Suçlu ben miyim gerçekten?

Kendıne bunun yapılmasına musade ettıgın ve kendını kadınlık gururunu ayaklar altına aldıgın ıcın evet suclu sensın.

şu erkek milletini tepemize çıkarıyoruz valla Bütün suç Bizde.. Ben de sözlümden 3 sene Boyunca senden ev hanımı olmaz kendini düzeltene kadar evliliği erteliyorum diyip durdu.. en sonunda dama dedi ve Bitirdim. şimdi kapımda köpek gibi.. ama Bittii.... ahhh Bu erkekler... kayBedene kadar ağzimiza ederler kayBedince itten pişman olurlar..

Eşinizin kötü bir niyeti yokmuş anladığım kadarıyla çünkü olsaydı gelip anlatmazdı, siz bozulunca o da bozulmuş ama tartışma çıkarması ayrılığı konuşması kötü olmuş galiba gülüp geçeceğini sanmış.
Kim olsa kızardı tabi, ben de olsam niye çıkmadınız anladınız da kibarlık olsun diye mi kaldınız derdim, bunun için kızması gerçekten saçma.
Bilmiyorum böyle bir nedenle ayrılmak istiyorsa ayrılsın, hiç üstüne düşmeyin aynısını ben yaşasam sen tepki vermez miydin diye sorun, sanırım eşiniz kıskanılmayı sevmiyor, daha önce kıskançlık yaptınız mı bunaldı mı acaba diye düşündüm.
Benim annanem de dedemi çok kıskanırmış, tabi dedem de çok çapkınmış, bir de üstelik kıskanıyor diye kızarmış annaneme.
Bir gün bir tanıdığı seven kadın kıskanır demiş ondan sonra kızmamış, tabi şimdi çocuklar bile biliyor bunu eşiniz de biliyordur.
Kafanıza takmayın bekleyin üzerine düşmeyin, özür dilemeyin zaten özürlük birşey yapmamışsınız.
Sakin kafayla düşünsün beyefendi.

acaba cocuk istemiyorda is her seferinde ciddiye binince bi kavga mi cikarmaya calisiyorki..kuseriz biraz,cocuk dusunmez bi sure gibi..

bide merak ettigim..suratinizi asmissiniz sinirlenip(haklisiniz,ne isi vardi orda)ben kotu bisey yapmadim dediginde inanmadiginizi filanda soyledinizmi veya ima ettinizmi.. o oyle mi anladi sizce?
yani meselenin basi ve sonu vardir mutlaka..yanlis anlamayin,adamin niyetini cozmek icin soruyorum..

Bu bence psikolojik. korkarım ki (umarım böle bişey olmamıstır) eşiniz sizi aldatmış olabilir bu da suç bastırmak.tabii bu durum benim varsayımım işallah öyle bişey yoktur:S

canım eşinin memleketi tahmin ettiğim yerse nedense oraya yanlışlıkla girdiğini düşünemiyorum... bulunduğum ilçe ve yakın bir diğer ilçesi bu tip 50-60 yaşlarında gürcü kadınların çalıştığı birahane ve otellerle dolu.. buraya geleli bir sene oldu, ilk geldiğimde küçücük bir ilçede bu kadar otel ne iş yapar ki diye dikkatimi çekmişti sonra eşim bana o otellerin ne işe yaradığını anlattığında resmen midem bulanmıştı.. eşin kendi memleketine gidiyor, yanlışlıkla yanlış birahaneye giriyor ve yanlışlıkla girdiği birahanede o işin görüldüğü odaların küçük odalar olduğunu öğreniyor... bir de sana kükrüyor ....
ne diyeyim kimsenin günahını almak istemiyorum ama burası bu konuda gördüğüm en tiksindirici yer...

Ne olacak sen ölünce arkadaşIM?

Elin oğlunun umrunda mı olacak?

Sen öldüğünle kalacaksın; o da Gürcülerde teselli aramaya gidecek.

Allah aşkına mantıklı olun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…