- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Kelebek-00
-
Sen suçlu değilsin ki. Neden yüzüne bakmaya utanıyorsun? Yaptığı hatanın farkına varmalı önce. Sen özür dilersen sonunuz hayırlı olmaz.nişanlımla 3gündür knşmuyoruz 3gün önce İnstagram da bi sayfa takip etmiş ve sayfa cinsel içerikliydi kızdım tartıştık ertesi günü de Doğum günüydü maj atıp kutladım daha sonra ne o bana yazdı ne de ben 3gün oldu haberimiz Yok birbirimizden ne yapmam lazım şimdi suçlu ben miyim o kdr ağır konuştu ama düşünen yine benim ve bidaki hafta yanına gidicem ne yüzle bakıcam suratına napıcam ben ya akıl verin nolur
Sessiz kalarak anlatabilirmiyim bilmiyorumAy ben duramam konusmadan nasil sabrediyosunuz
Barissamda tartissamda o anda yapmadan rahat edemiyorum
Ama sonuna kadae haklisiniz bi yola cikmissiniz ona gore davransin rahatsiz oldugunuzu belli edin
Özür dilemek değil zaten bu durumdan mutlu mu merak ediyorumSen suçlu değilsin ki. Neden yüzüne bakmaya utanıyorsun? Yaptığı hatanın farkına varmalı önce. Sen özür dilersen sonunuz hayırlı olmaz.
Konuşmadan anlayamazsın. Karşılıklı düzgün bir şekilde konuşmak gerekÖzür dilemek değil zaten bu durumdan mutlu mu merak ediyorum
Anlamazsa ne olacak yeni bi kavga çıkarsa benim yazmam uygun olur mu
İlk benim yazmam gururuma dokunuyor onun yazması gerekmiyor mu neden yazmadı umrunda değilmiymKonuşmadan anlayamazsın. Karşılıklı düzgün bir şekilde konuşmak gerek
İşte ne yapabilirim ben öküz resmen hiç bir tepki Yok sizce mantıklı olan nedir konuşmam mı gerekAnlayip anlamadigini ögrenmek belirsizlik ve sessizlikten iyidir...
Rahatsizliginizi idrak etmesi gerekir diye dusunuyorum -ki şu ana kadar etmis olması gerekirdi amaa neysee !
Valla ben burda kıskançlıkta öyle çığır açan kadınlar gördüm ki o yüzden on yargılı davranmayacagim.cinsel içerik derken abartiyor olabilirmisiniz?abartip çok ağır konuşmuş olabilirmisiniz acaba.Ya kadınların resimleri vardı araba resimleri komik videolar o tarz bi sayfaydı ama daha çok kadın vardı ve öyle böyle kadınlar değil yani
İşte ne yapabilirim ben öküz resmen hiç bir tepki Yok sizce mantıklı olan nedir konuşmam mı gerek
Bilmiyorum belkiValla ben burda kıskançlıkta öyle çığır açan kadınlar gördüm ki o yüzden on yargılı davranmayacagim.cinsel içerik derken abartiyor olabilirmisiniz?abartip çok ağır konuşmuş olabilirmisiniz acaba.
Yazma. Bekle ondaki değerini gör o zaman konuşmak istemiyorsan. Evlenmeden iyi tanı sonra pişman olmaİlk benim yazmam gururuma dokunuyor onun yazması gerekmiyor mu neden yazmadı umrunda değilmiym
Peki maj mı atmam lazım yada ne diyebilirimTabi ki konusmanız gerek...
En azından rahatsizlik hissedip hissetmedigini anlar ve ona gore davranirsiniz...
Baktiniz ki nisanlinizin umrunda degil sonrasi sizinde umrunuzda olmasin bence...
Bence öyle gibiBilmiyorum belki
Yine de onun yazması gerekmiyor mu ben napcam şimdi yaaaBence öyle gibigereksiz şeyler için uzmeyin birbirinizi
Niye o yazsın öyle bir kural mı var.kim ilk hatalı davrandiysa o arar.belli ki kırılmış o da.Yine de onun yazması gerekmiyor mu ben napcam şimdi yaaa
Ama bana o kdr ağır sözler kullandı ki yazamıyorum bende sessiz kalmak beni daha da üzüyor bi sürü gelişme oluyor ben aileme belli etmemek için can çekişiyorum sorunları tek hallediyorum onun hiçbirşeyden haberi Yok benden haberi yokNiye o yazsın öyle bir kural mı var.kim ilk hatalı davrandiysa o arar.belli ki kırılmış o da.
Ama bana o kdr ağır sözler kullandı ki yazamıyorum bende sessiz kalmak beni daha da üzüyor bi sürü gelişme oluyor ben aileme belli etmemek için can çekişiyorum sorunları tek hallediyorum onun hiçbirşeyden haberi Yok benden haberi yok
Ne anlamak ıstıyosan anla artık senınle uğraşamam canım burnumdan geliyo ne halınız varsa görün nasıl olmak ıstıyosan ol bana zarar vermeyinde kendı başinizi yıyın Bu en küçüğü en zararsızıne kadar agir konustu
Neden bu kadar büyüdü bu olay?siz rahatsız oldunuz tartistiniz sonra kötü sözler havada uçuştu.size karşı genelde boylemi yani sürekli kötü söz kullanır mı?şimdi bu konu üzerine sadece yorum yapıyorum yanlış bişey söylemek istemem.genel olarak tavrı nasıldır?sanki biraz sorunlu bir ilişkiniz var.Ama bana o kdr ağır sözler kullandı ki yazamıyorum bende sessiz kalmak beni daha da üzüyor bi sürü gelişme oluyor ben aileme belli etmemek için can çekişiyorum sorunları tek hallediyorum onun hiçbirşeyden haberi Yok benden haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?