- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
merhaba özlenozlem bende aynı senin gibiydim şimdi ikilerimin olduğunu öğrendim hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsınArkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.
merhaba özlenozlem bende aynı senin gibiydim şimdi ikilerimin olduğunu öğrendim hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsın
Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:
Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:
benim de ilk kontrolün 4 martçok iyi yapmışsın tülay
ŞUBAT HAMİLELERİ
rrose
özlenözlem
seda
uğur böceği
turser.........................9 martta ilk kontrol
tülay
prenses
asu
esra
bebiş istiyoruz
mrb.kızlar liste yapalım diye düşündüm istersenız dr.umuz bebişlerin kaç hafta kaç günlük ,oldugu büyüklükleri,kaç tane olduğu gbi bilgilerin içerdiği eğer isterseniz bilgileri bana ulaştırırsınız veya ben gremediğim zamn isteyen birisi varsa düzenleye bilir.Fikirlerinizi beklıyorum
ŞUBAT HAMİLELERİa.s.
rrose
özlenözlem
seda
uğur böceği
turser
tülay
prenses
asu
esra
bebiş istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?