Şubatta hamile kalanlar buraya..

kızlar ben buraya girmeyi unutuyorum facede görüşünce burası aklıma gelmiyor bu sefer beste tek kalıyor burada...
Bir seni kandırıp getirtemedik beste facede bir hesap açsan ne güzel olur hem seni ardayı görmüş oluruz sen bizi görürsün her an konuşuyoruz orada çok zevkli hadi gel yahu istersen ben sana rumuzla açayım bir hesap kimseyi ekleme sadece bizimle konuş

slm şekerler; 2013ün ilk mesajı benden olsun rabbim hepimize evlatlarımızla, sevdiklerimizle mutlu bir yıl geçirmeyi nasip etsin inşallah...

ben 2013e biraz sıkıntılı girdim bugün kardeşim askere gidecek koca bi 15 ay bizden uzakta olacak inşallah tez zamanda gider gelir hayırlısıyla offf offf... onun dışında herşey aynı bizde değişen gelişen bişi yok... beste sen nerelerdesin bi ses ver bacım bi senden haberimiz yok malesef((

öptüm hepinizi ve kuzuları kızlar...

Merhaba kızlar...
2013 size, sevdiklerinize ve bebişlerinize sağlık mutluluk getirsin.

bizde de değişen bişey yok açıkçası...psikologla görüşmeye başladım. ama umut çok yok. adamın bana söylediği bizim görevimiz evliliklerin sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlamak ya da sağlıklı bir şekilde bitmesini sağlamak. sizin evliliğinizin sağlıklı bir şekilde bimesini sağlayabilirz dedi... hani 21 Aralıkta kıyamet senaryoları vardı ya. herkesin kıyameti kendine diye düşünüyordum. o gün uzmanın bana bunları söylemesiyle birlikte benim kıyametimin yaşandığını fark ettim. çocuk için de en ideal zamanmış bu zamanlar.. ev ödevi verdi bana. evliliğimi bitirmememdeki sebepler ve 10 sene sonra bu evlilikten ne beklediğim..

tabi yıkıldım. o gece uyuyamadım ve eşimi kaldırıp her şeyi salya sümük anlattım. ertesi gün elinde bi çiçek geldi. arasıra sarıldı falan.. 2 gün sonra eski haline yeniden döndü..yani ben de artık umut göremiyorum...neyi beklediğimi de bilmiyorum...düzelme ihtimali var mı onu da bilmiyorum...

neyse kızlar...
nehircim iş yerinde face yasak canım. evde de bilgisayarda vakit geçiremiyorum. eşim sürekli bilgisayarda çalıştığından dolayı. yani rumuzla da açsam girmeye vakit bulamam canım. ancak buraya iş yerinde girebiliyorum.

arda çok yoruyor bu ara beni. hiç söz dinlemiyor...sizinkiler de mi öyle..hele biyere gittiğimizde..sürekli kendi istediği olsun diye ağlamalar artıyor...ama konuşmaya başladı...geçen bişey yiyordu anne boğazıma kaçtı dedi.şok oldum. kendi artık bişeyleri anlatmaya başladı.

neyse kızlar.. ara sıra uğrayın buraya..
sağlıkla kalın.

slm kızlar;

bestecim bende ara sıra oturup düşünüyorum ben bu evliliğe neden devam ediyorum diye: cevap: emre oluyor malesef. daha doğrusu emrenin benden uzaklaştırılması korkusu oluyor. gerçi 3-5 sene sonra belkide kendiliğinden benden uzaklaşacak buda ihtimal dahili ama offfffff. kendime başka sebep bulamıyorum düşünüp duruyorum ama nafile....

sanırım zararın neresinden dönsek kardır deyip btirmek en doğrusu hergün azapta yaşamaktansa bir yıl iki yıl azap çekip (ki boşanan hastalarım var okadar sürmediğini söylüyorlar ama) ardından yeni bi hayat kurmak en iiisi galiba..

offff neyse kafa şişirdim gene Dd

emrede bu ara her kelimeyi söylemeye çalışıyor ama cümle kurmuyor malesef buda beni delirtiyor. bizimde habire ağlama ve her dediğini yaptırma eğilimimiz devam ediyor malesef(

şimdilik bu kadar öptüm herkesleri....

yazamıyorum buraya face e gırmek daha kolay gelıyor galıba.ama burda sohbet etmek baskaaaa.beste kaldı burda sanırsammmm.kızımla evdeyız babamız okula gıttı.can sıkıntısı 3 hafta sonra okullar tatıle gırıyorrr.bıraz kafayı dınlıcezz

selam kızlar...
nasılsınız bakalım... tabi siz faceden yazışıyyorsunuz... ama malüm benim durumlar.. giremiyorum face...anti sosyal paylaşımcıyım.

haklısın elifcim...neyi bekliycem evliliğim konusunda bilmiyorum...işin enteresan tarafı eşim hiç birşeyi kabul etmiyor..problem yok onun için. havalar ısınana kadar süre verdim. sonra ayrı yaşayalım dedim. yapacak bişey yok...ben böyle devam etmiycem. aklı başına gelirse ne ala..yoksa güle güle.. hani bi söz varya. birini seversen serbest bırak geri dönerse senindir dönmezse zaten hiç bir zaman olmamıştır diye...

neyse kızlar...

ben buralardayım....

bestecim haklısın neyi niye bekleyelim ki boşa ömrümüz gidiyor okadar.... bizde mutlu olmayı hak ediyoruz sonuçta tabiki oğullarımızda.... benim ayrıyaşama şansım yok annem yanımda kalıyo biliyorsun yani ya ayrılacaz yada devam mecburen ama şansım olsa ayrı kalmak iyi bir fikir bencede.

fahriyecim kıskandım valla 3 hafta evde olmak nasıldır acaba ben 10 yıldır çalışıyorum en fazla 1 hafta izin kullandım şimdiye dek. sadece düğünümde 15 gün olmuştu oda zaten hırgür nasıl geçti anlamadım.

canan facede görünmüyo belki buraya gelir meraktayım valla teli olsa arayacam hemen. hiç böle yapmazdı o..

bende burayı daha çok seviyorum aklıma ne gelse yazıyorum ondan sanırım DD

yaa hakket ben iyice saldım burayı, aklıma hiç gelmiyor bile.. ama başa dönüp yazdıklarımı okumak cok zevkli oluyor yaa

slm kızlarrrr

face yazdım elif abla ama görmedin sanırım
bende eşimle sorunlar yaşıyorum biliyosunuz geçen hafta tartıştık o hiç bişey yokmuş gibi davranıyo tartışmalar da hep dalgaya alıyo artık dayanamadm nasıl olsa işte yok bu arada işten çıktım beste abla ... neyse işte eskişehir de kardeşim var o tartışmanın hemen ardından çantamı hazırladım ve ben gidiyorum dedim kafamı dinlicem çok sıkıldım bunaldım senden dedim o da tamam git dedi sonra nasıl olduysa ortalık karıştı eşimin ailesi benimkiler faln ayrılıcam dedim yapamıyorum artık sabredemiyorum sürekli düzelir dedim ama olmuyo dedim 4 gün eskişehir de kaldım eşim sürekli msj attı gel diye oğlumu özledim diye oktay da gece baba diye sayıklıyodu ve her baba deyişinde içim cız ediyodu kızlar gerçekten sadece oğlumun babasına sarılması için bile bu evliliğe katlanabilirmişim dedim ve döndüm eve oğluşu babanesine bırakıp eşimle saatlerce konuştuk evde ikimizde birbirimize biraz daha mülayim davranmaya karar verdik ikimizde birbirimize değer veriyoruz seviyoruz ama karakterlerimiz uyuşmuyo malasef o yüzden birbirimize sadece saygı duyup bu evliliğe devam ettirmeye karar verdik tabii en önemli faktör metin oktay her ikimiz içinde herşey onun için sanırım...
diğer yandan oktay hala hiç bişey söylemiyo anne baba sadece zatn bu ara hasta hiç bişey yemiyo yavrum sürekli uyuyo otobüste giderken çok sıkıntı yaratmadı ama gelirken bütün yolculuk boyunca ağladı sebebi de direksiyona oturucakmış allahtan şöfor iyiydi de aldı kucağına sevdi müavin yolcular zaten hep gençler bilirsiniz eskişehir ünv.ler olduğu için hep öğrencilerdi yolcular elden ele gezdi bizim sıpa ama o kadar çok ağladı ki istanbula geldiğimiz de hastalanmıştı hala iyileşemedi
yani kızlar biraz ayrılık iyi oluyo deneyin derim ben gitme şansınız varsa biraz uzak kalın geri döndüğünüzde hiç bişey umrunuzda olmıcak evladımla mutlu olim de o ne yaparsa yapsın diceksiniz ben öyle yaptım ve gerçekten böyle çok iyi oldu tavsiye ederim pazar gittim perşembe geldim hem sizin hem çocuğunuzn değerini daha iyi anlayacaktır.

slm kızlar; hergün bakıyorum kimsecikler yok artık burda, ben facedense burayı tercih ederim ama konumuz kapatılacak nerdeyse artık.... ilk göz ağrımız burası bi gün belirleyip burda takılalım heğimiz konu kapatılmasın ya(((

beste senden hiç haber yok nerelerdesin, ne haldesin bari sen gel yaz bişiler...

haklısın elıfcım kapanmasın burası....gunluk gıbı herseyımız burda gerıye donup cocuklara bıle gosterebılırız.ben tatılın son 4 gunundeyım.sonra 2. donem maratonu baslayacak.kuzular cook tatlı olmaya basladı benımkı baya konusuyor artık...kus dıllerı de var tabıkı.bugun arkadas geldı ogluyla oyndılar uyumadı.sabahta 10 da kalkmıstı zaten.tatıl modumuz devam herkeslere selamlarrrrrrrrr

günaydın kızlar...

buraya kimsecikler uğramayınca açıkçası benimde yazasım gelmiyor...

ben de durumlar aynı... iş güç, arda..yoğun bir şekilde çalışıoruz...psikologdan destek alıyorum...bi gün iyi iki gün kötü şeklinde gidiyoruz...

ardaya gelince konuşuyor artık. ama çok yaramaz. beni evden kovmaya başladı..burası benim evim diyor.anne git diyor. dış kapıyı açıp beni göndermeye çalışıyor...şimdiden böyle ilerde napıcaz bakalım...

kreşe devam ediyoruz. bana hoşçakal diyerek ayrılıyoruz artık. akşam almaya gidince bi mutlu oluyor anlatamam.

renkleri, şekilleri, 10 a kadar saymayı biliyor. kreşte yırtma yapıştırma, boyama yapıyorlar...

böyle bizden...
sağlıkla kalın.

slm kızlar ne zamandır boş yine burası benimde elim gitmiyor artık hep boş olduğu için ama bestecim senden de sadece buradan haber alabiliyorum merak ediyorum halini ya.

ben 9 hftalık hamileyim yeniden ikinci kez korunurken gebe kalıyorum bendeki şansa bak. biraz sıkıntılı bi gebelik bakalım sonu ne olacak inş. kızım olurD
eşim bebeği öğrendiğinde çok iidi ama bu aralar yine saçmalamaya başladı bahar çarptı sanırım D

emre tamgaz yaramazlığa devam ediyor, 20 ye kadar sayabiliyor. 100e kadar tüm rakamları biliyor. bazı harfler biliyor, bütün renkleri biliyor hatta açık ve koyu olarakta biliyorD
yaramalzık yapıp yanıma geliyo yanağımı okşayıp bana üzülme anne bi daha yapmam diyor (eşşek sıpası)

çiş ve kakyı yapınca alın diyor ama asla wcye gitmiyor. offf offf hala ayakata sallarsak uyuyor ve koynumda yatıyor((

benden haberler bunlar sizler ne alemdesiniz kılzar???

Bende 8 haftalık hamileyim ve ikizlerim olucak çok çok mutluyumm, kasık ağrısı normal bebek rahme yerleşmeye çalışıyor, bendede her iki tarafta ağrılar oluyor ikiz olduğu için işim çok daha zor mide bulantılarım fazlalaştı ölü gibiyim her bulduğum yerde uyuyorum allah bizlere sabır versin inş sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız :)

merhaba kızlar...
evet elifcim ben de artık girmek istemiyorum buraya.. kimsecikler yok malum. ara sıra baktım kimse yazmamış bişey bende bıraktım açıkçası.

yeni bebeişin olmasına sevindim canımç. demekki eşinle arayı düzelttiniz. hayırlısıyla doğmak nasip etsin Allah.
biraz ardadan bahsedeyim. kreşe gidiyor. sabahları biraz zor oluyor ama sonrasında mutlu... konuşuyor artık. yani yaklaşık 1,5 aydır konuşuyor. bazan aklım hayalim almayacak şeylerden bahsediyor. neden soruları havada uçuyor. herşeyin nedeninin soruyor. renkleri, şekilleri, sayılırı biliyor. kafasından çok fazla hikaye uyduruyor. olmamış şeyleri de olmuş gibi söylüyor. yani yalan ve doğruyu ayıramıyorum. yemesi içmesi gayet iyi. hala meyve öğünü ve yoğurt öğünü var. kreşte ikindi kahvaltısı veriliyor.

eşimle aramız düzelecek gibi değil ama arda babaya çok düşkün olduğundan ayrılık gibi bir adım atamıyorum. şimdilik biraz daha çekeceğim gibi.

benden böyle...
sağlıkla kalın

bestecim senden haber almaya geldim,okudum yazdıklarını ii olmanıza sevindim...çocuklarımız yaklaşık aynı zamanda konuştular rüzgarda 2.doğum gününden sonra akıcı konuşmaya başladı şu an sürekli neden neden herşeyi soruyor cevaplıyorsun bir daha soruyor bazen bizi konuşturmuyor o derece :)

Hepsi çok akıllı maşallah bazen öyle şeyler söylüyorki şaşıp kalıyorum...renkleri ve sayıları biliyoruz şarkı söylüyoruz ama herşeyden çabucak sıkılıyoruz sürekli yeni oyunlar oynamak istiyor resim yapmaktan hoşlanmıyor hamurlarlada 5dakika oynuyor sonra saçma sapan yerlere yapıştırıyor :) arkadaşlarınla çok güzel oynuyor çok sosyal bir çocuk parka gitmeyi çok seviyor evin karşısındada park var camdan bakamıyoruz vallahi tutturuyor hemen...

Bez bağlamıyoruz artık biz yalnız bez harbiden rahatlıkmış şimdi nereye gidersek gidelim wc arıyoruz gidince gir çıkınca gir :) büyüdüler bee ikincilerin tam vakti aslında :)

ya kızlar bırakmayalım şurayı ben bunu daha çok seviyorum vallaD

bestecim keşke düzelseydi aramız artık düzelmesini beklemiyorum, iki gün iise 1 hafta bozuk oluyor çüünkü. ikinci süpriz korunurken oldu ama aldırmaya kıyamadım malesef.

emreyle biz bir haftadır öpüşüp koklaşıp ayrılıyoruz ağlamıyor çok şükür,geceleride masalla uyuyor son 1 haftadır nihayet. bizimkide neden, neden bayıltıyor bazen ama çok sevimli artık ya bide ne çabuk büyüdü sıpatoşum.
bizimde ilgimiz çabuk dağılıyor en uzun oynadığı oyun futbol ama ailecek oynarsak hahah, oun dışında kalem ve defterlere bayılıyor. her hafta bir kutu boya kalemi ve 1 defter almaktan bıktım DD. bezi bırakası yok çok mutlu ama poposu habire pişik oluyor bide kıçım acıyoooo diyo :))) sıpa. artık konuşmalar dehşet bazen ağzım açık kalıyo söylediği şeylere.

hadi kızlar gelin şenlensin topiğimiz yaniden ya.. bide alın artık 2cileri ben yanlız kaldım burda başka topiklerede gidesim yok

günaydın kızlar...
nehircim ne güzel senden haber almak... evde olunca çocukla güzel vakit geçiriyorsun. ama bizimki beni özlüyor sanırsam evde olduğumuz vakitlerde canımı okuyor...geçenlerde gözü enfeksiyon kapmıştı evde kalması gerekiyordu ben de rapor aldım. 1 hafta evdeydik ama öldüm yani..

nehircim sende düşün 2. yi bak elifi yalnız bırakma. ben düşünecek durumda değilim. ama Allah bi kızım olmasını nasip etsin ilerleyen zamanlarda..

elifcim bizim oğlanda bez konusunda aynı. iş yerimin bulunduğu bina değişeceğinden ben de ardayı ağustostan sonra göndermek üzere başka bir kreşe yazdırdım. kreşin sahibi istemiyorsa hiç zorlamayın biz burda çok rahat bıraktırırırz dedi. kuru kaldığı dönemler artmışsa deneyin dedi. ben de havalar ısınınca bi denemeye başlayacağım açıkçası. sen emreyi kreşe göndermiyorsun değil mi? 2 sine de mi annen bakacak. yoksa emre kreşe gidecek. annen sadece 2.ye mi bakacak. bi plan yapmışsındır.

siz topike gelirseniz bende uğrarım. dediğim gibi benim evde bilgisayarla vakit geçirme şansın yok denecek kadar az.

pitosum sen nerelerdesin...fahriye sende bişeyler yaz...canan sen de durumlar nasıl

sağlıkla kalın...

yazmıstım kı<zım hepsını sıldııııııııııııı.ıyımı sınır oldummmmmmmm

sen onca yaz 1 tusta bıttı ısteeee.ıyı bızde durumlar aynı bakıcıyla devammm.seneye okulum degısecek ortaokul olduk ya artık bız gercı esım tayın ısteyelım deyıp duruyor bı sansımızı denerız.kızım da hasta gıbı ben zaten hastayım kronuklestıııı artık.oksuruk burun akıntısı doktor alerjık ılac verdı baktı duzelecegı yoook.sana da kolay gelsın bestecım yazarız tabıkı face de hergun gorusunce buraya bakıyorum ama yazamıyorummmm.yazıcam ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…