Şubatta hamile kalanlar buraya..

teşekkürler beste ve elif doğum günü mesajlarınız için.face e fotolarımızı koydum zaten.çocuklarımızın nice sağılıklı yaşlarını görürürz inşallah.
uras doğum günüde huzursuzdu.geç saate kaldık yine.uykusu geldi.mızıldandı hep.bence ö.sonra veya akşam üzeri yapılmalı doğumgünü partisi.
görüşmek üzere..selamlar

selam kızlar...
nerelerdesiniz ya... bir haftadır kimsecikler uğramamış...
ada yeniden hastalandı.. düzelemedi bir türlü yavrucum ya..ondan dolayı canım çok sıkkın. şimdi yeniden antibiyotik kullanıyoruz... hastaneden çıkmaz olduk ya...
sizlerde ne var ne yok.... durumlar nasıl... bizimde hafta sonu doğumgünümüz var. palyaço getiriyorum eve..çocukları toplayıp onları eğlendireceğiz bakalım...
sağlıkla kalın...

slm kızlar bestecim bence ardanın hasta olması normal canım kreşte çocuklar sürekli birbirlerinni hasta ederler. bi süre sonra alışır vücudu merak etme canım. ne güzel palyaço getirmek iii fikir ama biraz erken değilmi yani 4-5 yaşlarında olsa daha çok anlardı ardacık heralde.

eşimle felaket durumda aramız çok kötü. artık iş fiziksel şiddete kadar dayandı bundan sonrası olmaz artık aramızda diye düşünüyorum. odalarımızı ayırdık şimdi onun aileside bizde onlar oturma odasında biz annemle emrenin odasında takılıyoruz. mecburen konuşmalar dışında hiç konuşmuyoruz, ama sürekli beni iğneleyici bişiler söylemekten geri kalmıyorlar maşallah ailecek.

dün gece eşimle babası maça gittiler, emre delirdi baba baba diye saatlerce arabayla dolaştırdım ağlaması kesilmdi resmen sinir krizi geçirdi yavrum delirttiler en sonunda oğlumuda. gündüz oda kapısını kilitleyip emrenin annemin yanına gitmesini engelliyolarmış oğlum bana sarılmıyo bile akşamları babaannesine anne diyo artık ve hep onlarla kalmak oynamak istiyo bana ve anneme dittt deyip itiştiriyo bizi. kızlar delirme noktasındayım inanın ne yapacağımı şaşırdım.

ayrılsam bunlar oğlumu alırlar kesin elimden anladım bunu sadece 3 günde. ayrılmasam akıl ağlığımdan olucam. çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum rabbim bana akıl ver ne olursun ((

slm kızlarr

evet ya ben unutuyorum bu siteyi yoğunum biraz ders çalışıyorum ocak ta sınavlarım var evde çalışamıyorum işyerinde boş kalınca bakıyorum anca...
bizim de yarın doğum günümüz eşimin tarafını komple çağırdık teyzeleri faln akşam 8-9 gibi yapıcak inşallah ben bugünden pastanın yanındakileri yapıcam yarın da temizlik yaparım işten sonra onlar gelene kadar yetiştiririm umarım pazar da benim tarafımı çağırdım c.tesi gününkü pastamız gs lı olucak pazar günkü pepeli öyle planladık bakalım değişiklik olmazsa tabi...
aa palyaço çok iyi fikirmişş benim getirtmeme gerek yok zatn oktaya palyaço çooookkk ( eşimin tarafından bahsediyorum hahahaha :) )
bence de sanki biraz daha büyüdükçe anlayınca daha iyi olurmuş gibi geldi bana da :)

elif abla ya çok üzüldümm oğluna öyle aşılamaları çok daha kötü Allah yardımcın olsunn Allahtan ümit kesilmez cuma günün yüzü suyu hürmetine inşallah herşey düzelir
Sabret elif abla sabırr düzelicek herşey eminimm...Bu dünya imtihan dünyası dua etmekten başka çaremiz yok kenzül arş duasını oku kendin için çok rahatlatan bi dua sıkıntılı zamanlar da iyi geliyor..

selam kızlar...
haklısınız biraz erken ama aklıma düştü bi kere getirtmezsem içimde kalır. sadece onun için değil diğer çocuklarda eğlenirler. sonraki seneleri görürsek onlarda da getirtirim...60 liraya 1 saatlik ayarladım.çok değil aslında..değişiklik olucak....

elifcim durumunuza çok üzüldüm canım. şiddet uygulaması çok kötü bişey...ben önümüzdki hafta psikoloğa gitmeye başlıyorum.. sen de psikiyatr yada psikolog düşünebilirsin canım.

canancım senin işin zor canımya.. 2 gün 2 doğum günü...hazırlığı ayrı dert temizliği ayrı....bu arada oktaycığa mutlu yıllar canım.. inşallah Allah güzel bi ömür nasip eder ona..

ben pastanın yanındakileri biraz paylaştırdım canım. eşimin halası sigara böreği saracak. Ablam kurabiye yapacak. Annem de içli köfte yapacak. bi de pasta olunca 4 çeşit aradan çıktı. 5 çeşitte ben yapıcam. mercimekli köfte, patates salatası, havuç tarator, elmalı pasta,sarıyer böreği. yeterli olur gibi. belki bide kuru biber dolması yapabilirim.

böyle şimdilik...
sağlıkla kalın..

elifcim, okudum yazdıklarını üzüldüm.emre için sanki ayrılığınız daha iyi olacak gibi.bütün olumsuz sözleri, davranışları görüyor.etkileniyor yavrum yaa. senden almaları gibi birşey nasıl olabilir? küçük çocuk anneye verilir, üstelik kazancın var yani.anlattıklarından düzelmesi zor şeyler yaşadığınız anlaşılıyor ondan böyle yazıyorum.yoksa kimse istemez sizin ayrılmanızı.daha öncede yazdım.ablam ayrıldı çok rahat etti.kızı bile huzura erdi.ondan yazıyorum.
eğer ayrılmaya niyetlendiysen, kavgasız gürültüsüz olamsı için sabırlı olman lazım. tabii o insanlarla sen muhatapsın ne yazsak boş gerçi.Allah kolaylık versin canımcım.

slm güzel anneler uzun zamandır yazamıyordum yazdıklarınızı okumaya çalıştım ilk başta derin uras emre nisanın geçmiş doğum günleri kutlu olsun ardanın ve oktayın doğum gününüde şimdiden kutlarım(ismini yazmadığım varsa özür)bizide aksilikler bir türlü bırakmadı durucuk ilk önce ishal oldu salı günü dr götürdüm neyse ilaç falan verdi ç.şamba akşamı koltuktan düştü acıyo diyerek ağlamaya başladı ve hiç susmadı hemen acile götürdük ezik olduğu çıktı kolumuza yarım alçı yaptılar hiç susmadan sabaha kadar ağladı ondan sonraki günleri hatırlamak dahi istemiyorum duyan geldi misafir misafir misafir....hastalık modundan çıksın diye doğum günü yapalım dedik kanat aldık etek yaptım ona çok hoşuna gitti ama çok yoruldum bu hafta her yerim ağrıyor bizde durumlar böyle elifcim çok üzüldüm durumunuza emre size git dediği zaman dahada çok üzüldüğünü tahmin ediyorum ara sıra duruda yapıyor anneanneyi görünce hemen satıyor bizi 2 yaş dr kontrolüne götürdüm 94 cm boy 12,5 kg ishalden kilo vermiş şimdide kabız hiç normal yapamıcakmı bu çocuk ya kızlar hepinize kolay gelsin öptt

bende uzun zamandır gıremedım...

tesekkur ederım kubracım dogum gunu kutlaman ıcın...okul cok yogun gıdıyor.yazılı falan onlarla ugrasıyoruz kısta geldı artık havalarda sogudu..ama evde sıcacık ne guzel oluyor.

bugun 10 kasımdı sabah okula gıdıp geldık.ailecek kahvaltı yaptık.kısta ayrı bı guzel yaz mevsımın de sevıyorum ama kısın tadı daha bı guzel sankı.

tum hasta bebıslere de gecmıs olsunnnnnnnnnnnn.

bende kızı uyuttum hafta sonunun verdıgı rahatlıkla gezınıyorm.herkeslere ıyı hafta sonlarııı...

selam kızlar...
nasılsınız bakalım...
ben iyiyim.. oğluşumun doğum gününü kutladık hafta sonu... oğlum öğlen uyumadığından biraz durgundu. ama çok eğlenceli bi doğum günü geçirdik... palyaço geldi...diğer çocuklar daha çok eğlendi ardadan.. arda tam olarak anlayamadı ama. benim kucağımda bol bol dans ettik. deve cüce oyununa katıldı. tren ve timsah oyununa katıldı...eğlenceli oldu açıkçası...
önümüzdeki sene sizlerde düşünebilirsiniz palyaçoyu ama yanında muhakkak 6-7 çocuk olması lazım. yoksa eğlenceli olmaz....

dünde oyun salonuna götürdüm.. çarpışan otolara bindik..ama biraz korktu. sonra top havuzunda bi yarım saat geçirdik beraber..eğlendi epey..
bizden böyle...
elifcim naptın durumları düzelttin mi?
canan sizin doğum günleri nasıl geçti...malüm iki gün üst üste yaptınız...

çok güzel geçirmişsiniz beste aradacığım doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllaraa :)
benim tabi ki çok zordu c.tesi işten eve gittim bi ton iş güç eşimin ailesi gelecekti sözde sülalesi geldi :) 30 kişiydikk küçücük evde düşün mahvoldum tabi ki ama yine de güzeldi face attım bi kaç resim :) pazar da bizimkiler geldi pazar o kadar yorulmadım ama seneye evde yapmamaya karar verdim oyun alanlı palyaçolu bişi düşünüyorum...

çok güzel geçirmişsiniz beste aradacığım doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllaraa :)
benim tabi ki çok zordu c.tesi işten eve gittim bi ton iş güç eşimin ailesi gelecekti sözde sülalesi geldi :) 30 kişiydikk küçücük evde düşün mahvoldum tabi ki ama yine de güzeldi face attım bi kaç resim :) pazar da bizimkiler geldi pazar o kadar yorulmadım ama seneye evde yapmamaya karar verdim oyun alanlı palyaçolu bişi düşünüyorum...

selam kızlar...
nerelerdesiniz...kimselerden ses seda çıkmamış..
nasılsınız bakalım...iyi mi çocuklar...
biz iyi sayılırız... hala öksürüğümüz mevcut.. gece yine öksürdü.gıcık tutmuş gibi.

kızlar memeden kesme olayındayız. dün sabahtan beri emmiyoruz. limon sıktım. anne acı dedi..ben de anlattım. bi daha baktı acı dedi. ama sonrasında emdi. dedim olmadı bıraktıramıycaz. gece de kalktı emdi. dünde kreşten aldıktan sonra arabada istedi. bende hani oğlum "acı dedin" dedim. emmiycektin dedim. tabi yanımda limon olmayınca denetemedim. sonra anne meme acı diye söylendi durdu. istermisin oğlum dedim yok dedi. akşam yatma saatinde de yine limon sıktım. ister misin dedim bi tadına baktı acı dedi. sonra istemedi. gece de kalkmadı. sabah anne meme acı dedi yine. bakalım akşamında napcaz. şimdilik bırakacak gibi.daha önce de bantla denemiştim ama ortalığı yıkmıştı.

tabi bu arada sen abi oldun büyüdün falan diyorum..pofpoflanıyor...

bizden böyle...

slm şekerler;

bestecim bende daha önce ne yöntemler denemiştim ama hepsi fos çıkmıştı tek seferde 2 günde limon işe yaradı snaırım arda içinde limon işe yaramış gibi görünüyor. gözün aydın.

bizde hastalandık ab kullandık şimdide bir astım şurubu kullanıyoruz alrji olmasın diye. dün gece emrede öğürerek uyandı kusamadı ama bütün gece ağladı karım ağrıyo diye...sabaha kadar uyanık durdum nolr nolmaz diye... şu anda zombi gibiyim.

eşimin ailesine durumu anlattım anneside babasıda ayaklandılar ve emraha söylendiler ama bütün nutuğu ben dinledim oğullarınıda bir iki söylendiler okadar... yersen yani. fikrim değişmedi hala boşanmayı dşünüyorum şu an araştırıyprumemreyle ne yaparım diye... rabbim yardımcım olsun. bizden durumlar bunlar kızlar.... görüşürüz yine.

selam kızlar...
nasılsınız görüşmeyeli...kimsecikler yok yine...
ben iyi sayılırım. meme olayımız bitti..ama 2 gün emzirmeyince acayip süt birikmiş.ben de o kadar olacağını sanmıyordum. limon ben de de işe yaradı. zaten emziren bi ben kalmıştım..
iş güç uğraşıp duruyoruz...
dün ardanın kreşinde psikolog vardı. çocuk gelişimi ile ilgili konuştuk... kreşin güzel bir programı var. her ayın son perşembesi velilere seminer veriyorlar..çarşambalarıda çocuklarla ilgili çalışıyorlar...

sağlıkla kalın kızlar..

Kizlar nasilsiniz? Burayada yazalim yoksa bu guzel sayfa kapatilacak.
Artik buyumeye baslayan kuzucuklardan ne haber? Umarim herkes iyidir.
Opuyorum, kendinize ve kuzulariniza iyi bakin.

günaydın kızlarr

istanbul da havalar iyice soğumaya başladı ve çalışmak sabahın köründe sıcacık yataktan kalkmak zorlaştı
kışı çook seviyorum ama çokta üşüyorumm :)
oğluşumu babaanesine bırakmak zor oluyo uyku tulumunu hiç çıkarmıyorus üstünden üstüne montunu atkısını takıp götürüyoruz soğuk almıyo böylelikle tulumunu 1 beden büyükte alsam çok sevdi oktay :) artık gündüzleri uyumuyo sabahları 7 gibi kalkıyo 1 saat sonra tekrar uyuyo 11 e kadar sonra bi daha uyutmuyoruz eğer uyursa gece 2-3 e kadar uyumuyo ee tabi bu da bizim için çok zor oluyo akşam 10-10,30 gibi uyuyo sütünü içip 1-2 gibi uyanıyo tekrar süt veriyorum sonra 7 de benimle birlikte kalkıyo pazar günü ben uyuyorum diiye hiiç uyanmadı 10 a kadar maşallahh :) bu aralar çok su içiyo oktay ya kış olmasına rağmen hade yazın terliyo faln diye içiyo dedik şimdi de uyanıyo anne mi mii diye yarım bardak içiyo onun bardağıyla tabi şaşıyorumm...
konuşma çalışmalarımız devam ediyo ne dersek tekrarlıyo ama beni hiiç rahat bırakmıyo ya sürekli oyun oynamak istiyo koltukta oturuyosam çekiyo beni yere oturtuyo arabalarıyla legolarıyla birlikte oynamak istiyo bende bi süre sonra sıkılıyorum ama o sıkılmıyo sürekli istiyo ee mecburen oynuyorum bende...bi de enerjisini atamıyo artık bütün gün evin içinde ya ondan sanırım...

slm kızlar berbat bi hafta sou geçirdim hala şoktayım ya. önce tez danışmanım tezimi baştam yapmam gerektiğini söyledi bunun başıma gelen en kötü şey olduğunu düşünmüştüm taki tez verilerimin kardeşim tarafından silindiğini öğrenene kadar. 6 yıllık emeğim çabam uykusuzluğum herşey boşa gitti taki eşimin cilt kanseri olduğunu öğrenene kadar ondan sonrası zaten kabus gibiydi bide gece 10da emre düşüp kafasını delince hah şimdi tamam oldu dedim ama bitmemiş sabah uyanan emre koltuğun kenarına düşüp yanağını patlatınca budur dedim gelinecek son nokta.

neyseki eşimin patoloji sonucu temiz geldi hala risk var ama takip edilecek, emrede de kötü bişi olmadı şükür yanak delik ve mor, kafa delik ve şiş ((
tezim bitik durumda kardeşim belki verileri bulabiliriz diyo ama nasıl bilmiyorum ooofff ooffff...

selam kızlar...
kimse girmiyor diye benim de yazasım gelmiyordu açıkçası...gerçi bu aralar işlerim çok yoğun ondan dolayı da girmiyorum.

elifcim Allah yardımcın olsun canım..tezin için durum ayrı zor...eşine de çok geçmiş olsun. inşallah başka sıkıntı çıkmaz...

geçen haftada arda bisikletten düşüp sehpaya çarptı. kaşı açıldı 5 dikiş atıldı. ama dikişi güzel yapmamışlar. iz kalacak açıkçası. ama buna şükür diyoruz. Allah beterinden saklasın. düşe kalka büyüyecek. sonrasında kendime çok kızdım. ben dikkat etmedim diye. ama misafirlikteydik biz montlarımızı giyinene kadar sen arada bisiklete çık, düş.

neyse kızlar... sağlıkla kalın...

bestecim çookk geçmiş olsun canım ardacığa çok üzüldüm ama haklısın düşe kalka büyüyecek bu veletler benimkide hergün başka biyerini yaralıyo morartıyo maşallah. tezim için elimden bişi gelmiyo malesef gitti bütün emeklerim yıllarım, canım çok sıkkın valla intihar edesm var emre için tutuyorum kendimi offf offf..

face daha kolay geliyor sanırım herkes orda ama ben burayı çok seviyorum çünkü burda gönül rahatlığıyla derdimmi açabiliyorum istediğim kadar yazabiliyorum. face herkese açık ya sevmiyorum o nedenle... buraya daha sık yazalım kızlar kapanmasın sayfamız çok üzülürüm kapanırsa....

bugün kıyamet kopacak diyolar eğer olurda koparsa (ki nerde o günler modundayım ben kesin kopmayacak o yüzden:)))) hakkızınızı helal edin dostlar sizi tanıdğım için kendmi çok şanslı hissediyorum iiki varsınız hepinizi ve bebişlerinizi ayrı ayrı seviyorum ve öpüyorum.

kıyamet kopmazsa görüşürüz yine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…