Kızlar bişey soracağım. Dün 2. çizgiyi silik görmüştüm ya bugün kan testi yaptırdık sonuç 38.22 sizce 8. gün için nasıl;? Ne olur yardım edinn
bencede deger çok iii 4 gün var 12.güne 4katı diye düşünürsek 120 cıvarı tebrıkler şubat hamışleri arasına hoşgeldinKızlar bişey soracağım. Dün 2. çizgiyi silik görmüştüm ya bugün kan testi yaptırdık sonuç 38.22 sizce 8. gün için nasıl;? Ne olur yardım edinn
tulaycığım süper bir konu açmışsın tebrikler
Bende Şubat annesiyim kısmetse hayırlısıylaekım de meleğimi kucağıma alıcam
Teşekkürler Tülay bu güzel konu için. Ben daha bugün öğrendim hamileliğimi onun için henüz keseleri de görmedik, dikkat edilmesi gerekn hususları da görüşmedik. Ama tecrübeli arkadaşlardan dinleyebiliriz tabii.
Bu topik iyi oldu valla hepimizin hamişlik döneminde birbirine aktaracağı çok şey olacak. Nede olsa arka arkaya günlerde bebişlerimizin keselerini görüp cinsiyetlerini öğrenip onları aynı günlerde kucağımıza alacağızdelikafadulden :CüvCüv:
kızlar dün kan ve idrar örneği vermiştim bikaç test için dr.um aradı kansızlık ve toksoplazma uyumszluğu var kesınlıkle çiğet yemiyosn sucuk salam v.b. türevde beyaz ve kır.etide haşlayıp ye veya tavada suyunu salsın öyle kızart dedi
Gaz sancılarımda ayrı umarım bişey olmaz bebişlerime korkuyorm
tüm güzel haberini alıp sevindiğim ve sonrada sevindirdiğim arkadaşlarım burda ee çay vermiyormusunuz misafir geldim kızlar :))) bende şubat hamişiyim gerçi daha kese falan görmedik test tarihinde 2 hafta sonraya çağırdı doktorum 9 martı bekliyorum inşallah herşey yolundadır hepimizin bu topik birbirimizden haberdar olmak danışmak paylaşmak için iyi oldu ellerine sağlık tülay umarım ekim anneleri topiğinden devam edin diye konuyu kilitlemezler
bende subatın sonuna yetıstım kıslar.....bugun hamıle oldugumu ogrendımmmhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?