Suçlu muyum siz söyleyin.

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Moralim bozuk kizlar erkek arkadasimla tartistik dha yeni..
sevgilim trde ben ise belcikadayim sadece yazlari gidip gorusebilioruz 3 senedirde birlikteyiz.. Ve buyuk bi askla bagliyiz birbirimize

Konu su : dun kiz arkadaslarla konusurken iste dediler nasil guveniosun bak erkek iste sonucta 3 senedir birliktesiniz sende uzaksin.. Hani sence 3 sene kimseyle iliskiye girmedimi fln dediler..
Sevgilime cok guveniorum o konuda , ama o an bi an duraksadim ,, Acaba dedim kendi kendime.. Kotu hissettim kendimi

Ve bgn bunu erkek arkadasimla paylastim iste dedim bak hani boyle boyle oldu senle duygulari paylasmak istiroum kendi icimde yasamak istemiorum, ha yanlis anlama sana guveniorum tabiki yaptinda demiorum ama bi an icin dusundum sadece dedim.
Ama o cok abartti neymis ben onu tanimamismiyim bukdr zmndir ona guvenmiomusun boyle olmazmis guven,, nyse tartistik gitti..

Benmi sucluyum duygularimi paylastigim icin... Insaniz sonucta dusunmemiz normal deilmi bi ara aklima geldi sadece ama onu suclamadim hic..
[/COLOR]

hiç anlamıorum şu insanların nasıl güveniosun uzaktasın erkek sonuçta die insanın aklına istemeye istemeye kötü şeyler düşürmelerini :umursamaz:

ne yani uzakta olunca yapılıoda, yanında olunca yapmıomu..

karakter meselesi bu..

eğer yazdığın gibi sorduysan gayet normal, tabi erkek arkadaşında biraz abartmış tepkiyi, yani neden güvenmiosun die ufaktan bozulması hadi tamamda, sonrası fazla olmuş..

ister uzak olsun ister burnunun dibinde yapmak isteyen her zaman fırsatını bulur canım
sen uzaklığı problem etme,güveniyorsan ne mutlu sana

Merak ettiğin birşeyi sormuşsun ne var bunda..
Yaptim veya yapmadım demedimi erkek arkadaşın direk bana güvenmiyomusun dedi sana hemen savunmaya geçmesi yalnış önce cevabını versin sonra savuncaksa savunsun kendisini merak ettiğin birşeyi sormak senin hakkın..

şuanda aranız nasıl?

konuşuomusunuz yoksa küslük varmı?

hayatim inan burada sevgilisiyle karisi ayni ortamda calisan erkekler var su o kadar dogru ki yapan gozunun onunde yapar..istedigi kadar yaninda olsun adam kafaya koymussa yapar..ama sizinki de cok zor uzaktan yurukmek buyuk emek ve sabir ister..tebrik ediyorum sizi..3 sene az zaman degil..

hımmm şimdi anladım...
msj at cnm "sana güvensizliğimden sölemedim sadece kız arkadaşlarım çok üstleyince aklıma geldi ancak sende fazla tepki verdin hayır hayatım yok öle bişe deyip geçebilirdin. karşılıklı kırdık sanırım birbirimizi " yazabilirsin..

Tebrikler!
Yazdan yaza görüşen ve 3 sene birlikte olan bir çift...
Kusura bakmayın ben buna ilişki diyemiyorum...
Nasıl büyük bi aşkla bağlısınız anlatırmısınız?
Uzaktan uzağa birbirinizi görmeden sadece telefonda msnde konuşarak bi aşkı nasıl aynı büyüklükte tutabiliyorsunuz ki?
Yazdan yaza görüşmeniz bişeyi değiştirir mi? Yazdan yaza dediğinizde kaç gün ki zaten...
Kusura bakmayın siz sadece ilişkim var diye kendinizi kandırıyorsunuz bence...
Ve güvenden bahsetmişsiniz...Güvenmeyin boşuna..
Sizin ki yaz aşkı gibi birşey kusura bakmayın ama nerden bu kadar emin olabiliyorsunuz başka biri ile birlikte olmadığına.. ?

gönlünü al suçlusun sırf baskaları söyledi diye inanma ..onu tanıyan sensin ..adam sana uzaktan 3yıl vakit ayrımış senden bi cıkarı mı var söyle?ayrıca o sana sorsa napardın?

Kusura bakmada bi iliskimin olup olmadigini birakta istersen ben karar vereyim. Hem soyle bsy ben yazdan yaza gidiorum evet ama 2ay evde kaldik yani cogu sevgilisi yani basinda olanlardan cok dha iyi taniorum onu. Ve guvenme demissin onada ben karar veririm anca, yanibasinda olupta aldataninida cok gordum ! Bu bi karakter meselesidir. Hem bu konuyu iliskim hakkinda yorum yapilsin diye koymadim. Iyi okuyup sadece konuyla ilgili msj yazarsan sevinirim

Duymak istediklerini yazamıcam kusura bakma
Evet dediğin gibi yanı başında insan aldattımı anlamıyorda taa ne kadar uzaklıktakinimi anlicaksınız...
Benim düşüncelerim bunlar ister katılırsın ister katılmazsın bununla ilgilenmiyorum..
Nedense hoşuna gidilmeyen birşey yazıldımı insanlar nasılda hemen celalleniyor..Burda konu açtıysan her türlü yoruma açık olmalısın... Saygı çerçevesini aşmadığım sürece yazdığımı yargılama hakkınız yok..

cok abartmıssa işkillen bence.yapmadıysa neden o kadar kızsın kı bence böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…