Suç mu işlemiş olurumm/ akıl verin

Eger esiniz iyi bir avukat tutarsa cocuklari alir, sizin bu dengesizliklerinizi one surer, ustune sizden cocuklar icin nafaka bile talep eder Türkiyede dava acilirsa. Aldatirken bile hakli duruma gelebilir. Once ne yapmak istediginze net olarak karar verin. Karariniz bosanmaksa googledan hukuk sitelerini aratin, derdinizi anlattiginiz size yol gösteren avukatlarin oldugu siteler var, ücretsiz bir sekilde yapiyorlar bunu.

yanlis hatirlamiyorsam turkiyeden gorustugunuz biri de vardi, cocuklari da alip onun yanina yerlesmeyi mi dusunuyorsunuz yoksa cocuklari ananesine birakip kendi hayatiniza bakmayi mi? Yazilarinizdan hatirladigim kadariyla cocuklarini tuekiyeye kacirip karsilasacagi her zorlukla bas edecek bir anne modeliniz yoktu...

daha önce alamam yanıma gücüm yok ailem çocuklarla beni istemez diyordun hatta beni.kim alır çocuklarla falan..şimdi kaçırmaktan söz ediyorsun ee hani bakamayacaktın ailen istemiyordu. zaten mahkeme sana verir isteyince kaçırma niye velayetleri resmi olarak size verilmezse suç.evet ama siz ne istediğinize bi karar ceti çocuklarda oyuncak değil

adam göndermem deyince mi çocuklar kıymete bindi..
hatice allah aşkına destek al düzelmeden de hiçbir harekette bulunma..
iş yok diyosunda 3 çocuk devlet para veriyormuş zaten yazdı ya almanyadaki üyeler sana .e adam nafakada vericek .
keşke dürüstçe ne istediğini yazsan şurayada ona göre yorum yapsak..

Çocukları alıp götürsen yarın öbür gün pişman olmayacağının garantisini verebiliyor musun? Geçen gün bu fikir vardı aklında çünkü.
Önce tedavi ol, aldatıldığını ispat edip boşan, sonra düşün.

kafana birşeyi takıyorsun diğer her ihtimale kapatıyorsun gözünü kulağını..
yardım istiyorsan sorulan sorulara cevap ver ..
çocuklara devlet para veriyor mu burada söylendiği gibi ?
nafakaları ne kadar olur?
bunlarla geçinemezmisin.
adam zaten evi terkedip gittiğine göre halihazırda oturduğun evde kalmaya devam edebilirsin..
türkiyeye dönüp çocukları sefil etmekte ki bu ısrar niye?

Türkiye de ne var da geri döneceksin ?
Burada sana ailenin el bebek gül bebek bakacagini mi zannediyorsun ,çocuklarin
Gelecekleriyle oynamayın artik yazık günah yahu ne anne, ne baba ikisi de ayrı alem
Bak olduğun ülkede sosyal imkanların fazla ve çocuk başına alacağın para size yeter ve artar bile
Türkiye'de ise girip çalışsan alacağın para asgari ucret çocuklarına nasıl bir gelecek kurmayı planlıyorsun ?

Adam calısmıyo dolayısıyla nafaka vermiyo simdilik biriktirdiğini veriyo nafaka olarak yarın birgun o da bitermiş
Evet cocuklar icin para alıyorum zaten o parayla kiramı oduyorum yeme içmenin birazını karsılıyo gerisine yetismiyo faturalar cocukların ustu bası vs nafakayla ancak o da kesilince gecinmem imkansız iş bulmam gerekcek diyelim iş buldum okul saatlerine uymıcak cunku okul tam gun degil ozaman nasıl calısacam

Sanırım bir önceki konudan burda sana yazılanlardan etkilenip çocukları yanına almaya karar verdin en azından ben öyle olmasını umuyorum bilgim yok bu konuda ama gizli sıkıntılı bir iş neden medenice ayrılmıyorsunuz

Her açılan konu birbirinin zıttı, gelen tepkilere göre yeni yeni konularla geliyorsunuz ama bir arpa boyu yol alınmıyor. Ben sizin dalga maksatlı konu açıp, ortalığı karıştırmak istediğinizi düşünüyorum, çünkü hiç bir anne evlatları üzerinden bu kadar prim yapmaya uğraşmaz.

Gecerim cocukların kendi pasaportları var

Ee madem geçebiliyorsunuz o zamn bizden akıl neden istiyorsun daha öncede zibilyon kere akıl verildi size
bence tehlikeli sularda yüzüyorsun adamla boşan daha sonra gel ailenin yanına çocuklarınla çok isitiyorsun madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…