- 3 Mayıs 2011
- 13.758
- 48.967
- 798
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Önce kendi zihniyetinizden koruyun. Gidip anneme sarılıp Allaha şükür namazı kılacağımTabiki yaşasın, en güzellerini yaşasınlar. Bilmiyorum dünya kötü bir yer ve onları neyden nasıl koruyacağım konusunda kafem karışık
İnanamıyorum. Gerçekten bu düşmanlıgınız beni dehsete düşürüyor. Hanımefendi inançlı biri değilim endişem başka şeyler dediği halde. En kısa zamanda tedavi olun lütfenÖpüşen değil de yobaz, sevgi düşmanı, herkesin hayatına o koca pis burnunu sokan, ahlak bekçileri beni rahatsı ediyor. Keşke sizin gibiler yerine öpüşen seven insanlar çoğalsa.
Afganistan tam bu tiplere uygun
Neyse duygularımı banlanmayacak şekilde ifade edemiyorum
Ya bir de ekonomi berbat, bu gençler her gün kafeye gidemiyor. Aileleri muhafazakar yine eve gidemiyor. Parklara da çocuk parkı ne işi var demişler. Nerede buluşacak bu liseliler?O çocuk kıza pata küte dalsa park ortasında, yandan yandan sıvışır gidersiniz, kendi hallerinde aşk yaşayan iki çift olunca kolay lokma sandınız galiba. Millet birbirini asıp keseceğine k.rhaneye dönsün dünya, siz fanusta yetiştiniz sanırım, doğup büyüdüğüm küçücük ilçede lise önündeki parkta bi döşek eksikti bizim zamanımızda. İyi bişey diye demiyorum ama onları görseniz parkta öpüşen çiftlere rahmet okursunuz ahahahahah.
Ayyyy bik bik bik,toplumda ahlak mi kaldı hanımefendi?17 yaşında iki çocuk birbirini öptü diye mi bozuluyor toplumun ahlâk düzeni.Çok sinir bozucu bir tipsiniz ve yaptığınız benzetmeler çok iğrenç.Doğru. En çok yapmak istedeğim bu. Yanlışa yanlış demeyim. Nefret yüklü değil sessiz bir toplum olalım.
Küfreden bağıran nefret yüklü değiy yanlışa yanlış dedim diye ben mi nefret yüklüyüm. Bir toplumun ahlakı çökerse her şey çöker. Aile kurumu yok ediliyor umrunuzda mı? Nasıl bir algınız var?
Ne düşmanlığı?İnanamıyorum. Gerçekten bu düşmanlıgınız beni dehsete düşürüyor. Hanımefendi inançlı biri değilim endişem başka şeyler dediği halde. En kısa zamanda tedavi olun lütfen
Hele evli halinle nasıl yaparsın? Evin de var git evinde öp kardeşim evlilik kurumunun ciddiyetini de sizin gibi evliler bozuyor zaten(!) Ne demek koca poposuna şaplak atmak. Babannenin dedenin evliliği neden uzun sürdü, saygı vardı. Sokakta şaplak atılan evlilik mi olurKuytu köşede kocamı bende mıncıklıyorum totosunu. Hatta öpüyorum dudağından, kokluyorum boynunu falan yani. Kerhane ile alakası ne ablacım? Ve size ne bu durumdan?
Niye, kerhane benzetmesine kadar yazmışsınız utanmadan, konuyu bütün de yazabilirdinizÖpüşmekten bahsetmiyorum. Konuyu bütün olarak yazmadığım icin. Neyse ben kafamdakini biliyorum. Sadece yargılayıcı olduğum icin kendime kırgın çıçuğa tehdit ve küfürleri icin şikayetçi olmadığım icin kızgınım. Hep kendime
Önce kendi zihniyetinizden koruyun. Gidip anneme sarılıp Allaha şükür namazı kılacağım
Çok iyi bu, sevindim bana da dua edinÖnce kendi zihniyetinizden koruyun. Gidip anneme sarılıp Allaha şükür namazı kılacağım
Bakın, olay böyle olsa ben de karşı çıkarım. Alkol bilince etki eden bir şey olduğundan gece vakti gürültü, kavga vs. çıkabilir.Olaya yorumum;
Ben de parklarda, bahçelerde öpüşülmesinden, alkol alinmasindan, büyük gençlerin toplaşıp küfürlü muhabbet etmesinden hoşlanmam, ama yukarida bir hanimefendinin de dedigi gibi mahremlerini sağlayacak güçleri yok, bizim zamanimizda en azindan öpüşen gençler falan sinemaya giderdi, simdi olmuş bir sinema bileti kaç para? Gençler de beraber vakit geçirmek istiyorlar ve maalesef kaliteli zaman geçirebilecekleri durumlari olmadigi icin park bahçe koselerini tercih ediyorlar.
Düşünceleriniz abartili ancak ben de cocuk parkinda bunu onaylamam. Gecen kizimı götürdüm 3 tane liseli kiz vardı . Bir küfürler bir küfürler yani. Burası çocuk parkı ne biçim konuşuyorsunuz boyle konuşacaksanız ilerde genclerin oturdugu park var oraya gidin dedim. Biraz kufürsüz oturup gittiler. Hallerine üzüldüm tabiki çok küçükler daha keşke kendilerini spora derse kitaba verseler ama aile ortamlari da iyi olmayabilir ailede kufür duymayan küfür edemez gibi geliyor bana . Tabiki her genc boyle degil genellememek lazim hatta bu gencleri de kurtarmak lazım ama nasılMerhaba kk. Dün akşam 17 yaşında bir erkek çocuğunu sevgilisi ile her gün küçük çocuğumla gittiğim bir parkta öpüşürken ikaz ettim. Üstalik caminin dibi millet icerde teravih kılıyor. Ben de dindar biri değilim ama toplumun dini milli ahlaki değerlerine saygısızlık etmek asla.. neyse utanır sandım nerdee.. Çocuk tam bir terbiyesiz çıktı,” sen nasıl yaptın çocuğunu” dedi. Çıldırdı sana ne diye nasıl bağrınıyor, erkak olsan elimde kalırdın vs sinkaflı küfürler; yedi kendini. Sadece terbiyesizsin dedim ve polis çağırdım. Polis geldi kız arkadaşı o kadar riça ettik ki neyse dedim polislere, ama bizim pişkin çoçuk geldi kız arkadaşıma yakın oturdum diye polis çağırdı dedi bişe yüpmıyordum vs kuzu oldu onlara, bir şey demedim. Sonra hadi bak yol, hadi yoluna s..tr git dedi ukala ve pişkin bir tavırla.
Gençlik bu mu, umudum azalıyor. Dünya kokuşmuş bir kerhaneye dönmüş durumda kimsenin de gıkı çıkmıyor çıkanın arkasında duracak bir polis hukuk düzeni de yok. Canımı sıktığımla kaldım
Denk geldim merak etmeyin her türden insana denk geldim. Dünyanın halinden memnunsanız pencereden dışarı burnunuzu çıkarmıyorsunuz demektirSizi öpmedikleri sürece size ne ya? Bu ülkenin bir dini yok. Burası hukuk devleti islam devleti değil yani herkes istediğini yapmakta özgür. Siz kimsiniz ki insanları ikaz ediyorsunuz? Ayrıca o ne biçim laflar k..hane falan. Kırsalda gelinine aile boyu tecavüz edince sorun yok da, sokakta 2 gencin öpüşmesi mi sorun? Ahhh benim gibisine denk gelmezsiniz ki.
An yaninızda cocigunuz yok muydu eger oyleyse sacma olmuş baya. Ben cocugunuz yaninizda sandımMerhaba kk. Dün akşam 17 yaşında bir erkek çocuğunu sevgilisi ile her gün küçük çocuğumla gittiğim bir parkta öpüşürken ikaz ettim. Üstalik caminin dibi millet icerde teravih kılıyor. Ben de dindar biri değilim ama toplumun dini milli ahlaki değerlerine saygısızlık etmek asla.. neyse utanır sandım nerdee.. Çocuk tam bir terbiyesiz çıktı,” sen nasıl yaptın çocuğunu” dedi. Çıldırdı sana ne diye nasıl bağrınıyor, erkak olsan elimde kalırdın vs sinkaflı küfürler; yedi kendini. Sadece terbiyesizsin dedim ve polis çağırdım. Polis geldi kız arkadaşı o kadar riça ettik ki neyse dedim polislere, ama bizim pişkin çoçuk geldi kız arkadaşıma yakın oturdum diye polis çağırdı dedi bişe yüpmıyordum vs kuzu oldu onlara, bir şey demedim. Sonra hadi bak yol, hadi yoluna s..tr git dedi ukala ve pişkin bir tavırla.
Gençlik bu mu, umudum azalıyor. Dünya kokuşmuş bir kerhaneye dönmüş durumda kimsenin de gıkı çıkmıyor çıkanın arkasında duracak bir polis hukuk düzeni de yok. Canımı sıktığımla kaldım
Ama şimdi bir hayal et .. eş kişisi ayakkabı bağlamaya önüne eğilmiş. İçinden gelmez mi bi şapalak koymakkkHele evli halinle nasıl yaparsın? Evin de var git evinde öp kardeşim evlilik kurumunun ciddiyetini de sizin gibi evliler bozuyor zaten(!) Ne demek koca poposuna şaplak atmak. Babannenin dedenin evliliği neden uzun sürdü, saygı vardı. Sokakta şaplak atılan evlilik mi olur
Kendimi aklamaya çalışsam çoçuk temelli yazardım ben sadece konuyu anlatmak istedim. Teşbihte hata olmazmışNiye, kerhane benzetmesine kadar yazmışsınız utanmadan, konuyu bütün de yazabilirdiniz
Beni gençler değil huysuz yetişkinler geriyor mesela. Aşık suratla gezip sürekli gençlere ders verenler. Yetişkinler kendi işine baksa ergenler de yaşayacaklar görecekler öğrenecekler. Emin olun bizden iyi birer yetişkin olacaklar.Denk geldim merak etmeyin her türden insana denk geldim. Dünyanın halinden memnunsanız pencereden dışarı burnunuzu çıkarmıyorsunuz demektir
sene 2023 inanıyorumki ve ümid ediyorumki gerçek bir olay değildir inşllh sizin yaptıklatınız,siz çok terbiyelisiniz madem elalemin kızını zor durumda bırakıp polis çağırıp travmaya sokup birde burada kerhane fln ne kadar ayıp şeyler yakıştırıyorsunuz şu söylediğiniz lafmı yani,gencecik insanları almayın ağzınıza öpüşmek nedir nolacak dünyanın namusu gençliğin geleceği birbirini sevmeyle öpmeylemi bozuluyor,çalmayla çırpmayla değil yalan iftirayla değil,elalemin çocuğuna kerhane benzetmesi yapan zihniyetle değil öpmeylemi bozuluyor...allah tez zamanda şifanızı versin....Merhaba kk. Dün akşam 17 yaşında bir erkek çocuğunu sevgilisi ile her gün küçük çocuğumla gittiğim bir parkta öpüşürken ikaz ettim. Üstalik caminin dibi millet icerde teravih kılıyor. Ben de dindar biri değilim ama toplumun dini milli ahlaki değerlerine saygısızlık etmek asla.. neyse utanır sandım nerdee.. Çocuk tam bir terbiyesiz çıktı,” sen nasıl yaptın çocuğunu” dedi. Çıldırdı sana ne diye nasıl bağrınıyor, erkak olsan elimde kalırdın vs sinkaflı küfürler; yedi kendini. Sadece terbiyesizsin dedim ve polis çağırdım. Polis geldi kız arkadaşı o kadar riça ettik ki neyse dedim polislere, ama bizim pişkin çoçuk geldi kız arkadaşıma yakın oturdum diye polis çağırdı dedi bişe yüpmıyordum vs kuzu oldu onlara, bir şey demedim. Sonra hadi bak yol, hadi yoluna s..tr git dedi ukala ve pişkin bir tavırla.
Peki dünyanın bu halde olmasının sebebi parkta ööpüşenler mi?Denk geldim merak etmeyin her türden insana denk geldim. Dünyanın halinden memnunsanız pencereden dışarı burnunuzu çıkarmıyorsunuz demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?