şubatta hamile kalanlar

Kızlar yarın test günüm ama bugün şu kullandığımız jelin rengi farklı geliyor. Biraz koyu lekelenmeler gibi rengi var. Bu nedir sizce. Birde özellikle ayağa kalkınca belim ağrıyor

Arkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.

merhaba özlenozlem bende aynı senin gibiydim şimdi ikilerimin olduğunu öğrendim hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsın

günaydın kızlar nslsnz görüşmeyeli buarada diyorumkı acaba şubat hamılelerı lıstesi yapsak mı? bebişlerin gelişimiyle ilgili formda 20 günde bir yayınlasak bebişlerin durumu ölçüsü cinsiyeti kilosyla ilgili nedersnz??
Buarada aksam çok kötü birgece geçirdm kızlar 2 de bir uyandm gaz sancısı snra göbegımın üstüne ytmşm agrıdı sırt üstü yttm iğne yerlerim ağrıdı morardı çok kötü ateşim vardı rüya gördm derken saat 6,30 olmuş duramadm eşimle çıktım anneme geldmhalım yok burda ytcam bugun zaten evıme geceli 3 gün olmuştu bana hep annem bakmştı.Sizlerde böyle sorun yaşıyan varmı?? nsl.çözebilirim çok zor oluyo midem de bulanmıyor bulansa rahatlatr belkı bır parca

ben de size katılıyom,beni de alın aranısaaa,benim bebişim de şubat'ta varlığıyla mutlu etti bisiii:))hem de 14 şubat'ta öğrendik varlığını,daha 5+6 günlük.ekim'de evimizin neşesi gelcek inşallah:))hangi doktora gidiyosunuz,benimle paylaşabilir misiniz,ben başkent ünv.'deki prof. dr. esra kuşçu 'ya gidiyorum,belki aynı doktora gideniniz vardır,görüsürüsss..

hayırlı olsun kızlar hepinizin bebişleri öyle gezerken gözüme ilişti topiğiniz bı bakıyım dedim hepiniz çok yenisiiz çok güzel bi duygu diymi öğrenmek istediğiniz bişiyler olursa size yardımcı olmaya çalışırım

Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:

Dedim dimi sana ben 100 ün üstü olacak diyeeeee Tebrik etmiştim bi daha tebrik edem delikafadulden

Desteğin için çook teşekkürler canııımmmmmkaydirigubbakcemile5:içelim:

canım çok çok tebrik ederim.Allh tamamına erdirsin.kaydirigubbakcemile5

aman aman hamişler dolmuşş.. ya bazen eskileri okuyorumda neler geçmiş başımızdan.okuyorum gülüyorum. sonra bakıyorum bizim geçtiğimiz yollardan herkes geçiyor ve herkes birbirine aynı teselli ve temennilerde bulunuyor. o kadar mutluyumki anlatamam. inşallah topik büyürde büyürr.hamişlere halay çekeriz ama yavaşşşşşşş.
tülay sağol canım topik için..

özlemciğim canım tekrar tebrikler evet insan gerçek değeri görünce o zaman gönül rahatlığıyla hamişim diyebiliyor bende 8.gün öğrenmiştim ama şüphe bırakmıyor insanın yakasını ama hamişiz işte Allahıma sonsuz ve nihayetsiz şükürler olsun kızlar girin sıraya ağır çekim halay çekeceğiz hihoyyyt

merhaba
bende 20 şubatda 12 .günümdü değerim 243,63 2 gün sonra 693,43 bu ikinci mikrom
daha öncede yaptırdığımda pozitifdi 5 aylıkken kaybettim
inşallah bu sefer allah kucağıma almayı nasip eder hayırlı bi evlat verir bana ve isteyen herkese...

mrb.kızlar liste yapalım diye düşündüm istersenız dr.umuz bebişlerin kaç hafta kaç günlük ,oldugu büyüklükleri,kaç tane olduğu gbi bilgilerin içerdiği eğer isterseniz bilgileri bana ulaştırırsınız veya ben gremediğim zamn isteyen birisi varsa düzenleye bilir.Fikirlerinizi beklıyorum

ŞUBAT HAMİLELERİa.s.
rrose
özlenözlem
seda
uğur böceği
turser
tülay
prenses
asu
esra
bebiş istiyoruz

çok iyi yapmışsın tülay

ŞUBAT HAMİLELERİ

rrose
özlenözlem
seda
uğur böceği
turser.........................9 martta ilk kontrol
tülay
prenses
asu
esra
bebiş istiyoruz

benide listeye eklermisiniz???
13 mart ilk kontrolüm var
bide betahcg değeri hakkında bilgisi olan varmı??
12 gün 243,63
14,gün 693,43

ŞUBAT HAMİLELERİ

rrose
özlenözlem
seda
uğur böceği
turser.........................9 martta ilk kontrol
tülay
prenses2020...............4 martta ilk kontrol
asu
esra
bebiş istiyoruz
ikizler 17....................13 mart ilk kontrol

ikizler canım değerin gayet iyi çoğul olmaihtimali yüksek ama bellide olmuyor düşük değerlerlede çoğul görülüyor yükseklerlede tekil görülebiliyor hayırlısı neyse o olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…