- 19 Eylül 2022
- 223
- 67
- 28
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Bunu düşüneceğimOlaya yorumum;
Ben de parklarda, bahçelerde öpüşülmesinden, alkol alinmasindan, büyük gençlerin toplaşıp küfürlü muhabbet etmesinden hoşlanmam, ama yukarida bir hanimefendinin de dedigi gibi mahremlerini sağlayacak güçleri yok, bizim zamanimizda en azindan öpüşen gençler falan sinemaya giderdi, simdi olmuş bir sinema bileti kaç para? Gençler de beraber vakit geçirmek istiyorlar ve maalesef kaliteli zaman geçirebilecekleri durumlari olmadigi icin park bahçe koselerini tercih ediyorlar.
Yukaridaki yorumunuza cevabim;
Kurmasınlar hanımefendi, herkes evlenmek zorunda mi? Buna karışamazsınız ya da tüh tüh vah vah yapamazsınız, isteyen yuva kurar isteyen kurmaz, ak ile karayı ayırın lütfen, ahlak ve toplum sadece insanlar güzel güzel evlenince korunmuyor, başka kriterleriniz olsun.
Bir de avukat mıymış üye, vay anam babam. Ben de kocamın kıçını etrafta kimse yoksa mıncırıyorum inşallah istismar diye polis çağırmaz denk gelirsekİki reşit olmayan çocuktan kız olanı istismara uğramış oluyor çünkü erkek olanın şeysi var.
İleri gitti diyelim seks yaptılar reşit olduklarında. Eee yine bunda kahrolacak bir şey yok. Evladınız yetişkin olduğunda kendi tercihlerini yaşayacak. Önünde duramazsınız. Durursanız da kaybeden siz olursunuz. Aranıza soğukluk girer sırlar girer
Yahu onu ben de yapıyorum da adam birgün "yeter be" diyip boşayacak beni çok sinirleniyor akxxhjskalBir de avukat mıymış üye, vay anam babam. Ben de kocamın kıçını etrafta kimse yoksa mıncırıyorum inşallah istismar diye polis çağırmaz denk gelirsek
Zina suçtan çıkmış öpüşmek ne ki.size ne peki hanfendi? parkta öpüşmek suç mu da sesi daha çok çıktı diyorsunuz?
Kurmasın. Herkes evlenmek zorunda mı?Devam edin gülmeye, bu çocuklar aile kurmayacaklar 10 sene 20 sene sonra görürsünüz
İstismara uğruyor eşiniz sizi hayaya davet ediyorum hamfendiYahu onu ben de yapıyorum da adam birgün "yeter be" diyip boşayacak beni çok sinirleniyor akxxhjskal
Bir de avukat mıymış üye, vay anam babam. Ben de kocamın kıçını etrafta kimse yoksa mıncırıyorum inşallah istismar diye polis çağırmaz denk gelirsek
Benim yeğenim 16 yaşından beri aynı çocukla sevgili. Ders çakışmaya da annesinin evine giderlerdi. Bizimle de tanıştı, anneannesi dedesiyle de tanıştı. Üniversiteyi de en güzel şekilde kazandılar beraberler hala. Evlenmeseler bile güzel bir sevgililik yaşıyorlar sır saklamadan. Bundan güzel ne olabilir?Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum, zaten kuytu köşede buluşup böyle duruma düşen çocuklar baskıcı ailenin çocukları oluyor genelde.
Lisede okula dahi servisle gelip giden, hiçbir yere çıkamayan arkadaşım okulu ekip sabahın köründe sevgilisinin evine alkol almaya gidiyordu, cinsellik yaşadıklarını da anlatıyordu.
Baskılamaya çalışarak kurtarılmaz bir nesil, yasak olan cazip geliyor çünkü her zaman
Öpüşen değil de yobaz, sevgi düşmanı, herkesin hayatına o koca pis burnunu sokan, ahlak bekçileri beni rahatsı ediyor. Keşke sizin gibiler yerine öpüşen seven insanlar çoğalsa.Dünyanın dönüştüğü şey beni rahatsız ediyor.
Bende kocamda hala tenhada rahat durmuyorum inşallah biz de denk gelmeyizBir de avukat mıymış üye, vay anam babam. Ben de kocamın kıçını etrafta kimse yoksa mıncırıyorum inşallah istismar diye polis çağırmaz denk gelirsek
Edep, haya hiç yok bende akdjskal bir de üste çıkıyorum "benim kocamın dötü sana mı sorucam ellerken" diye, adamın öz şahsi dötü olması haricinde bir problem yok akfhjskalİstismara uğruyor eşiniz sizi hayaya davet ediyorum hamfendi
Valla kocasını düğün gecesi düğün salonunun tuvaletinde aldatan, ardından da 10 ayrı kişiyle aldatan kız aile kurduysa, bu iki çocuk da aile kurar.Kimler kimler aile oluyor, onlar da olur merak etmeyin.
Napacaklar peki size göre?Devam edin gülmeye, bu çocuklar aile kurmayacaklar 10 sene 20 sene sonra görürsünüz
Burada sizinle ayrışıyoruz.Bir toplumun ahlakı çökerse her şey çöker
Benim yeğenim 16 yaşından beri aynı çocukla sevgili. Ders çakışmaya da annesinin evine giderlerdi. Bizimle de tanıştı, anneannesi dedesiyle de tanıştı. Üniversiteyi de en güzel şekilde kazandılar beraberler hala. Evlenmeseler bile güzel bir sevgililik yaşıyorlar sır saklamadan. Bundan güzel ne olabilir?
İleri gitti diyelim seks yaptılar reşit olduklarında. Eee yine bunda kahrolacak bir şey yok. Evladınız yetişkin olduğunda kendi tercihlerini yaşayacak. Önünde duramazsınız. Durursanız da kaybeden siz olursunuz. Aranıza soğukluk girer sırlar girer
Öpüşmekten bahsetmiyorum. Konuyu bütün olarak yazmadığım icin. Neyse ben kafamdakini biliyorum. Sadece yargılayıcı olduğum icin kendime kırgın çıçuğa tehdit ve küfürleri icin şikayetçi olmadığım icin kızgınım. Hep kendimeBurada sizinle ayrışıyoruz.
Öpüşmek ahlaksızlık değildir.
Neyse ki sizin gruba dahil değilim. Yaradanıma binlerce şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?