Takip ettiği sayfada başka komik videolar da var demişsiniz. Belki sadece komik bir videoyu izledi ve sayfayı incelemeden takip etti. Bazen bende bu hatayı yapıyorum. Sonradan fark ediyorum ki abuk sabuk sayfaları takip ediyorum. Nişanlınız ne gibi bir açıklama yaptı nasıl bir üslupla yaptı burada önemli olan bu. Ve daha da önemlisi açıklama sizi ikna etti mi ? Aranızda bir güven sorunu yoksa ikna olursunuz çünkü. Mesela eşim böyle bir şey yapsa fark edip sorsam yaptığı açıklama beni kesinlikle ikna eder. Çünkü güven sorunumuz yok ve hiç de olmadı şükür. Sizinde aranızda şimdiye kadar böyle bir sorun olmadıysa eğer ikna olmakta zorlanmazsınız diye düşünüyorum. Diğer bir konu nişanlınız ağır konuşmuş evet ama insan yapmadığı bir şeyle itham edilirse ağzından çıkanı duymayabilir o sinirle. Ama sanki söylediği sözlere bakınca da aranızda başka sorunlar var gibi. Sanki bugüne kadar biriktirmiş ve sonunda patlamış gibi. Bence de ilişkilerde gurur olmaz. Hele ki evlilikler haklı haksız savaşından ziyade çözüm odaklı yürüyor. Tabi ki saygısızlığa izin vermeyin ama bu kadar üzgünken boş boş beklemeyin derim. Sakin bir şekilde neden takip ettiğini sorun eğer açıklamasına ikna oluyorsanız da onu böyle itham ettiğiniz için bence özür dileyin. Ama sizinle de bir daha bu şekilde konuşmaması için kibarca uyarın.