Suçlu ben miyim yani napmam lazım?

yeminle bana bunlari soyluyorsun sandim şok gecirdim bir an bence erkek arkadasin sikintılı kaç

Kıskançlığı olmazsa pamuk gibi hiç kötü konuşmaz ağzından güzel sözler seni seviyormuşlar hiç eksik olmaz ayrı şehirlerdeyiz telefon sabaha kdr açık kalır ben uyumadan kapanmaz bazen kalkıp ben kapatırım ama neden de bu sefer böyle oldu

Ağır konusmus evet.ama böyle değildi diyorsunuz.iciniz içinizi yiyeceğine arayın sorun neden böyle yaptığını.

Adamın belliki başka dertleri var bu olayda patlamış
Birbirinizi iyi tanıdığınıza emin misiniz ?

Hayır suçlu sen değilsin,bence adım atmamalısın. O arayana kadar veya yazana kadar sen de birşey yapmamalısın..

Evet konuştum kırdım ama ben yazdım sonra Doğum gününü kutladım o daha sonrasında yazmadı aramadı
O zaman bekleyin bakalım şuan yapacak başka seçenek kalmadı.ama size bir tavsiye 33 yaşındayım 7 yıllık evliyim gereksiz kıskançlık yapmayın kendize güvenin.ozguven bir kadına yakışan en güzel elbisedir.

Evet dertleri var biliyorum nişan süreci sıkıntılı herkes bi tas derdinde bende aynıyım sıkıntılıyım
Yanlış zamanda ve yanlış şekilde size yansıtılmış üstüne gitmeyin hatasını anlasın yüzüne bakamam diye kendınızı yok yere düşürmeyin diline hakim olsun biraz o nasıl bakacak ...

Bu erkekler neden böyle ya ben baş edemiyorum bu kdr sorunla ne yapıcam ben

Bizim aşamadığımız sorunlar bizi bu hale getiriyor
Bence enerjini evliliğe sakla.bunlar ne ki dermişim.olur böyle arada bizde eşimle nisanliyken çok kuserdik .

Bizim aşamadığımız sorunlar bizi bu hale getiriyor Siz deneyimlisiniz sizce evlendiğimde onun yanında mı yani ailesiyle aynı şehirde olmak bana zarar verir mi Buda büyük sorun şuan aramızda

Bu konularda kesınlıkle tavızkar olunmamalı bence.Her iki taraf içinde geçerli.

Ailesi çok müdahaleci mi?yani sorunlu sıkıntılı bir ailemi.nisanliniz ailesinin ağzına bakan birimi bunlar onemli

Yani onların sözünü dinler ama ben ailesinden bi yana hiç sıkıntı görmedim
Önyargılı olmamak gerek yine dedigim gibi.nisanlinizi ve ailesini siz tanıyorsunuz.illa eşin ailesinin yanında aynı şehirde ya da aynı apartmanda yaşamak sorun olur gibi düşünmemek lazım.bunu en iyi siz anlarsınız.mesela benim kayınvalidem de iki bina otemde oturuyor ama Allah'a şükür hiç sorun yaşamıyoruz.yasamadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…