tabi.... veee mutlu son çok şükür.... ne olur sende kendine düşünecek, uğraşacak başka şeyler bul canım, bak göreceksin olacak ....

joys gribi atlatabildinmi sen? ben hala gribim geçmek bilmiyor bir türlü... eşimede bulaştırdım oda grip şimdi... kırılıyoruz valla....

valla şükür ben atlattım, şimdi iyiyim.
zaman sanki hiç geçmiyor, kızmı erkek mi öğrenmek için can atıyorum.

merhaba arkadaşlar sat 29 ocak.geçen perşembe kan testi yaptırdım 90 çıktı. dün yaptırdım 270 çıktı.ilk hamileliğim ve korkuyorum değerlerim yavaş yükseliyor doktor bazı kadınlarda olur böyle dedi sıkma canını dedi ama çok korkuyorum bişey olmaz değil mi bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun bu arada bebişleri olan herkes tebrik ederim

busenim benimde sat 28 ocak
daha regli zamanım gelmeden kan testi yaptırmıştım 139 çıkmıştı birdaha baktırmadım.
baktırmam mı gerekiyor acaba?
bende anlamıyourm bu değer işinden, benimde ilkbilmiyorumkismile

slm joys ben de regli zamanım 3 gün geçince yaptırdım 90 çıktı. sonra dün test yaptı doktor tekrar bakalım değerne diye 270 çıktı yavaş yükseliyor ve endişeleniyorum değerin normal de hergün iki kat yükselmesi gerekiyormuş ama ben de böyle yarın yine kan vercem değere tekrar bakacak

mrb kızlar bende 5 haftalık hamileyim daha dün akşam öğrendim sizleride tebrik ediyorum

slm kızlar...bende aranıza yeni katıldım...yaklaşık 3 yldır bebişimi olmuyordu.2009 eylül de tüp bebek yaptırdımm..sonuç..hüsran...artık ümidi kesmiştim.. bu ay adetim geçikti hep olan bişi die önemsemedim.idrar testi aldım yapmak için ki..4 senedir yaklaşık 50 kere alıp yapmışımdır bir kere bozuk çıktıını bilmem..test o gun bozuk çıktı control çizgisi çıkmadı yani test geçersizdi. yaklaşık 1 seneden beri de hiç doktora gitmemiştim..bi gidiim yumurtalıklara baktıriim barii bi daa idrar tesi alana kdr deim..doktor gebelik gözükmüyor ama rahim dunvarın kalınlaşmış dedi bu hem adet olmanın hemde gebeliğin belirtisi olabiir ..tabi gebelik olmadıına o kdr eminim ki.tesiti yaptırmıcaktım az kalsın..ama duphaston söktürü yazdı mutlaka testi yaptır ööle sonuca göre bni ara dedi ...ve SONUÇÇ BETA HCG 551,8 ÇIKTII......TAM BıR ŞOOOOKKKKK...bir hafta bekleyelim dedi degerim sat a göre biras düşükmüş geç yumurtlamaya baglı olabilir miş..Sat 20 ocak.. 3 mart da 551,8 çıktı işte...inş.bebişim saglıklıdır vee bi sorun çımazz dua ediyorum hep..
Hep bu forumlarda okurdum sakın moralinizi bozmayın olurr bi şeyleri ...ama gerçektennn ne kdr az kafaya takarsannn daaa çabuk oluyomuş bunu anladım...GERÇEKTEN KIZLAR KAFANIZA HıÇ BıŞı TAKMAYINN...geçen şubatta doktrum bana 1 sene bekleyelim eger önümüzdeki nisana kdr gebelik olmassa tüp bebek yaparızz demişti...bn kendimi mayısta tüp bebek yaptırıcam die şartlamıştım ve kafaya takmıyordum artık bebişimin olamasını ve sonuçç.....subatta hamile kamışım..yami mayısta 4 aylık hamişim Allahım nasip etti.

beta hgc değerleri yavaş yükselen var mı aramızda yardımcı olun bana çok stres yaptım

busenim stres yapma canım, belki adet döneminden önce baktırdığın için öyle çıkmıştır, lütfen stres yapma. ben bir problem olduğunu sanmıyorum.

ellmasscım canım, çok mutlu oldum okurken, ne güzel bir süpriz, tüylerim diken diken oldu valla.
hepimizin bebişleri sağlıkla doğacak inşallah arkadaşlar

sat 6 şubat 4hafta 2 günlük hamileyim ve beta hcg değerim 894,6 çıktı . doktor keseyi henüz göremediği için dış gebelik olabilir dedi. internetten baktığımda değerim normal görünüyor fakat içimde kuşku oluştu yarın tekrar hcg yapılıp değere bakılacak umarım olumsuz bişey yoktur. sizlerin değerleri nedir arkadaşlar

merhaba, hayırlı olsun

benim sat 28 ocak
25 şubatta gittiğimde kese görünmedi
2 martta gittim göründü

daha küçük belki o yüzden görünmemiştir, endişelenme

Merhaba arkadaşlar, benim sat 12 Şubat, dün evde 3'er saat arayla test yaptım. ıkiside pozitif çıktı. Testin yanlış olma ihtimali var mıdır? Oldukça şaşkınım. Eğer doğruysa henüz çok yeni. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Dr.a ne zaman gitmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…