Şubatta hamile kalanlar buraya..

bestecim durumum gerçekten vahim gebzede ikinci bir ev tutucam bekar evi gibi döşeyecem ve bide bakıcı tutucam mecburen haftanın 4 ünü burda 3 günü izmitte evimizde geçirecez taki bebiş 6-7 aylık olana kadar. emreyi şimdilik kreşe göndermeyi düşünmüyorum psikolog arkadaşım bebek doğunca gönderirsen beni istemiyolar psikolojisine girer ve kardeşinden nefret eder dedi o nedenle biraz daha bekleyecek kreşe başlama olayımız. bakıcı ve annem birlikte akacaklar artık.

bende bez konusunda ısrarcı değilim şimdilik yaza kadar vakit var zaten bebek olunca emre beze geri dönme isteği duyacaktır bari şimdi zorlamayayım diyorumDD benimde yine kanamam başladı dün akşam inş. bu gebeliğim sorunsuz bi şekilde geçer diye dua ediyorum ve tabi bide sağlıklı ve hayırlı bir kız bebek istiyorum. bestecim valla sonumuzu bilemem ama emrenn aynı anne babadan bi kardeşi olsun istiyodum hep ölede olacak inş. boşanırsak başka çocuk için başka bi adama katlanmam gerekmeyecek artık DDDD

slm kızlarrr

beste yaa seni özlemişimmm....

biz çok şükür iyiyiz evdeyiz oğluşla çok uğraşmama çabalamama rağmen konuşmuyo malasef ve sizinkileri okuyunca daha çok zülmeye başladım hayvanları faln söylyo tanıyo ama cümle kurmak yok duygularını çok güzel yansıtıyo korkunca üşüyünce herşeyinden anlayırouz oda bizi çok iyi anlıyo ve öğrettiğim hiç bişeyi unutmuyo renkleri söylemiyo ama pempe diyince gösteriyo falan sanırım biraz daha zamanımız var yazn belki parkta faln çocuklardan dolyı konuşur diyorum ama parkı da sevmiyo oktay bugün mesela girdik asla ne salıncak nekaydırak dolaşıyo öyle çocuklara sataşıyo özellikle büyüklere ve onlarla top oynamak istiyo gidiyo toplarını alıyo eğer onu oynatmazlarsa yaşıtlarıyla asla oynamıyo hep büyüklerle işi ve asla kızların suratına bile bakmıyo sadece erkek olacak ona büyük küçük kız fark etmez istemiyoo yanii....

kreşe göndersem faydası olur gibime geldi şimdi düşününce belki yarım gün faln yollayabilirim...

ya kimsenin evliliği çok iyi değil be kızlarr ama idare ediyoruz işte yapacak işi yok çocuk olmasa hiçkimse kimseyi çekmek zorunda değil de işte çocuk olunca bi de sınav dünyası diyoruz ve oturup çekiyoruz yapacak bişi yokk Rabbim sınavlardan geçebilmeyi nasip etsin...

GÜNAYDIN KIZLAR...
umarım herkes iyidir. sizler yazınca benimde yazasım geliyor...

canancım ben de özlemişim seni canım.. nasıl evde olmak..ben uzun süre kalınca sıkılıyorum. oktayında vardır vakti zamanı konuşmaya.. ama konuşuncada çok tatlı oluyorlar. akıl almadık şeyler söylüyorlar. insan gülmemek için zor tutuyor kedini.
tabiki kreşin çok faydasını gördüm. ama çok da hastalandı bu sene nerden baksan 4 kutu antibiyotik kullandık. 2 haftada bi hastalandı. 1 ay önce antibiyotik kullandık. iyileşti .aradan 2 hafta sonra tekrar hastalandı. bende inat ettim antibiyotik kullanmadan geçirebilir miyim diye. ayağının altına viks sürdüm. öksürüğe gerçekten iyi geliyor. az bişey viksi sabah akşam ayağının altına sürdüm. üstüne çorabını giydirdim. öksürüğü geçti. yoksa biz antibiyotik kullanmadan öksürüğü geçiremiyorduk. tabiki deli gibi öksürünce yapacak bişey kalmıyordu.

elifcim senin için zor olacak canım. ama kazancın iyi sanırsam hem bakıcı, hem 2. bir ev..yani maddi olarak zor olmasın. hani emreden kalanlar 2. çocuğa hayli hayli yeter ama. yine de o da ayrı masraf... Allah yardımcın olsun canım. ama dediğine katılıyorum. aynı anne babadan bi kardeş lazım bi çocuğa...ben katlanayım desem de eşim istemez sanırsam..

neyse.. buralardayız artık.. yazarız...

sağlıkla kalın kızlar...

slm kızlar, canancım üzülme bitanem bi sabah kalkacaksın oktayı konuşurken bulacaksın emin ol... emrede durdu durdu şimdi de susmak bilmiyo DD bu sabah anneme " nene kardeş annemin göbüşinin içinde " diyor maymun ya.

bestecim şükür gelirim iyi canım yani şükür hasta sayım iyi ama 1-2 ay çalışmasam dağılır hepsi o nedenle birikim yapmayı kesip mecburen ev ve bakıcı tutup çalışacam muhtemel bi 20 gün evde bebişle kalıcamondan sonra çalışmaya devam.

bencede kreşler çockları güzel eğitiyo ama canan evdesin sen bırak oktayla kal işte 4 yaş sonrası verirsin kreşe ben öle düşünüyorum en azından 3,5 olamlı bakan biri varsa tabiD

ayyy burayı seviyorum ben ya nolur bırakmayalım zaten başka bi grupda bulmadım kendime herşey zoruma gidiyor bu aralar. emrede ilk heyecan böle değildim ben... belkide bu bebiş kız olsaydı heyecan duyardım heralde ama erkek olunca öle pek bi heyecan yok((

guzel bır hafta sonu oluyorrr...
bugun eglencelı gectı kızımla cok vakıt gecıremedım ama okuldakılerle gunumuz vardı aksam uzerıde yuruyuse cıktımmm.cocuklar artık buyuyorlar konusmalr da duzelıyor canancım bazıları daha gec konusuyor bazıları daha gec dıs cıkarıyor.hepsı bırbırınden baskaaa...bızımkı gunduz uyumayınca sızdıııı.bende bu hafta sonu rahatımmmm.dızı ızlıcem bakalımmmm.herkeslere ıyı tatıller...elıfcım 3 bocek 1 cıcek senı el ustunde tutarlarrrr ıste ama kocan gıbı alıstırma oglusları yardım etsınler sana nasıl buyutursen oyle gıderrr

günaydın kızlar...
elifcim bi oğluş daha desene... hayırlısı olsun canım. ama fahriyeye katılıyorum. oğluşları sana yardım edecek gibi yetiştir. kocadan fayda yok onlar yapsınlar bari..
umarım emre kıskanmaz.
senin için kolay olmayacak gibi görünüyor..Allah yardımcın olsun bakalım.

bizim oğlan bugün ben de işe gelsem olu mu diyor. zor ikna ettim kreşe gitmesi için.hergün evden çıkarken büyük bir azap yaşıyorum. 2. olsa nasıl olur bilemiyorum.. yani öyle bişeyin olacağı yok da. yine de 2 tane ile uğraşmak nasıl olurdu düşünemiyorum..

fahriyecim senin kız nasıl.. konuşuyor mu? artık senin yerine derslere girmeye başlar...

neyse kızlar sağlıkla kalın...

valla kızlar el üstündemi tutulurum yoksa hizmetçimi olurum orası belli olmaz sanırım. erkek çocuk bunlar babayı önek alacakar hiç kuşkusuz ben elimden geleni yaparım ama rol model baba varken işim çok zorrrrrrr...

bestecim gerçekten zor durumda kalıcam ama elimden gelen bişi yok bari buda doğsun ve büyüsün ben daha fazla zıvanadan çıkmadanDD

bu aralar emre çıldrıdı neyi yapma desek inadına yapıyor ya ve çok dediğim dedik oldu istediği olmazsa saatlerce ağlıyor etrafa zarar veriyor ne yapacağımı şaşırdım valla(( deliricem yakındır. şükür işe giderken sorun yaratmıyor bize güle güle deyip el sallıyor arkamızdanD

fahriyeceim valla çok şanslısın işin yarım gün evin yakın bakıcın iii maşallah canım nazarım eğmesin valla.

elıfcım atamam olduktan sonra evı aldık sırf yarın cocuk olursa rahat buyusun dıye...bıraz mantıklı davrandık zamanında ısım konusunda herzaman erken bıtmıyor ama elıffff.calısma saatım azda olsa bazen cook yoruldugumu hıssedıyorum 34-40 tane yaramaz bı arada dusunsene evde anası bıtanesıne laf anlatamıyorrr....keske masa bası ısım olsa dıyorum ozellıkle de bu yılllll....allah herkesın yardımcısı olsun bakaıcı konusunda ıyı seyler dusuneyım ıyı olsun demıstım oyle de olduuuuu...kızım ıyı bestecım konusyorrrr.yaramazlık yapıyor.konusuyor ama turkceyı bı becersın derslere de sokrız elbet dıcemmm.ogretmenlık zor bu zamane cocuklarına laf anlatacam dıye kendını parcalıyosunnnn....eve geldım gece velı toplantısı var yıne gıdıcem ....

kızlar burayı benim kadar ihmal eden yoktur heralde.. biliyorsunuz bide oyun grubum var orada da bende aynı sorun faceden takip eidyorum ama forumlara girmeye elim gitmior...
elifim gebzeye ev mi tutacaksınız pek anlamadım mantıgı ama bana ne kadar yakın olursan o kadar iyi

Nisa bu aralar usluluğunun dışına çıktı, özellikle dışarıdayken.. durup dururken yürümemeye karar vermek, hadi gidelim dediğinde "sen git" demeler, yere oturmalar, kendini taşıtmalar, çığlıklar... sanırım gecici bir dönem...

bunun dışında konuşması cok iyi, hatta bana bişey demeden garsona "banada catay getiyiymisin" migrosta görevliye ve nasıl görevli olduğunu bilebildi bilemedim "baloncuklay neyde" demesi, yerinde konuslmalar, espiri yapmalar, ağrısı var numaraları :) acaip
acıkcası kendisiyle daha fazla ilgilenebilsem en azından gun içinde oyun oynayabilsem çok bilmiş bişey olur eminim.. ama içimden gelmiyor, kendimi çok kısa bir süre zorluyorum. zaten şu belim, dr ameliyat dedi.. bilmiyorum ne yapacam.. zor kararlardayım. :44:

evet sevinçcim gebzeden haftanın 4 gnü kalacağım bi ev tutucam emre annem bebek ve bakıcı burda kalıcaz ki hasta arasında 2-3 saatte bir gidip bebeği emzirebileyim diye bu arada diğer evimde açık kalacak bebek 7-8 aylık olunca kiralık tuttuğum evi kapıtıcam zaten bebek ek besinelere başlamış olur ozamanda sağarım sütümü (tabii emerse). bencede yakın olursak daha sık görüüşürüz belki :))

emrede süper konuşuyo o yazdıklarının hepside bizdede var malesef canavar bunlar be hele merdiven çıkılacaksa bacaklarıma yapışıp cucak istiiyoyummmm diyo gülmekten kırılıyorum ve biliyosun kardeş var olmaz diyorum oooff bıktım kaydeşten diyo muzur velet yaDDD

geçmiş olsun inşallah tez zamanda iileşirsin canım bu arada 2.yi ne zaman yapıcaksın operasyon olursa daha da zorlaşır gebeliğin biliyorsun.

merhaba, sana bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıyım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmenin ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…