- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.564
- 548
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
İki reşit olmayan çocuktan kız olanı istismara uğramış oluyor çünkü erkek olanın şeysi var.Ben hala istismarda kaldım. Sosyolojik açıklamalarla bu kadar haşır neşirseniz bunun nasıl bir istismar olduğunu da açıklar mısınız?
Ben çocuğunuzla gittiniz sandım ayrıca, çocuk parkında çocuk var mıydı?
Evet ben de bunu düşündüm. Son cümleniz o kadar haklı ki. Asıl küfür ve tehdit için kimlik tespiti yapıp şikayetçi olmalıydım. Sanırım bu yüzden kızılorum kendime. Her ne kadar nefretçi gebi algılansam da 17 yaşında bir çoçukla uğraşmak istemedime madem çocuk küfür etti çocuğu hazır polis gelmişken şikayet etseydiniz.
miktir git falan da demiş.
kıza kıyamadınız yalvardı falan anladık çocuğu olaydan bağımsız niye şikayet etmediniz. hakaret var küfür var.
öpüşmelerini görmek işittiğiniz küfürlerden daha mı çok kanınıza dokundu?
ne manasız amaçsız bir eylemde bulunmuşsunuz.
En çok kendi çoçuğum icin endişelendiğimden zaten. Tüm korkum buÇok beylik laflar ediyorsunuz bence. Kınamayın kınadığınızı yaşamadıkça ölmezsiniz.
O kısmı yanlış anlamışım ama o zaman hepten size ne? Akşam vakti tenhaliga güvenmisler belli ki biraz romantizm yaşamak istemisler. Millet olarak o kadar büyük sorunlarımız varken opusmekle ülke elden gidiyor kafasına girmeniz çok trajikomik.Çoçiğumun yanımda olduğunu nerden çıkardınız. O saatte soğukta ne işi var. Her zaman gittiğimiz park dedim çoçuğum tabiki evdeydi
Merhaba kk. Dün akşam 17 yaşında bir erkek çocuğunu sevgilisi ile her gün küçük çocuğumla gittiğim bir parkta öpüşürken ikaz ettim. Üstalik caminin dibi millet icerde teravih kılıyor. Ben de dindar biri değilim ama toplumun dini milli ahlaki değerlerine saygısızlık etmek asla.. neyse utanır sandım nerdee.. Çocuk tam bir terbiyesiz çıktı,” sen nasıl yaptın çocuğunu” dedi. Çıldırdı sana ne diye nasıl bağrınıyor, erkak olsan elimde kalırdın vs sinkaflı küfürler; yedi kendini. Sadece terbiyesizsin dedim ve polis çağırdım. Polis geldi kız arkadaşı o kadar riça ettik ki neyse dedim polislere, ama bizim pişkin çoçuk geldi kız arkadaşıma yakın oturdum diye polis çağırdı dedi bişe yüpmıyordum vs kuzu oldu onlara, bir şey demedim. Sonra hadi bak yol, hadi yoluna s..tr git dedi ukala ve pişkin bir tavırla.
Gençlik bu mu, umudum azalıyor. Dünya kokuşmuş bir kerhaneye dönmüş durumda kimsenin de gıkı çıkmıyor çıkanın arkasında duracak bir polis hukuk düzeni de yok. Canımı sıktığımla kaldım
Öpüşmek ahlaksızlık değildir. Gençlerin aşk yasamasına kerhane ajlaksızlık gibi şeyler yazmak ahlaksızlıktır.Doğru. En çok yapmak istedeğim bu. Yanlışa yanlış demeyim. Nefret yüklü değil sessiz bir toplum olalım.
Küfreden bağıran nefret yüklü değiy yanlışa yanlış dedim diye ben mi nefret yüklüyüm. Bir toplumun ahlakı çökerse her şey çöker. Aile kurumu yok ediliyor umrunuzda mı? Nasıl bir algınız var?
İstesem bununla uğraşmak zor değil benim icin ama çoçuğa gerçekten kıyamadım tüm saygısızlığına rağmen. Onunla uğraşmayı gereksiz buldum. Önamli değil bana ne yaptığı ben toplum için kendi çocuğum icin endişeleniyorumArkadaş avukatmış sanırım ordan güç alarak çocukların üstüne gitmiş.
Şey dediniz mi "sizi mahkemelerde süründürürüm. Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?"
Lise aşkı yaşasa ne olur çocuğunuz? Biz yaşadık. Al biz de öpüştük parkta tenhada ne oldu ?En çok kendi çoçuğum icin endişelendiğimden zaten. Tüm korkum bu
Daha ne kadar ugrascaktiniz acaba 2 öpüşüp koklasmayi burunlarindan getirmissinizEvet ben de bunu düşündüm. Son cümleniz o kadar haklı ki. Asıl küfür ve tehdit için kimlik tespiti yapıp şikayetçi olmalıydım. Sanırım bu yüzden kızılorum kendime. Her ne kadar nefretçi gebi algılansam da 17 yaşında bir çoçukla uğraşmak istemedim
Bunun altında benim kafamın icinde de bir sürü şey yatıyor. Belki mesleki deformasyon belki başka kaygılar bilmiyorum bir yıl önce beni de rahatsız etmezdi şimdi ediyor.O kısmı yanlış anlamışım ama o zaman hepten size ne? Akşam vakti tenhaliga güvenmisler belli ki biraz romantizm yaşamak istemisler. Millet olarak o kadar büyük sorunlarımız varken opusmekle ülke elden gidiyor kafasına girmeniz çok trajikomik.
Tabiki yaşasın, en güzellerini yaşasınlar. Bilmiyorum dünya kötü bir yer ve onları neyden nasıl koruyacağım konusunda kafem karışıkLise aşkı yaşasa ne olur çocuğunuz? Biz yaşadık. Al biz de öpüştük parkta tenhada ne oldu ?
Kime ne zararı var .
İstesem bununla uğraşmak zor değil benim icin ama çoçuğa gerçekten kıyamadım tüm saygısızlığına rağmen. Onunla uğraşmayı gereksiz buldum. Önamli değil bana ne yaptığı ben toplum için kendi çocuğum icin endişeleniyorum
Aşktan sevgiden kötülük gelmez. Bu konuda sıkarsanız çocuğunuz aşktan öpüşmektem kaçmaz. Size yalan söylemeye başlar. Yalanla kandırarak iş yaparTabiki yaşasın, en güzellerini yaşasınlar. Bilmiyorum dünya kötü bir yer ve onları neyden nasıl koruyacağım konusunda kafem karışık
Bilemiyorum dedim ya orda kendimi sorğuluyorum. Kaygım çok büyük, bu tür olayları çok gördüğümden.. bununla başlayıp devamında gelen şeylerden.Hayır bir de akşam olmuş ortalıkta çocuk da yok/ öpüşüyorlar diye neyin yaygarası bu? Çocuk yok bir de.
Ya Allah aşkına gençler arasinda sevgi gösterisi ne kaygısı doğuruyor olabilir. Vakti zamanında alasını yaşadım yaşadığım insanla da gayet mutlu bir evliliğim var şu an. Sevgi korkutmasın sizi illa korkcaksaniz başka şeylerden korkun lütfenBunun altında benim kafamın icinde de bir sürü şey yatıyor. Belki mesleki deformasyon belki başka kaygılar bilmiyorum bir yıl önce beni de rahatsız etmezdi şimdi ediyor.
Olaya yorumum;Devam edin gülmeye, bu çocuklar aile kurmayacaklar 10 sene 20 sene sonra görürsünüz
Haklısınız burda kendimi durdurmam lazım, çankü bir şeyi değiştiremediğim gibi kendi canımı sıkıyorum durduk yere. Keyifle yürüyüş yapıyordum oysa.siz ahlak bekçisi misiniz? size ne insanların yaşantısından. Kendi önünüzü temizleyin gerisine karışmayın
İleri gitti diyelim seks yaptılar reşit olduklarında. Eee yine bunda kahrolacak bir şey yok. Evladınız yetişkin olduğunda kendi tercihlerini yaşayacak. Önünde duramazsınız. Durursanız da kaybeden siz olursunuz. Aranıza soğukluk girer sırlar girerBilemiyorum dedim ya orda kendimi sorğuluyorum. Kaygım çok büyük, bu tür olayları çok gördüğümden.. bununla başlayıp devamında gelen şeylerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?