• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suclu kim ?

:110::110:patronuna da ; '' bana güveniniz yoksa çalışamam burda de '' :63::KK12:
Evet yrn onada gostercem gununu.. siz nasil bana bu sekilde konusablirsnz diycem dier sapigin suratina tukurdukten sonra

Evet yrn onada gostercem gununu.. siz nasil bana bu sekilde konusablirsnz diycem dier sapigin suratina tukurdukten sonra

aptal ya , resmen sana iftira .. :KK67:
patronuna da de güvenin olmadığı yerde duramam ben de .. :KK11:

aptal ya , resmen sana iftira .. :KK67:
patronuna da de güvenin olmadığı yerde duramam ben de .. :KK11:
Yrn bakalim nolcak hersey ortada watsaptan yazdi yazdiii bn cvp vermedm engelledimm aradi 5 kere oda var sonrada msjlari var

Herseye hazırlıklı ol adam bu mesajların sende olduğunu bildiği halde böyle bi yüzleşmeden korkmuyosa bi adilik bi tezgah yapmış olabilir daha önce de yazmıştım yalnız gitmemelisin

Herseye hazırlıklı ol adam bu mesajların sende olduğunu bildiği halde böyle bi yüzleşmeden korkmuyosa bi adilik bi tezgah yapmış olabilir daha önce de yazmıştım yalnız gitmemelisin
Haklisij canim ama kiminle gdicem ki ise annem babam kardesim calisiyor

Bir erkek arkadasin ya da kız arkadasin da olabilir kapıda bekler ya da konuşmayı çok içeride yapma dışarıya yakın ol sağlam Pabuç değil bunlar
Güvenliğinden emin ol. Mesajları göstereceğini bile bile neden yüzlesir bi insan hiç mantığıma uymadi bi planı var o sanığın kesin

Bir erkvericemdasin ya da kız arkadasin da olabilir kapıda bekler ya da konuşmayı çok içeride yapma dışarıya yakın ol sağlam Pabuç değil bunlar
Güvenliğinden emin ol. Mesajları göstereceğini bile bile neden yüzlesir bi insan hiç mantığıma uymadi bi planı var o sanığın kesin
Cok yakinda bir tanidgimin isyeri var smdi ona haber vericem her ihtimale karsi haklisin canim

Merhaba herkese bgn yasadiklarimdan sonra bu kadinlari hastalik haline getiren erkeklerin bir ornegini gormus oldum adam o kdr piskin ki sabah gelmis bagirip cagirmaya basladi bn rahatsiz ediyormus onu sozde peki siz ndn aradnz beni bn rahatsz ediyosam diorum cvp veremiyor tuttrmus sen benim anneme kufur ettn bn seni dovcem hadi gel dov bakalim yiyosa dedim bende bzm patronlarda terbiyeszlik yapma git burdan dediler adama ama bi tanesi bana dediki sende esyalatini topla dedi bn kalktim gttim asil patron ve kucugu bnm pesimden geldiler sen ona bakma ozur dileriz senin bi kabahatin yok biz seni birakmayiz asla dediler bnde hem ise ihtiyacim oldgu icin hemde biraz o cahile inat olsun die isten cikmadm ama is buldgum ilk an cikacagim ... ayrica bugun oraya gelen terbiyesizlik yapan adamla patronlar birbirine girdiler o adami kovdular ordan adam o kdr salakki size malzeme vermiycem diyor asil patronda dediki bn para verip aliyorum S***** G** (Defol) beni kizdrma dedi sonra da o cocugun abisi geldi ozur diledi naptilar blmiyorum ama gercekten cok huzursuz oldum hayirlisi artik

Whatsapp mesajlarini sakin silme. Pazartesi yuzles. Hemen is sozlesmeni is kanununun 24 e 2/c bendine gore fesh ettigine dair noterden ihtar cek. Tazminatini da alip cikarsin. Bu da o patrona ders olur.

Merhaba herkese bgn yasadiklarimdan sonra bu kadinlari hastalik haline getiren erkeklerin bir ornegini gormus oldum adam o kdr piskin ki sabah gelmis bagirip cagirmaya basladi bn rahatsiz ediyormus onu sozde peki siz ndn aradnz beni bn rahatsz ediyosam diorum cvp veremiyor tuttrmus sen benim anneme kufur ettn bn seni dovcem hadi gel dov bakalim yiyosa dedim bende bzm patronlarda terbiyeszlik yapma git burdan dediler adama ama bi tanesi bana dediki sende esyalatini topla dedi bn kalktim gttim asil patron ve kucugu bnm pesimden geldiler sen ona bakma ozur dileriz senin bi kabahatin yok biz seni birakmayiz asla dediler bnde hem ise ihtiyacim oldgu icin hemde biraz o cahile inat olsun die isten cikmadm ama is buldgum ilk an cikacagim ... ayrica bugun oraya gelen terbiyesizlik yapan adamla patronlar birbirine girdiler o adami kovdular ordan adam o kdr salakki size malzeme vermiycem diyor asil patronda dediki bn para verip aliyorum S***** G** (Defol) beni kizdrma dedi sonra da o cocugun abisi geldi ozur diledi naptilar blmiyorum ama gercekten cok huzursuz oldum hayirlisi artik

Merhaba ,

Bence @simyaci28 in tavsiyesini değerlendir Nadiaa Nadiaa . Aşağıdaki madde ile tazminatını alıp ayrılma hakkın varsa değerlendir ve yeni bir iş ara ;)

İşçinin haklı nedenle derhal fesih hakkı
Madde 24 - Süresi belirli olsun veya olmasın işçi, aşağıda yazılı hallerde iş sözleşmesini sürenin bitiminden önce veya bildirim süresini beklemeksizin feshedebilir:
I. Sağlık sebepleri:
a) İş sözleşmesinin konusu olan işin yapılması işin niteliğinden doğan bir sebeple işçinin sağlığı veya yaşayışı için tehlikeli olursa.
b) İşçinin sürekli olarak yakından ve doğrudan buluşup görüştüğü işveren yahut başka bir işçi bulaşıcı veya işçinin işi ile bağdaşmayan bir hastalığa tutulursa.
II. Ahlak ve iyiniyet kurallarına uymayan haller ve benzerleri:
a) İşveren iş sözleşmesi yapıldığı sırada bu sözleşmenin esaslı noktalarından biri hakkında yanlış vasıflar veya şartlar göstermek yahut gerçeğe uygun olmayan bilgiler vermek veya sözler söylemek suretiyle işçiyi yanıltırsa.
b) İşveren işçinin veya ailesi üyelerinden birinin şeref ve namusuna dokunacak şekilde sözler söyler, davranışlarda bulunursa veya işçiye cinsel tacizde bulunursa.
c) İşveren işçiye veya ailesi üyelerinden birine karşı sataşmada bulunur veya gözdağı verirse, yahut işçiyi veya ailesi üyelerinden birini kanuna karşı davranışa özendirir, kışkırtır, sürükler, yahut işçiye ve ailesi üyelerinden birine karşı hapsi gerektiren bir suç işlerse yahut işçi hakkında şeref ve haysiyet kırıcı asılsız ağır isnad veya ithamlarda bulunursa.
d) İşçinin diğer bir işçi veya üçüncü kişiler tarafından işyerinde cinsel tacize uğraması ve bu durumu işverene bildirmesine rağmen gerekli önlemler alınmazsa.
e) İşveren tarafından işçinin ücreti kanun hükümleri veya sözleşme şartlarına uygun olarak hesap edilmez veya ödenmezse,
f) Ücretin parça başına veya iş tutarı üzerinden ödenmesi kararlaştırılıp da işveren tarafından işçiye yapabileceği sayı ve tutardan az iş verildiği hallerde, aradaki ücret farkı zaman esasına göre ödenerek işçinin eksik aldığı ücret karşılanmazsa, yahut çalışma şartları uygulanmazsa.
III. Zorlayıcı sebepler:
İşçinin çalıştığı işyerinde bir haftadan fazla süre ile işin durmasını gerektirecek zorlayıcı sebepler ortaya çıkarsa.

canım yaşadıkların hiç hoş değil..
keşke baştan şahsi telefonunu iş için kullanmasaydın...
ama senin patronlarında da seviye yok belli.
işe ihtiyacım var demişsin.. yoksa hemen kendini kurtar derdim ama bu olayı da bir şekilde unutup o işe devam etme..
sıkı bir şekilde iş ara.. bulduğun anda da kurtar kendini..
bir daha da şahsi telefonunu iş için kullanma.. çok şartsa şirket hattı versinler...

Back
X