suçluluk duygusu

Kendini üzmeye yer mi arıyosun sen canım?

Ayen beyan belli ki burda üzülende terkedilende sensin, bitti lafı senden çıktı diye vicdan yapmana gerek yok ilk o sana kıymış..

net olarak sunu dıyebılırım sen yapmazsan zaten o sana bunu yapacak emın ol .. bu ortada . hiç degılse sen gıttın .. zaten unv ortamına gırdıyse bu son kaçınılmaz olucak . bence en ıyısını yaptın ben zamanında yapamadım sonra o yaptı hemde aldatarak .. boşver ...fedakarlık yaptıkça degerın azalıyo çok sevıyosa uğrassın...

canım erkekler bole emın ol sen ne yapsansan ne fedakarlıklar yınede sucu sana atacak emın ol tecrubeyle sabıt ..:) adam bana ayrılmadan once senden baskası kahrımı cekmezdı dedı Allah razı olsun dedı baska kız olsa durmazdı daha neler ayrılır ayrılmaz 1 hafta sonra falan ..sen hakettın dedı:)kımsın ne yaptın ki dedı hatat o kadar çirkinleştı ve sevgımın yalan oldugunu bıle dıyebıldı sırf kendı vıcdanını rahat tutabılmek için .. işte böle .. en ıyısını yaptın .. zaten ınan sevıyosa terk de etsen dayanamz gelır ama yurek yoksa sahıplanme yoksa gelmez .. o yuzden uzulme. ben sen gıbı ılişkimizin baslarında yapamadıım ayrılamadım pışmanım ... senın erkenden bu dönüşü yapman hayrına gıbıme geldı.. tabı en guzelını yıne sen bılısın ama yasadıklarımdan bunu cıkardım...

İyide çocuk zaten seni terk etmiş terk etmek istemiş sen bırakmamışsın zaten öyle birşey arıyormuş ki üstünede düşmemiş ayrılıcam dediğin de vicdan yapmak niye boşver üzülme değmez.

Üniversite ortamı çok cazip gelmiş anlaşılan.Üzülmesene,o dönemleride geçecek. Bahaneler bahaneler bahaneler..

Al bir albeni çikolata,koy kutuya,yolla kargoyla bulunduğu şehre..

Bu nedir diye sorarsada cevap verme,anlar ne olduğunu

Seninde için rahatlamış olur

Tabiki düşünüyorum bu acı ne ki diyorum ailem var yanımda arkadaşlarım var bunlar da olmayabilirdi diyorum bi nevi rahatliyorum. Zaten seven insan böyle bahanelere siginmaz ki gerçek sevginin aşamayacağı bi engel yoktur. Umarım bunları da aşarim.

Kendini üzmeye yer mi arıyosun sen canım?

Ayen beyan belli ki burda üzülende terkedilende sensin, bitti lafı senden çıktı diye vicdan yapmana gerek yok ilk o sana kıymış..

Ne bileyim cnn galiba fazla yapıcı dvraniyorum vicdanen acaba ben yapmasaydim da o yyapsaydı içim daha mi az acirdi diyorum. Ama ilişkinizde beni bu duruma getiren o oldu allak bullak oldum

Cnn bnm ya bunlari duyunca rahatliyorum belki bitirmeseydim benimde başıma gelecekti o zmn daha çok yipranirdim . Bu erkeklere fedakârlık yapmaya gerçekten degmiyor ama keşke hep boyle dusunebilsem..

Allahım ya inanmıyorum sadece vicdanını rahatlatmak için neler demiş ne kadar yazıkya. Vicdanlari bu şekilde nasıl rahatlıyoranlamıyorum.. birilerini acımasızca terkettiklerindeeq bile canları acimiyor ya zaten şöyle yapmıştı bana diyorlar.. yok canım haklısın zaten gözünde değerin olsaydı Suan bu halde olmazdık

Üniversite de üniversite olsa gercekten gam yemeyeceğim ben bişey göremiyorum valla bende içinde bulunuyorum. Zaten Su içimdeki burukluk geçse bir geri dönüşü olursa bunu deneyecegimm:))

Evet ayrilmamada diretince yer aramış ayrılmaya neden diretsin ki. Ben neden vicdan yapıyorum ki bi suçum yok bncede hiç değmez

sanki ben uzmusum onu harap etmişim gibi sacmasapan düşünüyorum sonra diyorum dediğin gbi müstehak ona zaten ben yapmasam o yapacaktı diye. Bir tekme daha atma şansım olsa keşke. Yok çok ilgilenmiyorum kendi hayatimdayim böyle yapmak zorundayım

adam cevap bile vermemiş sen suçlu mu hissediyorsun
kendini kandırma bari dönmek istiyorum bahanem bu diyorsun resmen

adam cevap bile vermemiş sen suçlu mu hissediyorsun
kendini kandırma bari dönmek istiyorum bahanem bu diyorsun resmen

kendimi kandırmıyorum ben daha önceki hıkayelerımı okusaydınız anlardınız ciddiyetimi gerçekten dönme gibi bir nıyetim olsaydı 2 gün sonra kapısında kul köle olmuştum ne kadar hatalı olsam da.. bu vicdanla alakalı.

ben berbat bi ayrılık yasadım ..yuzuk takmıştık dusun ya . unv ortamına tekrar dondu yuksek lısans ıçın ortamı kurdu iş buldugu an benı sıldı.. sen nıye takıyon kı en ıyısını yaptın o egerkı canı gonulden sevse ne uzaklığı .. asıl o uzerıne dusmelıydı senın bu kız orada yanlız dıye.. keske senın yerınde olupta erkenden bunu yapsaydım. ınsanın gözü askta kör oluyor gercekmış şimdi hersdeyı nasıl ney goruyorum bı bılsen.. ama ben çok sey kaybettım.. en guzel yıllarımı guluşumu . hayallrımı .4 yıl az degıl.. sende ben gıbı mı olmak ıstıyosun.. vıcdan azabı cekme. erkekler hakedıyor bunu boşver.. sen yapmasan o bu lafları demeye basladıysa zaten yapacaktı emınım bundan...erkek dermı uzaklık bılmem ne asıl sımdı dahada deger vermelıydı...ama bunlar gercek sevgıyı anlamazlar ve ben sunuda anladım yas çok şey degstırıyor 20 yasında tanıdıgın kişi 25 olunca adam bambaska bırı oluyor. onlar gec olgunlaşıyor ve degısıyor . o yuzden hiç canını sıkma ..

Bence adamın ilk hakaretleri ve ayrılmak istemesine rağmen ayrılmak istemiyorum derken bi kıza güzel demiş diye ayrılman garip olmuş..

Yoksa er ya da geç bitecek bi ilişkiymiş bu kadar takılmana gerek yok.

O senin kadar istese zaten sen ayrılalım dediğinde dünden razı bi şekilde 'tamam' demezdi değil mi

üzülmene gerek yok amacına ulaşmış işte...
hiiiiç düşünüp üzülmene bile gerek yok...

bu erkekler o kadar dengesiz ki gerçekten geç olgunlaştığından mıdır akılları bir karış havada. onunlu 4 sene geçirmişsin iyi kötü her anında yanında olmşsundur fakat o bi kademe yükselince veya farklı bir ortama girince unutuyor basıyor tekmeyi. ben ondan bir yıl önce üni kazandım ondan üstün knumdaydım üni kazanmak için can atıyordu ben onu hiç küçümsemedim bunun için destek oldum dersle alakası olmayan insan benim sayemde üniversite kazandı. bütün akabaları diyordu sen adam ettin bunu diye. ben memur olarak atandım üniversite de okuyorum gene üstün knumdayım onun ilerde iş bulma sıkıntısı var benim okulum o kadar mühim değil sonuçta bir mesleğm var. ama bir kere çıtayı yükseltti beni gözü görmez oldu.. çevremdekiler her zaman benim ona fazla olduğumu söylemelerine rağmen okulunun uzama ihtimaline rağmen onunla olmaya devam etmiştim daaha ne ister ki bir erkek? haklısınız erkek adam böyle uzaklığı falan bahane eder mi ilk baştan beri uzakta gidiyordu zaten. yaş da çok etkili şimdiden böyleyse ilerleyen zamanlarda daha çok sosyalleşmek isteyecekti bu sefer daha ağır bir şekilde ayrılacaktık o ayrılacaktı benden. bilmiyorum ona biri bu kadar değer verir mi bundan sonra. açıkcası vermesini de istemem burnu sürtülsün ama dönecek yüzü de olmasın tek temennim bu.

üzülmene gerek yok amacına ulaşmış işte...
hiiiiç düşünüp üzülmene bile gerek yok...

evet ama ben kendi halime üzülüyorum. keşke ilk ayrılalım dediğinde ben kabul etseymişim bindan 3 ay önce yaklaşık. o zaman daha az üzülürdüm bu kadar laçkalaşmazdık. ayrılığın yükü onda kalırdı benden çıkardı günahı. bu şekilde herşeyi bana yıktı sanki. ayrılalım diyen benim ya belki ilk kez yaşadığım için mi bilemem kötü hissediyorum

bilmiyorum işte bende oraya takılıyorum. allahım bana güç verdi sanırım o şekilde bitmesi gerekiyordu demek ki. o ayrılalım dediğinde bir türlü tamam diyemedim hep çaba sarfettim yapııcı olmaya çalıştım hani elimden geleni yapıyım diyerek. ama galiba bardak dolmuş bu basit olay da taşıran damla olmuş. bi şekilde güç gedi bana ki ben ondan ayrılmayı düşünmek bile istemeyen bir insandım. evet düşünüyorum bende ben ayrılmak istemeseydim belki daha acı bir şekilde bitecekti belki aldatılacaktım ya da ne biliyim yalanını dolanını yakalayacaktım. ben bunları duyduğumda onunla muhattap olmak istemediğimi söyleyince bana hakaretlerde bile bulundu sevil sen mal mısın gerizekalı mıısın aklın hiç mi almıyor ben seni nasıl aldatıyım niye aldatıyım psikolojik sorunların mı var senin şizofrene bağlıyorsun kendini kaybediyorsun gibi şeyler söyledi. sonra bir iki kuru özür. bende uzaklığı bahane edip ayrılmasıyla bu yaşanılan olayı birbirine bağladığımı sylediğim. beni ikna etmeye bile çalışmadı ki. sevil ikisi ayrı konular dedi sadece. bende söylemem gerekeni söyledim rahatsız etmezsen mutlu olurum dedim bir daha cevap gelmedi. zaten benim bu ilişkiyi kurtarmam kadarının gramını isteseydi bu noktada olmaz idik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…