- 20 Eylül 2011
- 153
- 11
- 318
- Konu Sahibi Sevdiqimsin
-
Ağır konuştum derken
Ne dedinki adama anası hakkında
İnsanlar sinirini farkli sekilde gosterirler. Kimisi bagirir cagirir, kimise dagitir her yeri, kimisi de dover. Sizin kocaniz dovenlerdendir qaliba. Ama kendisini kontrol ede bilmis, dovmemis, sadece bogaziniza yapismis. Bence siz bi dahaki kavqalarda bagirip cagirmayin, agir konusmayin, bir daha da tekrarlanmasin. Zamanla unutursunuz yaptigini , uzulmeyin ...
Şiddet meselesini tartışmaya gerek yok. geçiyorum.
Sizin geliriniz nedir? Eşinizin geliri nedir? Annesine ne kadar yolluyor bi yazar mısınız?
Hiç bir kadın asla şiddetin ufağını yada büyüğünü haketmez. Ne kadar üstüne gidersen git yapmamalıydı.Sen aynısını ona yapsan onun hoşuna gidermiydiSakın ama sakın taviz verme. Özür dilesin söz versin birdaha böyle birşey yapmayacağına öyle barış. Yoksa tekrarlanır.
neden biriktiriyorsunuz parayı.
harcayın sizde ozaman.
ailesine vermesini istemiyorsan yemeyi bileceksin o parayı.
siz ailenizle konuşmuyor musunuz
illa sizin belirlediginiz süre kadar mı görüşecekler.
ahh ahh şu erkekleri yöneticem diye harcanılan zaman yazık
Siddetin gerekcesi olmaz ki, esiniz haksiz. Darp raporu neden almiyorsunuz?
Siz de fazla sinirlisiniz bence. Neden karisiyorsunuz birakin ne kadar para yollarsa yollasin anasina
Tabii dusunmeyin. Adamin maasi 1400mus. Eh siz de calismadiginiza gore evin maddi idaresinin kendi uzerinde oldugunu anliyordur herhalde. Evinizi gecindirsin,anasina ne isterse onu versin. Ama darp raporunu alin. Ne munasebet kadinin bogazini tirnaklamak,elleri kirilasicaaslinda cok yumusak bir insanim ama haksizliga gelince tam tersi oluyorum oyle rahatliyorum malesef.. Bundan sonra bende karismam nekadar yollasa yollasin bende bundan sonra birikimi dusunmem harcarim
Bizim kv biz maaşa bağladık ama yine de isterdedim surekli para konusu acmasindan yoruldum maasa bagla ozaman dedim. kira vs yok hala gozu bizim paramizda dedim dugunde kimse sana bir kurus yardimda bile bulunmadi
Inanin zor zamanlardan gectik sirf borclari kapatmak icin kimseye muhtac olmamak icin.. sorun para degil annesine yollayabilir ama surekli ayni konulardan artik biktim annesinin surekli bizim ekonomik durumumuzu sormasini tahammul edemiyorum ve annesi bizi hic aramaz bir iki kurus kontor gitmesin diye surekli pintilik yapip bizden bekliyor kendimizi zor toparladik daha yeni yeni birikim yapmaya calisirken surekli para konusu hakkinda konusmasindan yoruldum.
Nedense ogluyla 1 -2 saat gibi konusur bana gelincede surekli isi varmis kapatmaliymis ..
Kusuruma bakmayin lutfen cok sey birikti benim icimde.
Bizim kv biz maaşa bağladık ama yine de ister
Her geldiğinde alır
Her sene check-up yaptırır
Onu ödetir bize :)
Yeni evliyken ben daha işe başlamamışken daha kötüydü
Görümcemin oğluna doğum gününde çok pahalı bir hediye aldırmıştı benimkine
Birde utanmadan diğer kardeşleride kıskanır onlara da alsaydın ya dedi
Çok kafam karışmıştı o zaman
Eşimde bana mı güveniyor acaba diye
Bende işe başlamadım
Oturdum evde :)
Hiç de karışmadım kime ne vermiş
Baktı ay sonu gelmiyor
Yavaş yavaş anası dışındakilere para musluklarını kapattı
Ama anasına hala kaz gibi yolunur
Bahanesi bu değil elbette ama, her kavgada bağırıp çağıran bir eş te bir yere kadar çekilir yani..
Ayrıca ailesi hakkında konuşmayın, eleştirmeyin.. Hataları varsa kendisi görür zaten.. Görmelerini sağlayın eleştirmek kötülemek yerine..
Bir an gözü dönmüş ve size saldırmış. Belki başka sıkıntıları vardır. Yaptığı şey doğru değil ama siz de az daha uysal, geçimli birisi olun bence.
Kendisini affettirir umarım.
Ya da siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?