Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklarımı alırlar
Kocanın elinde kanıt var mıydı yani konuşmaların ekran görüntüsünü aldi mi kocan eğer kanıt yoktu ise geçmiş olsun ke di elinle mesajda vermişsin kanıt aferin sana. Yaptığın yanlış olursa olsun çocuklarını verme diyecektim ama artık kusurunu resmen kabul ettiğine göre çocukları eşine verir mahkeme tebrikler...

Mesajda hata yaptım derken umarım detay vermemissindir. İş mahkemeye varırsa bu olayı inkar et. Ne olursa olsun bu yanlışı kocana yaptın o çocuklar annesiz kalmamalı. Annesizlik banasizliktan daha zor

yani çok yanlış bir şey yapmışsınız.. bu kafayı da anlamıyorum ilgi eksikliği çekiyorum falan.. hepimizin böyle ilgisizlik yaşadığı oluyor herkes böyle yazışayım demiyor. karakter yapısı olarak yorumluyorum. aynı şeyi kocanız yapsa demediğinizi bırakmazdınız ki adam bir de laubali konuşuyormuş. kocanız sizi boşasa haklı.

Evet gösterirdi. Yani sırnaşıklığı harcinde sürekli nasıl olduğumu ne yaptığımı iyi olup olmadığımı sorar ilgilenirdi
bi programda sanırım muge anlı da geçmişti. kadına diyorlar ki neden baban yaşındaki adamla kaçtın, o da diyor ki benimle ilgileniyor, pazardayken arıyor isteidğin birşey var mı diye soruyor demişti.
ilgiye, en azından nasılsın diye sorulmasına bile bu kadar ihtiyacınızın olmasını anlıyorum. ama keşke boşansaydınız yada başka bir şekilde bunu karşılayabilseydiniz.

Hepsini okudu gördü. Yüzyüze bir görüşme olmadı

Ne yapsam ne etsem bilmiyorum

Boşanmama izin verilmedi, eşim aile terapisini reddetti. Tek başıma çabalamaktan da yoruldum sanırım bi süre sonra

Eşim istese kanıt yığınla vardı alırdı. Ama bana her şeyi sildirip tüm hesapları kapattırdı

Heyy donuna kadar alcilar nerdesiniz:)) Şahsen kesilmiş bur muhabbeti 1 ay sonra görse eşiniz ya da siz kendiniz pişman olup söyleseniz pismanliginiza inanırdım. Ama sizinki şu an yakalanmanin verdiği bir endişe ve korkuyla gelen pişmanlık sadece. Bir yerde patlar yine bu olay belki 6 ay sonra belki 3 yıl bilemem ama dikiş tutmaz zor.

Herhangi bir endişe ya da korku duymuyorum saf pişmanlık var sadece

Asla kınamak istemmem, bu arada adamla konusmalar cinsel icerikliydiyse o iş biraz zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…