Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Of of cok kotu olmus yaSuan çocuklarınıza okadar uzuldumki. Bir ailenin yıkılmasına gonlum hic dayanmıyor Eşinizin üstüne lütfen gitmeyin. O anki sinirle size kotu birşey yapabilir. Kimse bu şekilde ölmeyi haketmez ne yapmis olursanız olun. Yuvanızı herhangi bir sebep olsaydi yıkmayın derdim ama fakat artik tat tutmaz . Bunu okadar üzülerek söylüyorumki. En kısa zamanda boşanın. Rabbim ikinizede guzel kapılar nasip etsin. Tövbenizi kabul etsin

Beğenmedim atanlar G GunahBenimSucBenim in nedameti pişmanlığından bir bardak su içsinler.

Nedensizce herkesten her şeyden özür dilemek istiyorum

Belki sarstı kelimelerim sizi. Ama inanin niyetim üzgün olmaniz değil. Sizi kırmak hic değil. Bundan sonraki hayatiniz dünden guzel olsun isterim.

Ama bedelini diyetini ödeyin. Kangren olmasina izin vermeyin. Yolunuz açık olsun

Çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun

Teşekkür ederim, kimseye kızgın kırgın değilim. Kendime küsüm. Neden diye düşünüp duruyorum

Barışsanız da bu asla silinmez bir durum olarak kalır adamın aklında hep başka şeyler yer alır. acaba acaba die ne kadar yemın etseniz de inanmaz. Dielim ki barıştınız oda sizi aldatacaktır

C Calcifer eşimden bile daha nefret dolusunuz. Derdiniz nedir. Ağzımdan çıkan her kelimeye beğenmedim ifadesi bırakıyorsunuz. Yeterince kötü bir durumdayım nedir bu, gebersin hissettirici hareketler
Eşiniz benden daha çok nefret ediyordur sizden eminim. Kusura bakmayın sizi avutamayacağım .Verdiğim emojinin size hesabını verecek değilim. Benim beğenmedimlerimden daha önemli bir konunuz yok mu sizin? Mesela Eşinizi aldatmanız ?

Sizden beni avutmanızı istemedim, rahatsızlığımı dile getirdim. Yorumunuzu yaptınız. Haklısınız yine bir şey demiyorum. Artık konuyla ilgilenmeyi her cevabımı dört gözle beklemeyi bırakabilirsiniz mesela

sizi ilgilendirmiyor hangi konuya baktığım ya da yorum yaptığım. İstediğim yere yorum yapar emoji atarım kurallar dahilinde. Siz buna fazla kafa yormayın bence

Cocuklar ne alaka ya

Yapacak bişey kalmamış sizin açınızdan eşinize daha sıcak davranın gerçekten sevdiginizi ve pişman olduğunuzu anlasın sosyal medyalarinizi kapatmanız iyi olmuş eşiniz erkeklik gururuna yedirememistir olay taze olduğu için bişey diyemiyorum bence kaybettiği güveni tekrar verin ona

Bir evliliği ayakta tutan en önemli şeylerden biridir guven. Ve guven tek kullanımlıktır. Bir kez yıkılırsa yeniden inşası çok zor. Eşiniz affetse bile size yeniden güvenmesi epey zaman alacaktır.
Keşke eşinizden ilgi görmediğiniz, duygusal olarak aç bırakıldığını eşinizle konuşsaydınız. Yapılacak tek şey eşinizin sakince düşünüp karar vermesini beklemek ya da konuşup boşanmaya karar vermek.

Çocukları elinizden alır gibi yorumlar yapılmış. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Aldatmada hakim sarmaş dolaş öpüşmeyi koklasmalı fotoğraf ister ya da tanık ile ispat ister. İkincisi çocukların velayeti ile boşanma gerekçesi arasında bağ yok ki. Genelevde calisan kadınların bile velayeti anneye veriliyor, anne babaya vermek istemezse ya da anne çocuklarına kötü davranırsa o zaman babaya veriliyor genelde. Çocuklar küçükse fiziksel bakıma ihtiyacı olduğundan daha çok anneye veriliyor. Büyük çocuklarda çocuğa soruluyor. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.

Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Başarabilmeyi umuyorum.

Defalarca konuştuk. Terapiye gidelim. Danışmana gidelim dedim kabul etmedi. Ben çabaladım,bocaladım,en sonunda boğuldum.

Çocuklarımın birisi 2,diğeri 4 yaşına girecek. gün 24 saatse 25 saati ben ilgileniyorum.babaları da düşkündür ama ilgilenme konusunda pek desteği yoktur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…