- 20 Eylül 2011
- 153
- 11
- 318
- Konu Sahibi Sevdiqimsin
-
Burdan hep söyleniyor,kocalarınıza ailesini kötülemeyin diye....yaptığı şiddetin haklı yanı yok,ama dediginize göre eşiniz sessiz ve sakinmiş,siz ise hep bağıran ve sinirlı olan taraf,oturup bi sakinlesin gerekirse destek alın,orta yolu bulmaya çalışın....
Canım ben aile dinamiklerinizi bilmem,kendimden yola çıkarsam hiç şiddet görmedim bunu övünmek için demiyorum,sadece tepkim ne olurdu emin değilim,normal tartışmalarımızda bi süre konuşmayız iyi zamanımızda kırıldım derim oda konuşur ve hayat devam eder.....Peki sizce benmi konuyu acip konusmaliyim yoksa tepkimi belirtip beklemelimiyim?
şiddetttin her türlüsüne karşıyım ama siz eşinizi zorlamışsınızslm kızlar,
nasil baslayacagimi bilmiyorum dun gece esimle tartistik annesi hakkinda çunku
annesi surekli arayinca para konusundan bahsediyor, daha yeni harçlık yollamisken tekrar istedi.
Bende gerçekten dikkat ediyorumki fazla para harcamiyorum kosede bir iki kurus birikim olsun diye, 2 saat annesiyle konusmanin ardindan dedimki yeter kapat (bunu gizlice dedim) telefonu sinirli sekilde kapatti bense kizmaya basladim, dedim yeterli bukadar harçlik yollamakta olmaz, bizede birikim lazim, tabiki annendir ama bukadarida degil. Dedi evet ama dugunun masraflari bitmemis vs vs.. (kendisi normal sekilde konusuyordu) neyse bende fittirdim bagirmaya basladim (ben haksizliga gelemedigim icin bagiririm) esim aniden kalkti ve bogazima tirnaklarini sapladi..
tamamen soka girdim ve biliyorumki haddimi astim ve agir igneyileci laflar ettim ailesi hakkinda ama
hala inanamiyorum bunu yaptigina... kendisi çok sakin bir insandir ve asla boyle bir seyde bulunmadi tartismalarda genellikle ben daha çok bagirip çagiririm ..
ardindan agir laflar etmeye basladi ben sakinim ama bagirarak beni korkutamazsin dedi
gece hiç uyuyamadim hala inanamiyorum ve boynumda hala yanmalar var tirnaklardan dusundukçe deliriyorum uzuluyorumlutfen bana akil fikir verin hataliyim biliyorum ama ne olursa olsun bunu yapmamaliydi bence artik korkuyorum ondan ve bunun tekrarlanmasindan korkuyorum
Elbette haketmiyosun ama biri benimde annem hakkında ileri geri konussa ben de tirnagimi geciririm boğazına o konuda da bi sey diyemeyecegim. Haksızlığa susmamak bagirmakla olmuyor ayrıca. Esin de sen de bi oturup düşünün ne sen sucsuzsun ne de o. Ikinizde aynisiniz
slm kızlar,
annesi surekli arayinca para konusundan bahsediyor, daha yeni harçlık yollamisken tekrar istedi.
Bende gerçekten dikkat ediyorumki fazla para harcamiyorum kosede bir iki kurus birikim olsun diye, 2 saat annesiyle konusmanin ardindan dedimki yeter kapat (bunu gizlice dedim) telefonu sinirli sekilde kapatti bense kizmaya basladim, dedim yeterli bukadar harçlik yollamakta olmaz, bizede birikim lazim, tabiki annendir ama bukadarida degil. Dedi evet ama dugunun masraflari bitmemis vs vs.. (kendisi normal sekilde konusuyordu) neyse bende fittirdim bagirmaya basladim (ben haksizliga gelemedigim icin bagiririm) esim aniden kalkti ve bogazima tirnaklarini sapladi..
tamamen soka girdim ve biliyorumki haddimi astim ve agir igneyileci laflar ettim ailesi hakkinda ama
hala inanamiyorum bunu yaptigina... kendisi çok sakin bir insandir ve asla boyle bir seyde bulunmadi tartismalarda genellikle ben daha çok bagirip çagiririm ..
ardindan agir laflar etmeye basladi ben sakinim ama bagirarak beni korkutamazsin dedi
gece hiç uyuyamadim hala inanamiyorum ve boynumda hala yanmalar var tirnaklardan dusundukçe deliriyorum uzuluyorumlutfen bana akil fikir verin hataliyim biliyorum ama ne olursa olsun bunu yapmamaliydi bence artik korkuyorum ondan ve bunun tekrarlanmasindan korkuyorum
Adamın sakinliğini suistimal edip bağırıp çağırtıyormuşsunuz. Sonunda çıldırmış işte. Keşke düzgünce konuşsaydınız. Şimdi nasıl olur bilemiyorum, unutsan unutulmaz. Özür diledi mi?kendisi çok sakin bir insandir ve asla boyle bir seyde bulunmadi tartismalarda genellikle ben daha çok bagirip çagiririm ..
Sen suclu falan degilsin evlendikten sonra ailesine para gonderemez senin iznin olamdan kadinlara bu ezikligi kim empoze ediyorslm kızlar,
hayir ozur dilemedi tartismadan beri soguk ve sert davraniyor normalde rica eden insan sunu bunu yaparmisin diye simdi ise direk bunu yap et diyorAdamın sakinliğini suistimal edip bağırıp çağırtıyormuşsunuz. Sonunda çıldırmış işte. Keşke düzgünce konuşsaydınız. Şimdi nasıl olur bilemiyorum, unutsan unutulmaz. Özür diledi mi?
O zaman yaptığı hareketten pişman değil. Bir anlık öfkeyle yapmamış gibi. Konuşmayın siz de, tavır alın.hayir ozur dilemedi tartismadan beri soguk ve sert davraniyor normalde rica eden insan sunu bunu yaparmisin diye simdi ise direk bunu yap et diyor
Bir yapti alstirma kus onaslm kızlar,
Sakin birinin sabrinin taşmasi kötudur. Sabrli insanlardan korkarip hep. Adam bildiyin cinnet gecirmis. Belli ki, baya birikmis adamda. Ben nedense sucu sizde gordum, dogru duzgun sakin konusmak yerine niye bagirip cagirmayi tercih ediyorsunuz ki. Karsinizdaki da insandir, onun da sabri var. Her neyse, ALLAH yardimciniz olsun ...
İnsanlar sinirini farkli sekilde gosterirler. Kimisi bagirir cagirir, kimise dagitir her yeri, kimisi de dover. Sizin kocaniz dovenlerdendir qaliba. Ama kendisini kontrol ede bilmis, dovmemis, sadece bogaziniza yapismis. Bence siz bi dahaki kavqalarda bagirip cagirmayin, agir konusmayin, bir daha da tekrarlanmasin. Zamanla unutursunuz yaptigini , uzulmeyin ...evet sanirim birikti icinde ve patladi evet nedense oyle bir huyum var o konuda kendimi bazen kontrol edemiyorum ve bagirarak igneliyici laf ederek konsurum ama nedense bunu hala sindiremedim keske bana laf etseydi bagirsaydida bunu yapmasaydi amin insallah cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?