net olarak sunu dıyebılırım sen yapmazsan zaten o sana bunu yapacak emın ol .. bu ortada . hiç degılse sen gıttın .. zaten unv ortamına gırdıyse bu son kaçınılmaz olucak . bence en ıyısını yaptın ben zamanında yapamadım sonra o yaptı hemde aldatarak .. boşver ...fedakarlık yaptıkça degerın azalıyo çok sevıyosa uğrassın...ya kendime o kadar kızıyorum ki. 1 buçuk yıllık ilişkim vardı 5 aydır sallantıdaydı zaten. uğraştım çabaladım fakat adam olmadı son 5 ayda 180 derece değişti üniversiteye gidince ne oldum delisi oldu. üzüldüm anlamadı kırıldım dedim gene anlamadı üstüne bir ton hakaretler yedim. sıkıldım dedi gene peşinden kştum aptal gibi. sonrasında sıkılmadım boşluktan öyle hissettim dedi kabullendim. en sonunda uzakta olmaz yürümüyor gibi şeyler dedi. a be dengesiz herif ilk baştan beri uzakta gitti ilişkimiz zaten.. memleketlerimiz aynı buna dua etsene hem yaş ilerledikce uzaklık giriyr bir şekilde araya.. bunu demesine rağmen gene ayrılmak istemediğiimi söyledim. ertesi gün bir arkadaşı laf arasında ağzından kaçırdı bi fotoğraftaki kıza güzel kızmış demiş. uzaklığı bahane edip ayrılması içime oturmuşken bu da tuz biber oldu. tamam dğal birşey ben de diyorum güzelmiş diye. fakat bu olayın üstüne bunları duymam yıktı beni. doğru düzgün gönlümü de almadı zaten bir iki kuru özür. nereye kadar giderdi birkaç saat düşündüm ayrılmak istediğimi söyledim rühütsız etmezsen sevinirim dedim. birşey de yazmadı zaten. tam 10 gün geçti bugün. kendimi suçlu hissediyorum terketmiş giibi. tamam ayrılalım diye ben dedim ama beni bu noktaya o getirdi.. terkedenler grubunda olmadığımı doğruyu yaptığımı söyleyin bana..
evet ya kendi halime üzülecek duruma geldim onun bana yaptıklarını yapsaydım vicdan azabından ölürdüm sanırım. ayrılığın yüükünü bana atarak durumdan sıyrıldı resmen. köküne kibrit suyu diyeceğim olmucak :)
zaman herşeyin ilacı, kimse vazgeçilmez değildir insan ölüme bile alışıyo, senden gönlü geçmiş canım olay bu, uzaklığı bahane etmeler yürümüyo gitmiyo sıkıldım vs bunlar hep aynı kapıya çıkıyo, suçlu hissedicek bişey yok, şu an üzüldüğün şeye ilerde pişman olcaksın keşke daha önce bassaydım tekmeyi diye
Kendini üzmeye yer mi arıyosun sen canım?
Ayen beyan belli ki burda üzülende terkedilende sensin, bitti lafı senden çıktı diye vicdan yapmana gerek yok ilk o sana kıymış..
net olarak sunu dıyebılırım sen yapmazsan zaten o sana bunu yapacak emın ol .. bu ortada . hiç degılse sen gıttın .. zaten unv ortamına gırdıyse bu son kaçınılmaz olucak . bence en ıyısını yaptın ben zamanında yapamadım sonra o yaptı hemde aldatarak .. boşver ...fedakarlık yaptıkça degerın azalıyo çok sevıyosa uğrassın...
canım erkekler bole emın ol sen ne yapsansan ne fedakarlıklar yınede sucu sana atacak emın ol tecrubeyle sabıt ..:) adam bana ayrılmadan once senden baskası kahrımı cekmezdı dedı Allah razı olsun dedı baska kız olsa durmazdı daha neler ayrılır ayrılmaz 1 hafta sonra falan ..sen hakettın dedı:)kımsın ne yaptın ki dedı hatat o kadar çirkinleştı ve sevgımın yalan oldugunu bıle dıyebıldı sırf kendı vıcdanını rahat tutabılmek için .. işte böle .. en ıyısını yaptın .. zaten ınan sevıyosa terk de etsen dayanamz gelır ama yurek yoksa sahıplanme yoksa gelmez .. o yuzden uzulme. ben sen gıbı ılişkimizin baslarında yapamadıım ayrılamadım pışmanım ... senın erkenden bu dönüşü yapman hayrına gıbıme geldı.. tabı en guzelını yıne sen bılısın ama yasadıklarımdan bunu cıkardım...
Üniversite ortamı çok cazip gelmiş anlaşılan.Üzülmesene,o dönemleride geçecek. Bahaneler bahaneler bahaneler..
Al bir albeni çikolata,koy kutuya,yolla kargoyla bulunduğu şehre..
Bu nedir diye sorarsada cevap verme,anlar ne olduğunu
Seninde için rahatlamış olur
İyide çocuk zaten seni terk etmiş terk etmek istemiş sen bırakmamışsın zaten öyle birşey arıyormuş ki üstünede düşmemiş ayrılıcam dediğin de vicdan yapmak niye boşver üzülme değmez.
müstehak olmuş ona.bide sen vicdan yapıyosun.sinir oldum şuan.ama şunu bil geri dönüş yapıcak.bi tekme daha vurucaksn.işte o zaman bu sıkıntıların son bulucak.tavsiyem kafanı başka şeylere ver.yoksa çok canın yanar.
ya kendime o kadar kızıyorum ki. 1 buçuk yıllık ilişkim vardı 5 aydır sallantıdaydı zaten. Uğraştım çabaladım fakat adam olmadı son 5 ayda 180 derece değişti üniversiteye gidince ne oldum delisi oldu. üzüldüm anlamadı kırıldım dedim gene anlamadı üstüne bir ton hakaretler yedim. Sıkıldım dedi gene peşinden kştum aptal gibi. Sonrasında sıkılmadım boşluktan öyle hissettim dedi kabullendim. En sonunda uzakta olmaz yürümüyor gibi şeyler dedi. A be dengesiz herif ilk baştan beri uzakta gitti ilişkimiz zaten.. Memleketlerimiz aynı buna dua etsene hem yaş ilerledikce uzaklık giriyr bir şekilde araya.. Bunu demesine rağmen gene ayrılmak istemediğiimi söyledim. Ertesi gün bir arkadaşı laf arasında ağzından kaçırdı bi fotoğraftaki kıza güzel kızmış demiş. Uzaklığı bahane edip ayrılması içime oturmuşken bu da tuz biber oldu. Tamam dğal birşey ben de diyorum güzelmiş diye. Fakat bu olayın üstüne bunları duymam yıktı beni. Doğru düzgün gönlümü de almadı zaten bir iki kuru özür. Nereye kadar giderdi birkaç saat düşündüm ayrılmak istediğimi söyledim rühütsız etmezsen sevinirim dedim. Birşey de yazmadı zaten. Tam 10 gün geçti bugün. Kendimi suçlu hissediyorum terketmiş giibi. Tamam ayrılalım diye ben dedim ama beni bu noktaya o getirdi.. Terkedenler grubunda olmadığımı doğruyu yaptığımı söyleyin bana..
adam cevap bile vermemiş sen suçlu mu hissediyorsun
kendini kandırma bari dönmek istiyorum bahanem bu diyorsun resmen
Allahım ya inanmıyorum sadece vicdanını rahatlatmak için neler demiş ne kadar yazıkya. Vicdanlari bu şekilde nasıl rahatlıyoranlamıyorum.. birilerini acımasızca terkettiklerindeeq bile canları acimiyor ya zaten şöyle yapmıştı bana diyorlar.. yok canım haklısın zaten gözünde değerin olsaydı Suan bu halde olmazdık
ben berbat bi ayrılık yasadım ..yuzuk takmıştık dusun ya . unv ortamına tekrar dondu yuksek lısans ıçın ortamı kurdu iş buldugu an benı sıldı.. sen nıye takıyon kı en ıyısını yaptın o egerkı canı gonulden sevse ne uzaklığı .. asıl o uzerıne dusmelıydı senın bu kız orada yanlız dıye.. keske senın yerınde olupta erkenden bunu yapsaydım. ınsanın gözü askta kör oluyor gercekmış şimdi hersdeyı nasıl ney goruyorum bı bılsen.. ama ben çok sey kaybettım.. en guzel yıllarımı guluşumu . hayallrımı .4 yıl az degıl.. sende ben gıbı mı olmak ıstıyosun.. vıcdan azabı cekme. erkekler hakedıyor bunu boşver.. sen yapmasan o bu lafları demeye basladıysa zaten yapacaktı emınım bundan...erkek dermı uzaklık bılmem ne asıl sımdı dahada deger vermelıydı...ama bunlar gercek sevgıyı anlamazlar ve ben sunuda anladım yas çok şey degstırıyor 20 yasında tanıdıgın kişi 25 olunca adam bambaska bırı oluyor. onlar gec olgunlaşıyor ve degısıyor . o yuzden hiç canını sıkma ..
üzülmene gerek yok amacına ulaşmış işte...
hiiiiç düşünüp üzülmene bile gerek yok...
Bence adamın ilk hakaretleri ve ayrılmak istemesine rağmen ayrılmak istemiyorum derken bi kıza güzel demiş diye ayrılman garip olmuş..
Yoksa er ya da geç bitecek bi ilişkiymiş bu kadar takılmana gerek yok.
O senin kadar istese zaten sen ayrılalım dediğinde dünden razı bi şekilde 'tamam' demezdi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?