- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi Kelebek-00
-
Ne anlamak ıstıyosan anla artık senınle uğraşamam canım burnumdan geliyo ne halınız varsa görün nasıl olmak ıstıyosan ol bana zarar vermeyinde kendı başinizi yıyın Bu en küçüğü en zararsızı
Kıskançlığı olmazsa pamuk gibi hiç kötü konuşmaz ağzından güzel sözler seni seviyormuşlar hiç eksik olmaz ayrı şehirlerdeyiz telefon sabaha kdr açık kalır ben uyumadan kapanmaz bazen kalkıp ben kapatırım ama neden de bu sefer böyle olduNeden bu kadar büyüdü bu olay?siz rahatsız oldunuz tartistiniz sonra kötü sözler havada uçuştu.size karşı genelde boylemi yani sürekli kötü söz kullanır mı?şimdi bu konu üzerine sadece yorum yapıyorum yanlış bişey söylemek istemem.genel olarak tavrı nasıldır?sanki biraz sorunlu bir ilişkiniz var.
Olabilryeminle bana bunlari soyluyorsun sandim şok gecirdim bir anbence erkek arkadasin sikintılı kaç
Ağır konusmus evet.ama böyle değildi diyorsunuz.iciniz içinizi yiyeceğine arayın sorun neden böyle yaptığını.Kıskançlığı olmazsa pamuk gibi hiç kötü konuşmaz ağzından güzel sözler seni seviyormuşlar hiç eksik olmaz ayrı şehirlerdeyiz telefon sabaha kdr açık kalır ben uyumadan kapanmaz bazen kalkıp ben kapatırım ama neden de bu sefer böyle oldu
kadınlarda ki saçma gurur mslfAğır konusmus evet.ama böyle değildi diyorsunuz.iciniz içinizi yiyeceğine arayın sorun neden böyle yaptığını.
Siz neler söylediniz ona peki o sayfayi takip ettiği için.belki sizde çok ağır konuştunuzkadınlarda ki saçma gurur mslf
Evet konuştum kırdım ama ben yazdım sonra Doğum gününü kutladım o daha sonrasında yazmadı aramadıSiz neler söylediniz ona peki o sayfayi takip ettiği için.belki sizde çok ağır konuştunuz
Evet dertleri var biliyorum nişan süreci sıkıntılı herkes bi tas derdinde bende aynıyım sıkıntılıyımAdamın belliki başka dertleri var bu olayda patlamış
Birbirinizi iyi tanıdığınıza emin misiniz ?
nişanlımla 3gündür knşmuyoruz 3gün önce İnstagram da bi sayfa takip etmiş ve sayfa cinsel içerikliydi kızdım tartıştık ertesi günü de Doğum günüydü maj atıp kutladım daha sonra ne o bana yazdı ne de ben 3gün oldu haberimiz Yok birbirimizden ne yapmam lazım şimdi suçlu ben miyim o kdr ağır konuştu ama düşünen yine benim ve bidaki hafta yanına gidicem ne yüzle bakıcam suratına napıcam ben ya akıl verin nolur
O zaman bekleyin bakalım şuan yapacak başka seçenek kalmadı.ama size bir tavsiye 33 yaşındayım 7 yıllık evliyim gereksiz kıskançlık yapmayın kendize güvenin.ozguven bir kadına yakışan en güzel elbisedir.Evet konuştum kırdım ama ben yazdım sonra Doğum gününü kutladım o daha sonrasında yazmadı aramadı
Yanlış zamanda ve yanlış şekilde size yansıtılmış üstüne gitmeyin hatasını anlasın yüzüne bakamam diye kendınızı yok yere düşürmeyin diline hakim olsun biraz o nasıl bakacak ...Evet dertleri var biliyorum nişan süreci sıkıntılı herkes bi tas derdinde bende aynıyım sıkıntılıyım
Bu erkekler neden böyle ya ben baş edemiyorum bu kdr sorunla ne yapıcam benO zaman bekleyin bakalım şuan yapacak başka seçenek kalmadı.ama size bir tavsiye 33 yaşındayım 7 yıllık evliyim gereksiz kıskançlık yapmayın kendize güvenin.ozguven bir kadına yakışan en güzel elbisedir.
Yanlış zamanda ve yanlış şekilde size yansıtılmış üstüne gitmeyin hatasını anlasın yüzüne bakamam diye kendınızı yok yere düşürmeyin diline hakim olsun biraz o nasıl bakacak ...[/QUOTE bakalım haftaya yanında olurum ne yapacak
Bence enerjini evliliğe sakla.bunlar ne ki dermişim.olur böyle arada bizde eşimle nisanliyken çok kuserdik .Bu erkekler neden böyle ya ben baş edemiyorum bu kdr sorunla ne yapıcam ben
Bence enerjini evliliğe sakla.bunlar ne ki dermişim.olur böyle arada bizde eşimle nisanliyken çok kuserdik .
Ailesi çok müdahaleci mi?yani sorunlu sıkıntılı bir ailemi.nisanliniz ailesinin ağzına bakan birimi bunlar onemliBizim aşamadığımız sorunlar bizi bu hale getiriyor
Bizim aşamadığımız sorunlar bizi bu hale getiriyor Siz deneyimlisiniz sizce evlendiğimde onun yanında mı yani ailesiyle aynı şehirde olmak bana zarar verir mi Buda büyük sorun şuan aramızda
Önyargılı olmamak gerek yine dedigim gibi.nisanlinizi ve ailesini siz tanıyorsunuz.illa eşin ailesinin yanında aynı şehirde ya da aynı apartmanda yaşamak sorun olur gibi düşünmemek lazım.bunu en iyi siz anlarsınız.mesela benim kayınvalidem de iki bina otemde oturuyor ama Allah'a şükür hiç sorun yaşamıyoruz.yasamadik.Yani onların sözünü dinler ama ben ailesinden bi yana hiç sıkıntı görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?