- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Kocanın elinde kanıt var mıydı yani konuşmaların ekran görüntüsünü aldi mi kocan eğer kanıt yoktu ise geçmiş olsun ke di elinle mesajda vermişsin kanıt aferin sana. Yaptığın yanlış olursa olsun çocuklarını verme diyecektim ama artık kusurunu resmen kabul ettiğine göre çocukları eşine verir mahkeme tebrikler...Çocuklarımı alırlar
Mesajda hata yaptım derken umarım detay vermemissindir. İş mahkemeye varırsa bu olayı inkar et. Ne olursa olsun bu yanlışı kocana yaptın o çocuklar annesiz kalmamalı. Annesizlik banasizliktan daha zorSözümüz sohbetimiz olmadığını, aile sorunlarının bitmediğini, kimsem olmadığını yalnız hissettiğimi,bi hata yaptığımı affetmesinin uzun sürecek olduğunu bildiğimi ama ne gerekiyosa yapacağımı son olarak da onu sevdiğimi söyledim
bi programda sanırım muge anlı da geçmişti. kadına diyorlar ki neden baban yaşındaki adamla kaçtın, o da diyor ki benimle ilgileniyor, pazardayken arıyor isteidğin birşey var mı diye soruyor demişti.Evet gösterirdi. Yani sırnaşıklığı harcinde sürekli nasıl olduğumu ne yaptığımı iyi olup olmadığımı sorar ilgilenirdi
Peki en iyisi böylesi sanırımBir süre uzaklas ozaman ve karari sana birakiyorum de
Eşimin en sevdiği aksesuarını kırdım demek gibi birşey mi bu?
Karsınızdaki sadakat,güven,sığınılan liman insan herne olursa olsun şüphesiz güvenmek ister...Yazık...Allah'ım kimsenin başına vermesin...Kadın ya da erkek evlılıgıne sadakatsız davranıyorsa o evlılıgı haketmıyor..Hakkına gırılen esi haketmiyor...Bu saatten sonra affetmez bence ama şans veriyorsa size bravo ona...Sizi başta Allah affetsin..Eşinizede sabırlar diliyorum sanırım çocuklarının annesine olan güvenini toprağa verdi...
Eşim öyle bir insan değil neyseki sadece evde hava epey soğuk olacak şu sıralarAdam boşancak gibi durmuyor sanki. Konfor alanından çıkmak zor geliyor. Krizi fırsata çevirecek. Ne güzel, şimdi elinde ne yapsa gık çıkaramayacak bir kadın var.
Hepsini okudu gördü. Yüzyüze bir görüşme olmadıAldatılmayı affeden çok erkek var, bizzat başka erkeğe kaçan eşini gidip geri getiren tanıyorum. Dua edin, pişmansanız eşinizi ikna edin. Eğer sadece sosyal medyada yazışmak ise affedebilir. İlgisizlikten yalnızlıktan boşluğa düştüğünüzü belirtin. Tabi yazışmalara da bağlı, hepsini okuduysa oradan bir kanıya varabilir. Arkadaşça mı yazışmış, görüşmüş mü, cinsel içerikli mi?
Ne yapsam ne etsem bilmiyorumyani çok yanlış bir şey yapmışsınız.. bu kafayı da anlamıyorum ilgi eksikliği çekiyorum falan.. hepimizin böyle ilgisizlik yaşadığı oluyor herkes böyle yazışayım demiyor. karakter yapısı olarak yorumluyorum. aynı şeyi kocanız yapsa demediğinizi bırakmazdınız ki adam bir de laubali konuşuyormuş. kocanız sizi boşasa haklı.
Boşanmama izin verilmedi, eşim aile terapisini reddetti. Tek başıma çabalamaktan da yoruldum sanırım bi süre sonrabi programda sanırım muge anlı da geçmişti. kadına diyorlar ki neden baban yaşındaki adamla kaçtın, o da diyor ki benimle ilgileniyor, pazardayken arıyor isteidğin birşey var mı diye soruyor demişti.
ilgiye, en azından nasılsın diye sorulmasına bile bu kadar ihtiyacınızın olmasını anlıyorum. ama keşke boşansaydınız yada başka bir şekilde bunu karşılayabilseydiniz.
Eşim istese kanıt yığınla vardı alırdı. Ama bana her şeyi sildirip tüm hesapları kapattırdıKocanın elinde kanıt var mıydı yani konuşmaların ekran görüntüsünü aldi mi kocan eğer kanıt yoktu ise geçmiş olsun ke di elinle mesajda vermişsin kanıt aferin sana. Yaptığın yanlış olursa olsun çocuklarını verme diyecektim ama artık kusurunu resmen kabul ettiğine göre çocukları eşine verir mahkeme tebrikler...
Görürsün. :)Eşim öyle bir insan değil neyseki sadece evde hava epey soğuk olacak şu sıralar
Iyi hadi bosanmayacakEşim istese kanıt yığınla vardı alırdı. Ama bana her şeyi sildirip tüm hesapları kapattırdı
Yapmasın lütfenGörürsün. :)
Yazdığım mesajlara karşılık yazma diye cevap verdiIyi hadi bosanmayacak
Üzgünüm ama yapacak. Normal zamanda oralı olmamış, yalnız bırakmış, korumamış kollamamış. Artık işin çok çok zor. İşin fenası, artık şikayet de edemezsin, hep hatırlatır.Yapmasın lütfen
Allahım yardım etsin, başka gerçekten elimden gelmiyo bişeyÜzgünüm ama yapacak. Normal zamanda oralı olmamış, yalnız bırakmış, korumamış kollamamış. Artık işin çok çok zor. İşin fenası, artık şikayet de edemezsin, hep hatırlatır.
Herhangi bir endişe ya da korku duymuyorum saf pişmanlık var sadeceHeyy donuna kadar alcilar nerdesiniz:)) Şahsen kesilmiş bur muhabbeti 1 ay sonra görse eşiniz ya da siz kendiniz pişman olup söyleseniz pismanliginiza inanırdım. Ama sizinki şu an yakalanmanin verdiği bir endişe ve korkuyla gelen pişmanlık sadece. Bir yerde patlar yine bu olay belki 6 ay sonra belki 3 yıl bilemem ama dikiş tutmaz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?