2005 yılında evlendik.2005 ocak ayından beri çocuk için karar vermeye çalışıyoruz. Tam karar verdik diyorum mutlka bişey çıkıyor. Akşam çalışmalara başlasak dedik bu gün yine tartıştık ve beklidiğim sözleri duydum yine "Senden çocuk falan istemiyorum".7 yıldır hiç değişmedi bu kural.Ben oldum 30 yaşında. Daha hayata dair bebeğe dair en ufak bi umut yok içimde.Yoruldum.
Benim eşim 7 yılda bir defa bile özür dilemedi benden.Yani 7 yıl içinde hiç bir konuda o suçlu olmadı.Hatta evlendiğimiz hafta ben regl oldum dolayısıyla ilişki olmadı.Ama o hafta sabahlara kadar açık sitelere girip, ben yalnız yattım yine de hatalıydım demedi.Sadece meraktan baktım, madem sıkıldın gelseydin yanıma beraber bakardık dedi. Yani herkese karşı olan merhamet duygusu bana karşı yok ne yazık ki.Evliliğimizin 3-4-5 yıllarında çocuk için ağzını aradım zaman zaman erken dedi, senden anne olmaz dedi.Ne zaman tamam yapalım dese, birkaç içinde farklı sebeplerden kavga çıkıp vazgeçti.
eğer böyle duygusuz bir eşin varsa ve çocuk yoksa neden bu evliliği yürütüosun
gerçekten çok şaşırdım böyle bir kocayla ömürmü geçer
herşey yatakmı yani herşey cinsellikmi
ve koca olmak sadece yatağa girip bişeyler yapıp birde çalışıp eve para getrmekmi
çiftler arasında eğer gerçek aşk varsa aşk saygı sevgi üçüde varsa ve doğru kişi ile doğru evlilikse
hiç bitmez o aşk sevgi saygı
daha başında bile yoksa o evlilik doğru değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?