Suçlu ben miyim yani?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Kaynanam anjiyo olucak bir kaç gün sonra az önce kardeşi geldi kaynanm sanırım üzüldü ve ağladı ben de üzüldüm durumuna çünkü kaynnam normalde çok sert bir insandır ve kokay kolay ağlamaz. Kardeşi de ona moral vermek için böyle hikayrler anlattı. Kaynanammda hikaye anlatıyo bana bakarak anlatıyo işte biri varmış da kaynanasını istememiş sonra oğlu o kızla evlenmemiş annesini istemediği için. Anlıyorum durumu zor allah kimseyi sağlığından etmesin ama sanki ben onu iatemiyomuşum sanki kaynanamın kimsesi yok gibi davranıyo. İşte ölmeden üç ay önce belirtiler olurmuş insanlar sinirli olurmuş kalp kırarmış falan. Ben de o konuşurken hiç bakmadım o tarafa ilgilenmedim. Eşime söylesemmi bu durumu sizce. Bide ben vicdansız bir insan değilim o böyle söyleyince üzüldüm çünkü tek gelini ben değilim son gelini de değilim böyle konuşması doğru değil. Ne yapmalıyım sizce bana ayrı eve çıkın falan diceksiniz anjiyo olucağı için bir süre daha çıkamayız büyük ihtimal. Bide bana çok iyi davranıyo ben de normal, mesafeliyim öyle ilk zmanlardaki gibi cana yakın değilim. Bide ben yeni evliyken kaynanamla çok iyi anlaşıuordum bana çok iyiydi, çünkü o zman eşimle bazı problemlerimiz vardı ve bundan dolayı bana iyiydi biz ne zaman eşimle problemlerimizi aştık eşim, ne zman parasını ayırdı onlardan, kaynanam bana düşman kesildi iyi yanları yok mu var gerçekten var. Ama bugün ki tavrına kırıldım. Eşime söylemem doğru olur mu ters teper mi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Valla aynı evde kalıyorsanız ve kalmaya devam edecekseniz alıngan olma lüksünüz yok. Eşinize de söylemeyin bence madem radikal kararlar alamayacaksınız boş yere evde huzursuzluk yaratmayın

Hayir söyleme hikayelerde seni ilgilendiren bisey yok konu senin disinda gibi düşün alinganlik yapmak sadece sana zarar verir ayrica anjiyo zor bi islem degil büyütmeyin örnek veriyim kaynanalar hastaliklarini abartmayi cok severler ben 19 yasindan beri midem agrir surekli ilac kullanirim kadin kac yasina gecenlerde midesi icin doktora gitti amaan bende gastrit varmis soyleymis boyleymis allahim sanirsin 3 gunluk omru kalmis dertleniyo anne ben 19 yasindan beri cekiyorum ilacini icersin gecer abartma istersen dedim gerci ben 15 senelik evliyim ilk zamanlar olsa soylemezdim ama su an sizin kaynanananizin muhabbetini bana yapsa ne o bana gonderme mi yapiyosun derim hemen kivirir velhasil alinmayin bosverin konussun siz icinizden geldigi gibi davranin

Anlatıcak bişey yok bence, yaşlılık hastalık, kulağınızın üstüne yatın, hep diyorum etrafımdaki herkese yaşlılara alınmayın, kırılmayın, hele hele sakın küsmeyin, onlar bize misafir, Allah ömür verirse bi gün bizde yaşlı olucaz ve belki de onlardan çok daha huysuz olucaz, o zaman da çocuklarımız bize anlayışlı olması gerekecek.. Ne ekersek onu biçeriz.. Yazıktır zaten hastaymış..duymazlıktan gelin, şevkat gösterin.. Geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz anjiyoda da

Eşine ne diyeceksin ben de anlamadım.Annen bana bakarak "bir çocuk varmiş,annesinin istemediği kızla evlenmemiş"dedi mi diyeceksin :)
Ya ahahahaha hayır tabiki. Hani annen böyle söyledi ben öyle vicdansız biri değilim annen böyle dediği için üzüldüm

İnşallaj

eğer çok içerlediysen kocana yağ çekerek anlat "annemi (kayınvalideni) çok seviyorum ama kardeşinin anlattığı hikayelerden etkilenip bana sanki o hikayede kötü kişi benmişim gibi hissettirmesini konduramıyorum ne ona ne kendime" de.

Şu kadın bi anjiyo olsada..
Diyorsun ki eve çıkcaz. Ama anjiyo olcak çıkamam.
Anjiyo olsun öyle eve çıkcaz.
E zaten napcağın, nasıl karar verdiğin belli.
Aynı evdeysen o seni sende onu idare ediceksin.
Hastalık sürecinde. Hassas bi dönemi demekki.
İyiydik diyorsun. Yine iyi olmaya çalış.
Kadın belkide işi duygusallığa vurup seninle arasını düzeltmek, senden biraz olsun ilgi istiyordur.
Aranızda sorunlar olmuş ama aynı evde yüz yüze bakarak kadını görmezden gelemezsin.
Eşine de annen işte bana şey yapıyor da ben napsam da deme.
Senin yanında duran adam gün gelir “sende bi annemle idare edemedin” der KIRILIRSIN.
En mantıklı şey “ ameliyat sürecini atlatıp yoluna bakman”.
Şöyle dedi, böyle dedi. Öyle mi yapsam diye kendini yiyip bitirme. Kendinde diyorsun anjiyodan sonra diye. O zaman canım cicimde istediğine ulaş. Sonra da ordan ufak ufak kaçarsın. Zaten eşinde istiyor taşınmayı.
Biraz sabret.

Anjiyoyu ne kadar abarttınız. Ameliyat değil sonuçta. Sanki senin kocan da hemen taşınıyoda anjiyo oldu bu durum kaldı gibi anlatmışsın.

Bu arada evet komplikasyon olur mu olur ama alt tarafı anjiyo.
Bugün taşınacağım deseniz, zaten minimum 2 ay :)
Ev bulması, mobilyası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…