Suç benim mi?

Suc mu? Her gorustugumuzle evlenmek zorunda degiliz. Sen mesela eski sevgilini kiskandirmak icin gorussen ya da sevmeden, bitirecegini bilerek gelecek icin umut versen hatali olursun. Bu durumda suclu kimse yok.

Hayır başta olacak gibiydi. Olumsuz bi şey düşünmüyodum sıcak davrandığım zaman. Sonra yavaş yavaş anladım ve zaten soğuk değil de mesafeli hep bir adım geride durdum karşılık vermedim söylediği şeylere geçiştirdim vs. Ama benim sıcak davranışım bile pek sıcak değilken son zamanlardaki mesafeli duruşum emin olun yeterli olmuştur

Suc mu? Her gorustugumuzle evlenmek zorunda degiliz. Sen mesela eski sevgilini kiskandirmak icin gorussen ya da sevmeden, bitirecegini bilerek gelecek icin umut versen hatali olursun. Bu durumda suclu kimse yok.
Çok teşekkür ederim. Ben de böyle düşünüyodum ama birkaç arkadaşım şaka yollu imalarda bulununca nerde yanlış yaptım acaba dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…