Suç mu işlemiş olurumm/ akıl verin

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Bir sorum var
3 cocugumu alıp babaları bilmeden yurtdışından turkiyeye gidersem suç işlemiş olurmuyum başıma ne gelir böyle bişi yaparsam
lutfen yardımcı olun

Neden babadan izinsiz böyle birşey yapıyorsunuz? Suç mu değilmi bu konuda bilgim yok ama çocukları babadan kaçırıyorsunuz gibi geldi bana.

Boşanma davasi acikdi mi. Cocujlar kucuk mahkeme siE verir bence

Cunku baba burda kalmak istiyor cocukları tr ye gondermiceni soyledi benimle
Bende onun haberi olmadan gotursemmi diye dusundum
Benim bildiğim yasak bu.

Önce bosanin zaten defalarca aldattığını kanitlarsan çocuklar sende kalır.

İkiniz de şu zavallı çocuklarla kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorsunuz.yazık gunah

Bana çok kişi tepki gösterip fesat diyebilir ama içimdekini yazmazsam duramam.

Bu da haticenin kocasını surundurmek için çocukları kullanmak suretiyle yeni bir oyun denemesi bence.

O çocukları alıp gidecek veya gitmekle tehdit efecek kocası da tamam deyip pes edip bosanmaktan vaz geçecek.

Ayrıca defalarca aldatan bir adamın çocuklarına bu derece düşkün olması da ayrı bir soru işareti

Cunku baba burda kalmak istiyor cocukları tr ye gondermiceni soyledi benimle
Bende onun haberi olmadan gotursemmi diye dusundum

Ha bu kez inadina goturecegin tuttu.
Bunu soylemeden once
Zoruna gidiyordu 3 cocugunun sende kalmasi.
Oyle de boylede eşin istedigi olmasinda ne olursa olsun diyorsun.

çocukları babannelerine bırakıp öyle gidin nereye gidecekseniz.
her gün ruh haliniz ve kararlarınız değişiyor, onları götürüp 2 gün sonra pişman olursanız konu açmayın ne yapacağım bu çocukları diye,
özetle kararınız kesinleşmeden çocukları peşinizde sürükleyip perişan etmeyin.

tabi ki öyle, çocukları gram düşündüğü yok tek derdi intikam almak.. ama o adam 3 değil 300 çocuğu olsa Hatice gibi hasta birine geri dönmez, manyak mı bu adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…