ya kendime o kadar kızıyorum ki. 1 buçuk yıllık ilişkim vardı 5 aydır sallantıdaydı zaten. uğraştım çabaladım fakat adam olmadı son 5 ayda 180 derece değişti üniversiteye gidince ne oldum delisi oldu. üzüldüm anlamadı kırıldım dedim gene anlamadı üstüne bir ton hakaretler yedim. sıkıldım dedi gene peşinden kştum aptal gibi. sonrasında sıkılmadım boşluktan öyle hissettim dedi kabullendim. en sonunda uzakta olmaz yürümüyor gibi şeyler dedi. a be dengesiz herif ilk baştan beri uzakta gitti ilişkimiz zaten.. memleketlerimiz aynı buna dua etsene hem yaş ilerledikce uzaklık giriyr bir şekilde araya.. bunu demesine rağmen gene ayrılmak istemediğiimi söyledim. ertesi gün bir arkadaşı laf arasında ağzından kaçırdı bi fotoğraftaki kıza güzel kızmış demiş. uzaklığı bahane edip ayrılması içime oturmuşken bu da tuz biber oldu. tamam dğal birşey ben de diyorum güzelmiş diye. fakat bu olayın üstüne bunları duymam yıktı beni. doğru düzgün gönlümü de almadı zaten bir iki kuru özür. nereye kadar giderdi birkaç saat düşündüm ayrılmak istediğimi söyledim rühütsız etmezsen sevinirim dedim. birşey de yazmadı zaten. tam 10 gün geçti bugün. kendimi suçlu hissediyorum terketmiş giibi. tamam ayrılalım diye ben dedim ama beni bu noktaya o getirdi.. terkedenler grubunda olmadığımı doğruyu yaptığımı söyleyin bana..
Niye üzülüyorsun terkettiğin için onu anlamadım? Adam da sadece tamam demiş zaten.
canım kendini suçlu hissetme..sana bu şekilde davranan yok yürümez yok böyle olur yok olmaz diyen adamla daha ne kadar fazla ugraşabilirdin ki ..bu mu ilişki 5 aydır kendini üzmekten başka bişey yapmamışsın o varkende kötüydün şimdide kötü bişey farketmiyor kendine zaman ver..bak demişsin aptal gibi peşinden koştum diye bırak koşarsa o senin peşinden koşar ama bu ilşki yürümez :) alın size bi kereste daha kb canm ama öyle
Bu duyguyu ben de çok yaşadım...
Vicdan gereklidir...Ama bendeki vicdan salaklık derecesinde, kendime zarar veriyorum o derece...
Hep söylerim, "benim en büyük düşmanım" vicdanım diye..
O yüzden seni çok iyi anlıyorum ve nedense bir şey öneremiyorum
onu özlediğin için mi üzgünsün aurılan kişi sen olduğun için mi, eğer 2. şık ise üzülücek bir durumun yok adam ayrılman için çabalamış zaten ,
Terkedenler, yanlızığı daha fazla taşıyamayıp, bu yolda cesaret gösterenlerdir sadece...
Suçlu hissedecek bir şeyiniz yok, sizi zaten yarı yolda bırakmış birinin elinden, geleceğinizi almışsınız.
Olan bu...
Boşuna üzülmeyin siz onu değil o sizi terketmiş.
Sizden ayrılmış ve suçluluk duygusunu da size hissettiriyor.
Valla aferin bu erkeklere.Yapacağını yapıyor,her türlü kötü hisseden kadın oluyor.
çocuk seni baştan terketmiş.... neyin hesabını yapıyorsun cnmm ya
cnmm sakın aramak için kendine bahane uydurma.... görmüyor musun herşey orata kendini kandırma
evet canım haklısın ben zaten yürümediğini görüyordum birşeylere dur demek istesemde cesaretim yoktu ne bileyim o ayrılmak istese bile hani ulaşılmaz mükemmel gelir ya insana gitmesine bile izin vermeyecek derecede psikopata bağlamıştım :) zaten gidiyorum dediğimde dur demedi daha önce akıllansın diye birkaç kez ayrılalım deyip dayanamayıp geri dönmüşlüğüm vardı gene öyle olacak sandığından belkide:) yürümez canım evet ama ben bile hiç suçum olmadığı halde kendimi kötü hissediyorum o nasıl rahat anlamış değilim:)
sevil aslında terkeden sen değilsin adam sen onu terk et diye yapmadığını bırakmamış, erkeklerin taktiğidir bu, bunu yaparlar ki ilerde sen beni terkettin diye sorumluluk almasınlar, adam seni sevmiyo gözü dışarı kaymış gitmiş diğer konularınıda biliyorum haklıda olsam ben arıyorum özür diliyorum demiştin, artık yoluna bak lütfen
nasıl taktikse bu bende fazla işe yaradı gerçekten kendimi suçlu hissettim ama ne yapsaydım ki 5 aydır böyle gidiyordu onun bana acı bi şekilde tekme üstüne tekme atmasını mı bekleseydım. allahım bana bir güç verdi sanki ayrıldım gitti ama şuan acı çekiyorum genede. sorumluluğu gene bana kaldı. evet hep ben özür diledim aradım yalvardım o günler geride kaldı çok şükür kendi hayatımdayım birde şu içimdeki acı olmaasa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?