şubatta hamile kalanlar

hoşbulduk
aslında bu benim 2.tüp bebeğim ilkide pozitifdi ama 5 aylıkken kaybettim oğlumu(
o yüzden sevinsemmi üzülsemmi arasında garip bi duygu yaşıyorum Allah bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah
korkumdan kimseye söyleyemiyorum inşallah sizlerle paylaşarak daha kolay geçicek bu dönem
hepimize Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar bende varım bende şubat annesiyim.Kaç gündür foruma girememiştim.Benimde çarşamba günü kanamam oldu ve hemen doktoruma gittim kesemi görünce çok sevindim moralim çok düzeldi ve şimdi sürekli yatıyorum doktorum sadece wc izini verdi dinlen dedi.:Saruboceq:İnş. bebeğime birşey olmaz 10 martta kalp atışı için gidicem bana dua edin kızlar.

rrose..........................6 mart ikinci kontrol kese gözüktü ilk kontrolde
özlenözlem
seda
uğur böceği
turser.........................9 martta ilk kontrol
tülay...........................24şubat ilk kontrol ikiz keseler görüldü.
prenses2020...............4 martta ilk kontrol
asu
esra
bebiş istiyoruz
ikizler 17....................13 mart ilk kontrol

--------------------------------------------------------------------------------

özlenözlem ................20 mart ilk kontrol
seda
uğur böceği
asu
esra
bebiş istiyoruz

canan28......................24 Şubat ilk kontrol tek kese görüldü.10 mart 2.kontrol

cnm bütün dualarımız seninle...pozitif ol,iyi düşün,çünkü bebişler seninle şu an olumlu olki onlar bir şey hissetmesin cnm...sakın üzülme rabbim ol derse zaten ne olursa olsun olur sakın unutma:Saruboceq::Saruboceq:

seda
uğur böceği
asu
esra
bebiş istiyoruz............10 mart ilk kontrol
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese 10 mart ikinci kontrol

seda
uğur böceği
asu
esra
bebiş istiyoruz............10 mart ilk kontrol
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese 10 mart ikinci kontrol
esrarengiz..................7 mart ilk kontrol
ffk..............................7 mart ilk kontrol

ALLAH HEPİMİZİN SAĞSALİM KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN ARKADAŞLAR DARISI İNŞALLAH BİR ZAMANLAR HASRETLE YANDIĞIMIZ GİBİ YANAN DİĞER ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINA

özlem canım başın sağolsun konuyu fazla uzatarak yaranı deşmek istemem ben şey soracaktım sana neden bu kadar geç kontrol olacaksın genelde 2 hafta sonradır kontroller tahlilden seninki sanırım 3 hafta oluyor yanılıyormuyum ?

evet canım biraz geç ama sanırım hem keseleri hemde kalp atışlarını bir duymak istiyorlar. Şuandada bir sıkıntım olmayınca belkide bu nedenle çağırmamış olabilirler. Sağlıklı olsunda 3 değil 4 hafta sonra olsun valla buda iyi

günaydın kızlar dr.um tavsiye ettiği kitabı buldum ve basladm okumaya çok güzel sarıyo insanı ve tıbbı konuları acıklamış testler kaçıncı hafta ne yapılmalı ,hamılelk ay ay verılmış tavsiye ederim.Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler yabancı 3 yazarın zaten kalın kitapçlarda bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…