• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubatta hamile kalanlar

Selam arkadaşlar,

Canancım benim serviks boyu ölçüldü ve 6,1 çıktı. 2,5 altına inerse erken doğum için risk var dedi doktor.
Yarın tekrar gidceğim kontrole, bakalım neler diyecek doktor. Yazarım yine.

Tülaycım çok tatlı bir durum, bir kız bir erkek. Allah bağışlasın canım.

Ben magnesyumu arada bir alıyordum. Doktor kasılmam olunca kzıdı ve her gün düzenli kullan dedi. Tadı çok kötü geliyor ama korkumdan içiyorum her gün :)
Henüz hastaneyi belirleyemedik. Doktorum mikro tedavisini yapan doktor olacak. Değiştirmek istemedim. Ama inşallah herşey yolunda giderse Şişli Osmanoğlu polikliniği olabilir. Şirin bir yer fakat yoğun bakım ünitesi yok. Bu sebeple endişelerim var. Olmazsa Avrupa Hastanesi de olabilir. hem orda SSK da geçiyor. Bir arkadaşım da Fatih MedicalPark'ta doğum yaptı daha yeni ve tavsiye ediyor, çok memnun kalmış.

Siz ne düşünüyorsunuz? Nerede doğum olacak?

Selam kızlar,

25+2'de doktor kontrolümüzde bebeğim 800 gr. olmuş. Haftasıyla uyumlu, maşallah pek şirin.
1 ay sonra çağırdı doktor.
Rahim boyu vs. ölçmedi.
Şimdiden doğumu düşünme, daha erken dedi.
Bol bol protein al ve mümkün olduğunca az kilo almaya çalış dedi. Toplamda 9 kilo almış durumdayım.

Sizden ne var ne yok? Sizin ve meleklerinizin keyfi yerinde mi?

kızlar nasılsınız.az kaldı şafak sayıyorum.benimkiler24+5 oldular.bebişlerim pzt biri 700 biri 600 gr.benim doğum tarihim belli değil.ama hedef 36 hafta... allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinn

hayırlısı olsun benıım daha bu ay kontrole gtmedim bellli değil henüz gr.ları maşallah tombişler sağlıklı olsunlarda ben toplamda 12 kilo aldım şimdilik bakalım kızlar şeker yüklemeleriniz nsldı benım ilk tokluk 50gr.yuklemeli kan sekerim 165 çıktı sonra 100 gr.lık yukleme zor bı testti !!!!! sınırda çıktı degerler şeker perizindeyim şimdilk anlıcağınız.

canım seninkilerinde maşallahları var...az kaldı ben 3 ,5 kilo aldım..şeker yüklemem pzt.bende korkuyorum..korkma perhize devam bakalım ben ne yapacağımmm

benim şeker yüklememde p.tesi günü yapılacak salı kontrolum var.bakalım rahimağzı ne durumda çok korkuyorum ya bebeğim erken doğacak diye gerçi 30 haftalık doğmasına bile razıyım.

canım hayırlı olsun öncelikle ama beynine öyle sinyaller gönderme.. her doğumda risk var.. sen yeterki dinlen yorma kendini

slm kızlar canım şeker yüklemen nsl geçti benım ılkı 165 çıkmıştı 100 gr.lık yuklemede zorlandm baya bi sınırda yım şimdilik kızlar buarada benım oğlan 26+4de 1127 kızda 908 gr.olmuş şikayetleriniz arttımı benım kasıklarda ağrılarm var hafif hififde yokluyo sankı sancılar 30-32 yı bulsam razıyım buarada ciğer geliştirici iğne vurulan veya vurulacaklar varmı? ağustsun 20 sinde vurulcam sanrım..

merhaba kızlar uzun zaman oldu yazmayalı sürekli yatıp dinleniyorm.benim şeker yüklemem normal çıktı en son salı günü gittim dr bebeğim 1250 gr olmuş bende 64 kilo olmuşum.iki haftada bir gidiyorum dr sıkı takip edilmem gerekiyormuş benden haberler şimdilik bukadar .umarım sizlerdede herşey yolundadır.

slm maşallah büyümüş desene senın ufaklık 28 den sonra bende 2 haftada bir gidicem sanrm artık kritik dönem başlıyo nsl gidiyo hamılelık benım ayakda kalınca asaga cekıyo biraz yaa oturmak en iisi kib.

canlarım günaydın... benimde şeker yüklemem 50 grla sonlandı .. yani iyi çıktı.benim bebişlerde 1133 ve 1050 olmuşlardı 27+6 da. pzt ciğer geliştirciiğnelerim yapıldı.. şimdi kıpır kıpırlar.bende bir sonraki kontrol 17 ağustosta.. sonraki hafta artık her hafta gideceğim.benim rahim ağzı ölçüldü 41 mm çıktı.. dr yat dinlen dedi.hadikızlar inşallah 36. haftayı göerecğizz.. benim doğum 12 ekim tabii 38. hafta yapıyor ama erken gelebilirler ben kendimi 29 eylüle göre ayarlıyorum..yani tam ciğerler gelişmiş oluyormuş 35. haftadaaa

benim iyi gidiyor şimdilik benim ufaklık termiş o yüzden tekmeleri çok canımı yakıyor aşağıdantekme atınca çok korkuyorum:)))))benim rahimağzıda 50 mm çıktı dr dinlen dedi banada yatmanın çok faydası oluyor iki hafta önce 30 mm di 50 ye çıkmış.kendinize dikkat edin kızlar birazdaha dişimizi sıkalım çoğu bitti az kaldı şükürler olsun Saruboceq:

slm kızlar benımkıler 28+5 de 1300 ve 1176gr.dılar ciğer geliştiriciyi henüz vurulmadım 20 snde vurulcam sanrım kac doz vuruldun bebiş istiyorz

canım günaydın..ben 28 haftada vuruldum 4 tane vuruldu. 2 tanesi saat 1 de 2 taneside gece 1 devuruldu canım.

kızlar nasılsınız nasılgidiyor...
ben p.tesi günü dr a gittim bebeğim 30+1 de 1317 gramdı pek kilo almamış kilosu çokmu az. moralim çok bozuldu.sizler nasıl besleniyorsunuz.

Kızlar selam, ne zamandır uğrayamadım bu sayfaya. Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
Benden haberler vereyim. Kızım 29+5'te 1.500 gr. olmuştu. 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. Heyecanla bekliyoruz.

Benim 50 mg. şeker açlıkta sorun yoktu ama tokluk 158 çıkmıştı. Doktorum 100'lük yapmayalım ama perhize gir dedi. Perhiz sonrası tekrar ölçümde 103'e indi ama doktor perhize devam dedi. Şimdi biraz aşıyorum perhizi ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum.
Toplamda şu an 11 kilo almış durumdayım.

Haftaya 32. hafta raporumu alacağım. Sonra da 37. haftaya kadar çalışacağım kısmetse. Yani bayramda ayrılmış olacağım izne. Daha 4 haftamız var ve ben iyice ağırlaştım. Çok zor oluyor fakat kızımla doğumdan sonra daha çok vakit geçirebilmek için katlanacağım artık.

Bu aralar gece uykularım neredeyse yok. Çok sık uyanıyorum. Bel ağrılarım da zorluyor beni.
Henüz görebildiğim bir çatlağım yok, ama belli olmaz tabii. Göremediğim çok alan var:)
Kızımın yatağı hariç herşeyi hazır sayılır. Yıkadım, ütüleyip dolabına kaldıracağım kısmetse.
Henüz hastane çantamızı hazırlamadık. Biraz bekleyeyim diyorum, kızım çanta hazır geleyim demesin sonra:)
Yavrumuzun adını ELA koyacağız:)

Bizden haberler bu kadar. Sizler nasılsınız? Yavru kuşlar nasıllar?

mrb.lar kızlar uzun zmandr bende yazmıyorum geçen gene ağrım tuttu nst dede gözüktü ve rahım ağznda 2 cm acılmada var şimdilk nidilat kullanıyrum bakalım henüz serum kullanmaya gerek duyulmadı çok şükür biraz yatym biraz evde geziniyorum enson 30+4de gtmiştim kontrole kızım 1370 lerde oğlum 1470 civarı çıktı banada biraz az kılo almışlar gibi geldi ama normal oldugunu söyledi dr.um. bikaç küçük eksiğimiz var gerisini hazırladm çantalarmzda hazr bebişeri beklıyoz isimlerimiz 2şer isim k0oyuyoruz umut yıldırım umay ayça olcak kısmetse,doğum içinde koşuyolu medipole karar verdık dr.um dısardan gelıcek gidip görüştüm hastaneyle küvez açısndan içim rahatladı en azından sadece odaları biraz ufak gbi geldi.
Sziler nasılsınz gelişmeler nasıl gidiyo bebişerimizin doğmasına az kladı artık ) kib

Kader arkadaşlarım selam,
Nasılsınız? Aramızda doğuranlar var, hala bekleyenler var. Allahım hepimize bağışlasın kuzularımızı inşallah.
ben de hala beklemede olanlardanım. Yarın doktor kontrolümüz var. ılk defa nst'ye gireceğiz.
Doğum yapan arkadaşlardan doğum öykülerini bekliyoruz.

Back
X