- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Of of cok kotu olmus yaMerhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Beğenmedim atanlar G GunahBenimSucBenim in nedameti pişmanlığından bir bardak su içsinler.Heyy donuna kadar alcilar nerdesiniz:)) Şahsen kesilmiş bur muhabbeti 1 ay sonra görse eşiniz ya da siz kendiniz pişman olup söyleseniz pismanliginiza inanırdım. Ama sizinki şu an yakalanmanin verdiği bir endişe ve korkuyla gelen pişmanlık sadece. Bir yerde patlar yine bu olay belki 6 ay sonra belki 3 yıl bilemem ama dikiş tutmaz zor.
Nedensizce herkesten her şeyden özür dilemek istiyorum
Çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsunOf of cok kotu olmus yaSuan çocuklarınıza okadar uzuldumki. Bir ailenin yıkılmasına gonlum hic dayanmıyor Eşinizin üstüne lütfen gitmeyin. O anki sinirle size kotu birşey yapabilir. Kimse bu şekilde ölmeyi haketmez ne yapmis olursanız olun. Yuvanızı herhangi bir sebep olsaydi yıkmayın derdim ama fakat artik tat tutmaz . Bunu okadar üzülerek söylüyorumki. En kısa zamanda boşanın. Rabbim ikinizede guzel kapılar nasip etsin. Tövbenizi kabul etsin
InsaAllah canim benim. Umarım evliliğini kurtarırsın.Çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim, kimseye kızgın kırgın değilim. Kendime küsüm. Neden diye düşünüp duruyorumBeğenmedim atanlar G GunahBenimSucBenim in nedameti pişmanlığından bir bardak su içsinler.
Belki sarstı kelimelerim sizi. Ama inanin niyetim üzgün olmaniz değil. Sizi kırmak hic değil. Bundan sonraki hayatiniz dünden guzel olsun isterim.
Ama bedelini diyetini ödeyin. Kangren olmasina izin vermeyin. Yolunuz açık olsun
İnşallahhh sağolunInsaAllah canim benim. Umarım evliliğini kurtarırsın.
Toplayacağıma inanıyorum, tüm kalbimle. Gel gör ki eşim bana o şansı verecek mi işteÜzgünüm ama güven tek kullanımlıktır..
Eşiniz benden daha çok nefret ediyordur sizden eminim. Kusura bakmayın sizi avutamayacağım .Verdiğim emojinin size hesabını verecek değilim. Benim beğenmedimlerimden daha önemli bir konunuz yok mu sizin? Mesela Eşinizi aldatmanız ?
Sizden beni avutmanızı istemedim, rahatsızlığımı dile getirdim. Yorumunuzu yaptınız. Haklısınız yine bir şey demiyorum. Artık konuyla ilgilenmeyi her cevabımı dört gözle beklemeyi bırakabilirsiniz meselaEşiniz benden daha çok nefret ediyordur sizden eminim. Kusura bakmayın sizi avutamayacağım .Verdiğim emojinin size hesabını verecek değilim. Benim beğenmedimlerimden daha önemli bir konunuz yok mu sizin? Mesela Eşinizi aldatmanız ?
sizi ilgilendirmiyor hangi konuya baktığım ya da yorum yaptığım. İstediğim yere yorum yapar emoji atarım kurallar dahilinde. Siz buna fazla kafa yormayın benceSizden beni avutmanızı istemedim, rahatsızlığımı dile getirdim. Yorumunuzu yaptınız. Haklısınız yine bir şey demiyorum. Artık konuyla ilgilenmeyi her cevabımı dört gözle beklemeyi bırakabilirsiniz mesela
Cocuklar ne alaka yaSiz pişman falan değilsiniz. Eşiniz yakaladığı için olabileceklerden korkuyorsunuz. Çocuklarınızın elinizden alınmasından ve terk edilmek sizi korkutuyor. Bunu eşiniz yapsa sineye çeker miydiniz HAYIR. Sizin yaptığınız ahlaksızlık. İnşallah eşiniz sizi affetmez ve kızlarınızı elinizden alır
Yapacak bişey kalmamış sizin açınızdan eşinize daha sıcak davranın gerçekten sevdiginizi ve pişman olduğunuzu anlasın sosyal medyalarinizi kapatmanız iyi olmuş eşiniz erkeklik gururuna yedirememistir olay taze olduğu için bişey diyemiyorum bence kaybettiği güveni tekrar verin onaMerhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım. Başarabilmeyi umuyorum.Yapacak bişey kalmamış sizin açınızdan eşinize daha sıcak davranın gerçekten sevdiginizi ve pişman olduğunuzu anlasın sosyal medyalarinizi kapatmanız iyi olmuş eşiniz erkeklik gururuna yedirememistir olay taze olduğu için bişey diyemiyorum bence kaybettiği güveni tekrar verin ona
Bir evliliği ayakta tutan en önemli şeylerden biridir guven. Ve guven tek kullanımlıktır. Bir kez yıkılırsa yeniden inşası çok zor. Eşiniz affetse bile size yeniden güvenmesi epey zaman alacaktır.
Keşke eşinizden ilgi görmediğiniz, duygusal olarak aç bırakıldığını eşinizle konuşsaydınız. Yapılacak tek şey eşinizin sakince düşünüp karar vermesini beklemek ya da konuşup boşanmaya karar vermek.
Çocuklarımın birisi 2,diğeri 4 yaşına girecek. gün 24 saatse 25 saati ben ilgileniyorum.babaları da düşkündür ama ilgilenme konusunda pek desteği yokturÇocukları elinizden alır gibi yorumlar yapılmış. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Aldatmada hakim sarmaş dolaş öpüşmeyi koklasmalı fotoğraf ister ya da tanık ile ispat ister. İkincisi çocukların velayeti ile boşanma gerekçesi arasında bağ yok ki. Genelevde calisan kadınların bile velayeti anneye veriliyor, anne babaya vermek istemezse ya da anne çocuklarına kötü davranırsa o zaman babaya veriliyor genelde. Çocuklar küçükse fiziksel bakıma ihtiyacı olduğundan daha çok anneye veriliyor. Büyük çocuklarda çocuğa soruluyor. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?